Rahim Ağzı Yarası

Bestblondie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
654
606
Kızlar merhaba,
Bende rahim ağzı yarası var. Doktor tedavi etmekten falan hiç bahsetmedi. İstersen smear yapabiliriz ama şuan gerekli görmüyorum dedi. Hamile kalmana engel değil dedi. Benim adet dönemi dışında hiç kanamam olmuyor. Kasıklarımda sancı falan da yok. Sadece cinsel ilişki esnasında yanma oluyor sanırım sebep bu. Bi de kendimi bildim bileli akıntım çok olur. Evlenince de değişmedi. Sizce yine de başka bir doktora gidip göstersem mi? Burda araştırana kadar hiç üstünde durmamıştım. Ama çeşitli tedaviler, kanser riski vs vs gorunce şok oldum.

Bendede var yara smear yaptı temiz cıktı bir fındık kadar dedi bir sürü ilaç vs gecmedi sanırım başka bir tedaviye başlıcaz dedi doktorum . Belki seninki çok küçüktür

Bende de aynı durum vardı doktor 2 mm’lik bi polip olduğunu söyledi ben ne olduğunu bilmediğim için smear testi yaptırdım ne olur ne olmaz diye. Ama endişelenecek bişey yok Allah’ın izniyle hamile kalmana engel değil zaten kendiliğinden gidiyor. İbrahim Saraçoğlunun soğan kürü var bununla ilgili. İstersen dene faydasını görürsün umarım

Başka bi doktora daha gidin bana da yara var demişti ve 1 tane hap vermişti sonra ben ikna olmadım başka bi hastaneden randevu aldım o da yaradan hiç bahsetmedi mantar dedi fitil verdi onu kullandım smear yaptı bir şeyin yok dedi ve hamileyim şuan. Smear testini hep öneriyorlar neden yapmamış ki? Ayrıca internetten moral bozuyor sadece

Yanıtlarınız için cok teşekkür ederim 10 gün sonra tekrar kontrole gidip doktorla konusucam gerekirse tekrar baksın. Bu 10 günde de şu soğan kürünü bi deniyim:)
Bu arada hamileymişsiniz Allah analı babalı sağlıkla büyütsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…