- 17 Mayıs 2022
- 75
- 100
- Konu Sahibi hidennisko
- #109.241
Selamlar bnce hamilelik bu gruptaki bir çok anne için normal hamilelere göre daha endişeli ve yıpratıcı geçti. Hamilelik yordu bizi ama artık riskli haftaları geçtik heyecanlı Bi bekleyiş var haftalarca endişelerimiz olduğu için doğumlarımiz icin endişe etmemiz çok normal yavrularımızı kucağımıza aldığımızda bu tedirginlik son bulacak Bn inanıyorum güçlü anneleriz serklajdan sonra hep yattık, Bn saksıya benzettim hep kendimi çiçeğimi büyüttüm içimde aylarca hareket etmeden dualarla suladim. Rabbim gördü çabamızi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah uzulmeyiniz üzüldüğümüz günler geride kaldı inşallah umutlu ve mutlu olalımSelam hanımlar, bugün kontrol vardı. 37 hafta oldu bebiş ama karın çevresi 34 haftalık gözüktüğü için doktor artık tutmamıza gerek yok dedi. Bir de nst’de bebeğin kalp atışı bir iki kere düşüp çıkmış. Bebek hareketlerini takip et dedi. Çarşamba gel yine bakalım dedi. perşembe muhtemelen sezaryen olacağım. Açıkçası korkuyorum. Bu zamana kadar bir şekilde geldik Allah’a şükür. Ama bu son nst’de çıkan tatsızlık bir de kilosu aklıma takılıyor. Bana dua eder misiniz?