sağol canım ,yaran büyük olduğu için mi çok kanaman olmuş peki, bende öyle bir şikayet yoktu, adet geçikmesi dışında, birde akıntı ve bel ağrısı. Çok şükür kurtuldum yaradan, inşallah seninkide büyük bi sorun değildir. Yumurta mm ine bakılacagı için sende bebk isityosun sanırım dimi :) inşallah hayırlı haberleri ptsi veririz. Dr um bana şöyle bi benzetme yapmıştı, orda şuanda aşırı bi yara var ve ordaki dokular kendi aralarında savaş halindeler bütün svunma mekanizması da orda, bu durumda ne kadar güçlü askerler (sperm ) geçmek istesede , ordaki savunma mekanizması geçişlerine izin vermeyecek :) Çok uzun uzun konuşmuştuk drumla ben ikna oldum sonunda ve yaktırdım. Ama dr çok önemliymiş yaktırmada, beceri işi demişti, milimlik hareket etmek lazım yani, Allah korusun işini bilmeyen biri, rahme bile zarar verir demişti, siz si zolun drunuzu iyi araştırın. İltihap da dediğin gibi orda duruken spermlerin geçişi çok zor, mesela kaygınlaştırmak için krem vs. sürmeyin ilişki sırasında derler, sperm yapısını bozduğu için bu iltihap da öyle bişey