- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.781
- 1.123
marhabalar ;
bende bır konuda yardımınızı istıyorum..
benım 3 ay once bır hamılelıgım oldu..7+1 de doktora gıttım..ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı..çok az da kanamam olmustu..
ıdrar tahlıllerımde enfeksıyon gorunuyor dedı..ve raporda bulanık yazısınıda okudum..
doktoruma ne yapmalıyım.ilaç kullanacakmıyım dıye sordum..
şikayetın varmı dedı..
yok dedim.
bır sey yapmaya gerek yok dedı gönderdı..
baska bır hastahaneye gıttım ..
bebek 10. haftada gelısımı durdugu için kanamayla düşük oldu..kürtaj oldum..
ve kurtajdan 15 gun sonra idrar yolu enfeksıyonu içintedavı olayım dıyerek hastahaneye gıttım..ıdrar tahlılım yapıldı..doktora goturdum..
bir seyın yok..enfeksıyon gorulmuyor dedı..kafam karıştı..
bırde; kurtaj esnasında rahım agzında yara var dedı doktorum..bunu bılıyordum..7 ay once tedavı olmam gerekır mı dıye doktora gıtmıstım..yıne sehır dışında idim..
doktorum bana ne buyuk nede kuçuk..bence mudahale etmeyelım..gerek yok demıstı..smear testımde yapıldı ..bırsey yok..
şimdı sorum şu olacak
"idrar tahlılındekı enfeksıyon rahım agzı yarasındakı bır enfeksıyon olabılırmı..
yoksa ıdrar yolu enfeksıyonumuydu gercekten.."
ikisinde de enfeksıyon ıdrar tahlılıylemı bakılıyor..
ve yıne hamılelık planlıyoruz..tekrar aynı olayı yasarmıyımdıye korkuyorum...
tesekkur ederım..
bende bır konuda yardımınızı istıyorum..
benım 3 ay once bır hamılelıgım oldu..7+1 de doktora gıttım..ıdrar ve kan tahlıllerım yapıldı..çok az da kanamam olmustu..
ıdrar tahlıllerımde enfeksıyon gorunuyor dedı..ve raporda bulanık yazısınıda okudum..
doktoruma ne yapmalıyım.ilaç kullanacakmıyım dıye sordum..
şikayetın varmı dedı..
yok dedim.
bır sey yapmaya gerek yok dedı gönderdı..
baska bır hastahaneye gıttım ..
bebek 10. haftada gelısımı durdugu için kanamayla düşük oldu..kürtaj oldum..
ve kurtajdan 15 gun sonra idrar yolu enfeksıyonu içintedavı olayım dıyerek hastahaneye gıttım..ıdrar tahlılım yapıldı..doktora goturdum..
bir seyın yok..enfeksıyon gorulmuyor dedı..kafam karıştı..
bırde; kurtaj esnasında rahım agzında yara var dedı doktorum..bunu bılıyordum..7 ay once tedavı olmam gerekır mı dıye doktora gıtmıstım..yıne sehır dışında idim..
doktorum bana ne buyuk nede kuçuk..bence mudahale etmeyelım..gerek yok demıstı..smear testımde yapıldı ..bırsey yok..
şimdı sorum şu olacak
"idrar tahlılındekı enfeksıyon rahım agzı yarasındakı bır enfeksıyon olabılırmı..
yoksa ıdrar yolu enfeksıyonumuydu gercekten.."
ikisinde de enfeksıyon ıdrar tahlılıylemı bakılıyor..
ve yıne hamılelık planlıyoruz..tekrar aynı olayı yasarmıyımdıye korkuyorum...
tesekkur ederım..