- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi Victoriaa89
-
Benim akintim cok oluyodu sari ve yesil.baska bi sikayetim yoktu.benimde kontrolde ciktiŞikayetiniz var mıydı benim kontrol De söylendi rahim yarası olduğu.
İlkel yöntemler en iyisi galiba doğum kontrol hapı önermiyor Dr um :) prezervatif De kullanamıyorum hayırlısı artık doğum kontrol hapini çikolata kistinden dolayi kullanamıyorum .hiçbir şikayetim yoktu benim umarım fitille yaralarimizi sarabilirizGeçmiş olsun kızlar. Cinsel ilişki sonrası kanamam oluyodu bi de kasık ağrım. İdrar yolunda da enfeksiyon çıktı bi ilgisi var mıdır bilmiyorum. Biz ilkel yöntemlerle korunuyoruz.
... Ben 4 ay önce doğumdan 6 saat sonra bebeğimi kaybettim, tekrar hamile kalmak istiyorum o yüzden doktor kontrolüne başladım özeline gidiyorum a dan z ye herseye baktı rahimde yara var dedi normalde kanama yok ama oraya soktupu alet hep kan olmustu korktum bende, neo penotran fitil verdi akşamları 7 gün kullandım kontrole gittiğimde biraz iyileşme vardı yarayı bana da gösterdi bi cihazı vardı sadece bu doktorda varmıs burda, yara da iyileşme vardı ama fitil bi hafta daha kullanmam gerektiğini söyledi eğer geçmezse yarayı yakacağım dedi salı günü kontrole gideceğim bakalım son durum nedir, eğer yaranın yakılması gerekirse 650 TL ücreti varmış, tekrar hamilelik düşündüğümüz için cok titiz davranıyor sağolsun en ufak bir sorun bırakmak istemiyor elinden geldiğince bu arada ilişki yasağı verdi, fitil kullanırken yasak, yara geçene kadarArkadaşlar rahim ağzında yara çıktı. Fitil verdi doktor. Bu süre zarfında cinsel ilişkiye girilir mi? Bi de Ankara’da önerdiğiniz bir doktor var mı? Dondurma ücreti nedir? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok
sevinirim
İşte geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil diyolar. Bizde kullanamıyoruz prezervatif. Bakalım artık hayırlısıİlkel yöntemler en iyisi galiba doğum kontrol hapı önermiyor Dr um :) prezervatif De kullanamıyorum hayırlısı artık doğum kontrol hapini çikolata kistinden dolayi kullanamıyorum .hiçbir şikayetim yoktu benim umarım fitille yaralarimizi sarabiliriz
O olmuyor bu olmuyor ne yapacağımızı da şaşırdık artık. Doktorum açık açık kendi yöntemlerinizle korunun her ay sonu gebelik testi yap dedi öyle yapıcam artık.İşte geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil diyolar. Bizde kullanamıyoruz prezervatif. Bakalım artık hayırlısı
Bebek çok istiyorum ama daha 5 ay önce kürtaj oldum. Tedavim bitmeden olmasi biraz riskli diyor doktorum. Keşke olsa da sağlıkla gelseeeİnşallah kazara bişey olmaz
Bende bebek istiyorum ama düzenimizi oturtturmayı, ona iyi bir gelecek sağlamayı ve anne olmaya hazır olmayı bekliyorum. Evet tesavinin bitmesi lazım önce. Yakın zamanda kurtulursunuz inşallahBebek çok istiyorum ama daha 5 ay önce kürtaj oldum. Tedavim bitmeden olmasi biraz riskli diyor doktorum. Keşke olsa da sağlıkla gelseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?