Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği ve erken doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Çok çok içimi rahatlattın gerçekten doktorlar hep olumsuzu söylüyor dikişe rağmen doğum gerçekleşebilir falan dediler gerçekten o kdar zorlu geçiyor buna şükür rabbim en azından hamile kalabilmek çok şükür diyorum kalamayan bekleyen bunları yasamayı bekleyen bile bi dünya insan var. Gerçekten buda koca bi imtihan bizim için

Benim doktor da öyle derdi. Her an doğum olabilir buna karışamayız. Biz her türlü önlemimizi almaya çalışalım derdi. Doğruları söylemek zorundalar. Onlar için de zor. Mecbur bu denklemde birileri günah keçisi olacak. Ben bu süreçte en çok sabrı öğrendim. Sabretmeyi ve umut etmeyi. Zor bir sınavdı. Sabırsız insanımdır. Aşırı evhamlıyımdır. Pinpirikliyimdir. Hepsini bu süreçte fazla esnettim. Bir yerden sonra yeter diyor insan. Napayım ya diyosun. Salıyorsun.

Evett canım bir süre sonra insan diyor herşey olacağına varır dünya da yiyecek ekmeği varsa miniğimin gücünü rabbim verir diyorum dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın elinden. Ama insan bazen de iyi şeyler duymak istiyor o yüzden buralara geldim çoğu kucağına almış bebeklerini bunları duymak görmek moral oluyor bana bide akşama kadar evde tek başına insan istemese de bu düşüncelerde buluyor kendini

Enfeksiyon içim sirke suyla taharetlenenler vardı burada. Ablam da hep sirkeli suyla taharetlendi. Deneyebilirsin ya da enfeksiyon için doktorun ne diyor?
Şuan antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon içinbazen şiddetli ağrılar oluyor bugün yine acildeydik hiçbir sıkıntı yok ama gaz sıkışır gibi ağrı giriyor kasılıp kalıyor ama hastanede hiç bişey çıkmıyor. Dikişte batma hissi oluyor arada. Heralde ameliyatın ağrıları diye düşünüyorum

Batma hissi normal. Dikişliler yazıyordu hep. Bende olmadı ama olan çok var. İçini ferah tut. İnşallah şu enfeksiyon illetinden kurtulursun. Cidden çok can sıkıcı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…