⚘ bebeğimde gelişim geriliği başladığından beri haftalık takibe gidiyordum en son pazartesi gittim dr 3 güne 1 gel dedi. Çarşamba gittim cuma günü karar veririz artık gününe demişti. Tahmini 25 Ekim dedi o gün.
Ben perşembe günü eşime evi derleyip toplamasını söyledim sanki hissettim gibi.
Cuma günü sabah erkenden gittik yolda belki son hamile halim diye ağladım hatta
girdik içeri dr baktı artık almamız gerek,10 gündür hiç büyümemiş dedi. Başka bir drun odasına gönderdi oda baktı başını dikişe iyice dayamış ve 34 haftalık görünüyor dedi. Bence dikişi alalım doğum başlarsa başlar başlamazsada sezeryana alırız dedi
Tamam dedim, çıktım hazırlandım dikişi almak için dr geldi o açılacak mı diye korktuğum ipi makasla o kadar zor kesti ki
Sonra tekrar odaya gittim nst takıldı, 40 50 sancılar var ama düzenli değil. Akşam üzeri tekrar takıldı yine yok. Olanda kayboldu.
Sezeryana alalım dediler spinal istedim.
Hazırlık bitti dr geldi 5 dk sürmedi kesip çıkarması
oğlumu gördüm minnoş küçücük. Ağlamaya başladım nabız ölçen alet dıt dıt diye hızlı hızlı ötmeye başladı ben heyecanlandım diye.
Sakinleştirici yaptılar bebeğimi havluya sarıp getirdiler öptüm kokladım götürdüler . Benimde dikim işi bitti çıkardılar odaya bebeğim yok.
Eşime de gösterip yoğunbakıma götürüyoruz demişler.
Bir kaç saat sonra getirdiler emsin diye süt yoktu götürdüler geri. Akşam getirdiler yanıma .
Böyle işte yaşadığım en güzel gün
veren nasip eden Allaha bin şükür