• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzı yarasıııı!!! yardım edin zor durumdayım :(

gerginfare

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
48
7
13
herkese merhaba öncelikle hep takip ederdim ama yeni üye oldum.ben çok uzun zamandır akıntılarımla uğraşıyordum belki 6-7 sene belki daha fazla ara ara artardı rengi yeşile sarıya dönerdi ara arada beyaz yoğun kesik olurdu. doktorlara gittim ilaç verdiler fitil verdiler bi sürü şey ama yok olmadı.hergün banyo yaparm iç çamaşırımı gnde 2 defa değiştiririm sabunla yıkamam jellerden aldım onları kullanırım dikkat ederim ama yok.kendimi hep pis hissediyorum kokuv e kaıntıdan dolayı.Allahın cezası akıntı bir türlü geçmedi üstüne bir de dayanılmaz koku! delircem artık. şimdi hamileyim bunları doktoruma söyledim o da önce fitil krem verdi geçmedi sonra alttan açıp ışıklıa filan kontorol ettiğinde ve onca gittiğim doktorun görmediğini şimdi gittiğim doktor gördü rahim ağzında yara varmış.hamilelikten sonra yakarız dedi.hala akıntım var hala koku var ilişkide acı yanma oluyor artık eşimden utanıyorum ilişkiye giremiyoruz.meğer yıllarca o kokuyu almış söyleyince okdar çok utandımki anlatamam.şimdi hamileyim bide bu lanetle uğraşıyorum bu koku beni delirtiyor.

böyle bir şey yaşayan var mı rahim ağzı yarası olan tedavi olan sizde de belirtiler böyle miydi? yakılınca geçti mi? lütfen yardım edin kendimden tiksindim artık :KK43:

kimsede yok anlaşılan ya da buraya yazmak zor geliyor.illa cinsellik dedikodu zayıflama ile ilgili şeylere yazılıyor sanırım onlar daha ilgi çekici demek ki.sağlıkla ve zorda kalmış insanlara yazmak zor geliyor.

Arkadaşım merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende evlendikten 3 ay sonra doktora gittiğimde rahim ağzında yara olduğunu söyledi ve ilk 1 hafta ilaç tedavisi uyguladı fakat yara geçmedi daha sonra yara dondurma işlemi yapıldı. yaklaşık 10 dakika kadar süren bir işlem yakılmasından ziyade dondurulmasını tavsiye etmişti doktorum ve o işlemi uygulamıştı. Özel hastanede 600 tl gibi bir ücret ödemiştim. Bende çok fazla akıntı olmuyordu adet düzensizliği yapmıştı kanalllar yaradan dolayı kapalı olduğundan adet olamıyordum bu işlemden 1 hafta sonra adet oldum. kullandığım ilaçlarla fitillerle az olan akıntımda geçti. Tabii sen hamile olduğun için sabretmen gerek doğumdan sonra ufak bir işlemle kurtulursun hiç sıkma canını belki sen çok hassas olduğun için sana akıntı ve koku daha şiddetli geliyordur.

Çok geçmiş olsun. Benim de ilişkide yanma ve acıma gibi sıkıntılarım oluyor ama benimki sistitten. bengovil 06 güzelce açıklayarak yazmış. Kadınların malesef böyle sıkıntıları olabiliyor. Ben de bir ara sürekli mantar oluyordum. O kokuyu bilirim. Benim eşim de ben kendisine söylediğimde söylemişti. ben de çok utanmıştım. Umarım doğumundan sonra rahatça küçük bir işlemle kurtulurusn.

Çok geçmiş olsun. Benim de ilişkide yanma ve acıma gibi sıkıntılarım oluyor ama benimki sistitten. bengovil 06 güzelce açıklayarak yazmış. Kadınların malesef böyle sıkıntıları olabiliyor. Ben de bir ara sürekli mantar oluyordum. O kokuyu bilirim. Benim eşim de ben kendisine söylediğimde söylemişti. ben de çok utanmıştım. Umarım doğumundan sonra rahatça küçük bir işlemle kurtulurusn.
teşekkür ederim o koku çok fena utanç verici gerçekten .umarım yara tedavisnden sonra geçer.aı yanma bende de vardı ve lanet mantar.

Arkadaşım merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende evlendikten 3 ay sonra doktora gittiğimde rahim ağzında yara olduğunu söyledi ve ilk 1 hafta ilaç tedavisi uyguladı fakat yara geçmedi daha sonra yara dondurma işlemi yapıldı. yaklaşık 10 dakika kadar süren bir işlem yakılmasından ziyade dondurulmasını tavsiye etmişti doktorum ve o işlemi uygulamıştı. Özel hastanede 600 tl gibi bir ücret ödemiştim. Bende çok fazla akıntı olmuyordu adet düzensizliği yapmıştı kanalllar yaradan dolayı kapalı olduğundan adet olamıyordum bu işlemden 1 hafta sonra adet oldum. kullandığım ilaçlarla fitillerle az olan akıntımda geçti. Tabii sen hamile olduğun için sabretmen gerek doğumdan sonra ufak bir işlemle kurtulursun hiç sıkma canını belki sen çok hassas olduğun için sana akıntı ve koku daha şiddetli geliyordur.

evet belki bilmiyorum..eşimde söylüyor o da hissediyor kokuyu..inşallah kurtulurum ben de..

Merhaba oncelikle geçmiş olsun ayni durum bendede var ilaç fitil kullandim ancak geçmedi bi türkü esimle iliskiye girmeye çekinir oldum yara yaktirmaya korkuyorum yara geçmeden hamile kalak sorun oluyormu kizlar

Back