Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merhaba kızlar, biz de Cuma sabah kavuştuk çok şükür 🙏🏼 Darısı bekleyenlerin başına, dua ettim sizlere de.
Şimdilik hafif sezeryan ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil, emme konusunda da çabalıyoruz bebiş de ben de. Hikayemi uzun uzun yazacağım
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun.
Allah yardımcın olsun inşallah, bekliyoruz hikayeni⚘

Merhaba kızlar, biz de Cuma sabah kavuştuk çok şükür 🙏🏼 Darısı bekleyenlerin başına, dua ettim sizlere de.
Şimdilik hafif sezeryan ağrılarım var ama dayanılmayacak gibi değil, emme konusunda da çabalıyoruz bebiş de ben de. Hikayemi uzun uzun yazacağım

Merhaba kizlar benim bebisde geldi 10u gecesi 2ci sezaryan oldugu icin cok agir geciyor surec benimcin ama bebise deyer😇 35haftalik dogdu ama sabirsiz kiz🤭
Allah analı babalı büyütsün yavrularinizi.bahtlari güzel olsun inşallah

Nasıl oldunuz canım kontrole gittin mi?
Gittik 🙁 bebeğim bu hafta kilo almamış doplere gönderdi dr damarlarda sıkıntı yok ama cuma tekrar gelin olmazsa alalım artık zayıflamaya başlamadan dedi. Bakalım cuma günü ne dicek ne yapacak😑 normalde 25ine gün vermişti ama erken alıcak gibi.
Sen nasıl oldun ?

Verene bin şükür🤲🥲bebeğim geldi bugün Allah a bin şükür.
Kontrole geldik kilosu yine aynı olunca dr dikişi aldı belki sancım olur diye. Olmayınca sezeryana girdik.
Bebeğimi gözlem amaçlı yoğunbakıma götürdüler,uyuşukşuğum geçerse gidip görücez yada iyi okursa onu getirecekler.
Şimdilik böyle durumlar, nasip olursa uzun uzun hikayemde anlatırım.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinler inşallah

Verene bin şükür🤲🥲bebeğim geldi bugün Allah a bin şükür.
Kontrole geldik kilosu yine aynı olunca dr dikişi aldı belki sancım olur diye. Olmayınca sezeryana girdik.
Bebeğimi gözlem amaçlı yoğunbakıma götürdüler,uyuşukşuğum geçerse gidip görücez yada iyi okursa onu getirecekler.
Şimdilik böyle durumlar, nasip olursa uzun uzun hikayemde anlatırım.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinler inşallah
Canım 😍 Şimdi mesajını gördüm çok şükür kavuşmuşsunuz 🤲🏻 Tebrik ederim, mutlu huzurlu sağlıklı ömrü olsun yavruşun 🙏🏻❤️

X