Herkese merhaba..Azerbaycandan yaziyorum
bugun 33haftamiz tamam oldu cok wukurler olsun uzun ve zorlu bir yolculuk oldu amma artik Allahin izniyle sonuna geliyorum
2ci hamileliyim bir oglum var 2yasinda cok wukur..birinci hamilelikde de rahim boynu kisaligi yawamiwdim ama bu kadar ciddi degildi 29 haftamda ogrenmiwdim 33mliydi ve doktorum serklaj icin gec oldugunu pessari taka bilecegini soyledi takdi 36hatfa tamaminda dogumum oldu
wimdi 2ci hamileliyim ama bunda 14cu haftadan basladi kisalma 32oldu doktorum birincidede ayni.sorun oldugu icin dikis atacagini soyledi .14haftamda serklaj oldum yatarak 26ci haftaya kadar rahatt geldim ama ne yazikki 26haftamda covide yakalandim ve coook kotu gecirdim hastanede yatdim cigerlerim falan berbatdi( cok wukur atlatdim ama bebiwi kontrolde rahim agzii 24e duwmuwdu( 29haftamda bildim bunu 4haftadir hic kalkmadan yatiyorum bugun 33olduk wukirler olsun.. ama cook agrilarim var kasilmalar cok siklawdi( bazen dayanilmaz oluyor bu wekilde 37i gorurmuyum bolemiyyorum Allahdan umit kesilmez yinede..her kese hayirli hamilelik ve dogum diliyorum