Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende görürüm bu günleriBence doğumun nasıl olduğunun bir önemi yok.ben 19 cu haftada 2.5 ile 37 kadar geldim.sukur.ustelik dikisde yoktu.bende 36 haftadr yatıyorum.sonumuz hayırlı olsun isallh
Merhaba.Benim 22.haftamda kontrolum sırasında rahim agzi yetmezligim oldugunu gordu doktorum.Rahim agzi uzunlugum 24 mm e düsmus.Acil dikiş atıldı .Suan 38.haftamiza girecegiz ve cuma gunu dikislerim alinacak artik.Dikis atildigi gunden itibaren yatarak gecirdim.Zorunlu ihtiyaclara kalktim sadece.Son bir iki haftadir cok abartmadan dolasiyorum artik.Ama senin onlem amacli dikis atiliyor erken dikis oldugu icin belki yatmana gerek kalmaz.Bana da doktorum bundan sonraki hamileliklerinde 14.haftada dikis atacagiz onlem olarak dedi.Merhaba arkadaşlar geçen sene Kasım ayında 16 haftalık oğlumu servikal yetmezlik yüzünden kaybettim şimdi yine hamileyim Allah'ıma şükürler olsun 4+3 oldu bugün erken daha 14. Haftada serklaj uygulanacak serklaj olanlar bilgi alabilirmiyim acaba şimdiden teşekkür ederim
Merhaba.Benim 22.haftamda kontrolum sırasında rahim agzi yetmezligim oldugunu gordu doktorum.Rahim agzi uzunlugum 24 mm e düsmus.Acil dikiş atıldı .Suan 38.haftamiza girecegiz ve cuma gunu dikislerim alinacak artik.Dikis atildigi gunden itibaren yatarak gecirdim.Zorunlu ihtiyaclara kalktim sadece.Son bir iki haftadir cok abartmadan dolasiyorum artik.Ama senin onlem amacli dikis atiliyor erken dikis oldugu icin belki yatmana gerek kalmaz.Bana da doktorum bundan sonraki hamileliklerinde 14.haftada dikis atacagiz onlem olarak dedi.
Amin.Hepimiz inşallah o günleri görürüz.Bana genel anestezi yapıldi.Bebeğe zarar vermeyecek sekilde yapildigi söylendi.Çünkü kese hafif dışarı çıkmış geri itmişler çok riski bi operasyon olmustu.Çok şükür atlattık.Uyandiktan sonra dikiş sonrası 1 gün sancım olmuştu ilaçlarla hafifletildi.Birkaç gün de çok hafif kanama gibi.İlk lavabo ihtiyacından sonra rahatlamıştım ağrım da hafifledi.2 gün hastanede yattım.Sonrasında ağrım falan olmadı.Gayet rahattım sadece yatarak geçirdim.Yemeğe kahvaltıya lavabo ve duşa kalkıyordum sadece.Biraz sabır gerekiyor.Ama senin erken dikis atildigi icin belki gerek kalmaz bu kadar yatmaya.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın umarım dediğin gibi olur Allahtan tek isteğim bende evladımı sağsalim alim kucağıma inşallah olmayanlara da nasip eder rabbim dikiş atıldığı zaman çok ağrınız oldu mu sonrasında yani banyo ve lavabo ihtiyaçlarınızı da kolaylıkla görebildinizmi
Amin.Hepimiz inşallah o günleri görürüz.Bana genel anestezi yapıldi.Bebeğe zarar vermeyecek sekilde yapildigi söylendi.Çünkü kese hafif dışarı çıkmış geri itmişler çok riski bi operasyon olmustu.Çok şükür atlattık.Uyandiktan sonra dikiş sonrası 1 gün sancım olmuştu ilaçlarla hafifletildi.Birkaç gün de çok hafif kanama gibi.İlk lavabo ihtiyacından sonra rahatlamıştım ağrım da hafifledi.2 gün hastanede yattım.Sonrasında ağrım falan olmadı.Gayet rahattım sadece yatarak geçirdim.Yemeğe kahvaltıya lavabo ve duşa kalkıyordum sadece.Biraz sabır gerekiyor.Ama senin erken dikis atildigi icin belki gerek kalmaz bu kadar yatmaya.
Çok şukur dün alindi artik dikislerim.1 cm aciklik varmis.Artik gelmesini bekleyecegiz.Nasipse epidural normal dogum olacak.Bakalim bizimki kac gun surecekbenim şimdi değil de kızıma olan hamileliğimde dikiş alınmıştı. gerçeği söylemek gerekirse biraz acıyor ama dayanılmayacak bisey değil.
hemen doğum olmayabilir. ben dikiş alındıktan 17 gün sonra doğuma gitmiştim. sonuna odaklan bebeğine kavuşacaksın. bunların heeeepsi geçecek
Cok sukur benim zamaninda mudahale edildi kayip yasamadan dikis atildi.Geldik sonuna ama doktorum bundan sonraki hamilelikte 14.haftada önlem amacli dikis atacagiz demisti.Sanki dikis atilsa daha guvenli gecer gibi geliyor bana belki de bi risk yasadigimiz icindir bilmiyorum ama herkesin durumu farkli olabilir doktor en dogru karari verir .Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah.
benim doktorum simdiki hamileligimde keseyi görmek için gittiğimizde şöyle dedi rahim ağzı yetmezliğinden 1 kayıp yaşadıktan sonra dikişle sağlıklı 1 doğum olursa sonraki gebelikte dikiş atmaya gerek kalmıyor ama fitil kullanılacak dedi.
ama kalp atışını duymaya gittiğimizde de ben bisey sormadan dikişi sonra konusucaz dedi. kafam karıştı. keşke gerek kalmasa hayirlisi artık. 15 kasım da kontrol.var tekrar bakalım ne diyecek
Teşekkur ederim.Insallah guzel haberler alirsiniz ve bebeginizi saglikla kucaklarsinizçok şükür kayıp yaşamamışsınız. sizin adınıza sevindim. dikiş atılması daha güvenli tabii. bakalım 15 gün sonra kontrol var ne diyeceğini merakla bekliyorum.