Rahim Ağzı Yarası İle İlgili?

simoneleni

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
20
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Rahim ağzı yarasının belirtilerinde okuduğuma göre anormal vajinal kanamalar olarak da okudum. Peki kanama ne kadar oluyor bileniniz var mı? Ne miktarda oluyor bunlar? Lekeleyecek kadar mı yoksa şar şar mı oluyor anlayamadım. Ben bir konu açmıştım kimse cevap vermiyor. Vajinal akıntı, yanma, kaşıntı diye. Fakat kaşıntı biraz azaldı gibi de idrar yaparken aşırı yanma oluyor. Yanma da rahim ağzı yarasının belirtilerindenmiş. Ben adet oldum bir de üstüne fakat kanamaya güvenemedim o yüzden sormak istedim

bu kadar belirti varken neden doktora gitmeyi denemiyorsun? bence en kısa zamanda iyi bir kadın doğumcu bulup teşhisi ona koydurmalısın.. kanamalar belki kişiye göre değişebiliyordur.. ama bir yakınımın başına geleni paylaşayım yoğun bi kanamam var sürekli ped değiştirmek zorunda kalıyorum demişti ama onun ileri seviyedeymiş.. başlangıç seviyesinde çok olmayabilir ya da kişinin normalde olan kanamasına göre kıyaslama yapılıyorda olabilir.. ihmal edilecek bir konu kesinlikle değil.. eğer yara varsa gün geçtikçe artacaktır ve tedaviside zorlaşacaktır.. o nedenle biran önce doktora git bence..

rabbim şifalar versin..

Doktora gidemedim çünkü bayram anına denk geldi. Benim şu an kanamam var ama ne kanaması bilemedim. Adet günüm 13-14 Ağustos arası başlar diye düşündüm fakat benim bu sene hep düzensiz oluyor 4-5 gün geriye çok attı. 9 Ağustos gecesi kan gördüm hemen tuvalete gittim idarardan da kan geldi. Şimdi kanama bi garip oluyor o yüzden sordum. Yani adet kanaması gibi belirtiler de var ama az oluyor gibime geldi. Afedersin silerken falan da bakıyorum kopkoyu kırmızımsı değil sanki yeni kanama olmuş gibi. Anlayamadım. Doktora gitmekte de kararsızım bu adet kanaması mı cidden ve ne kadar sürer ya da böyle gitsem anlaşılır mı anlayamadım

hayatım bende yıllardır var rahim ağzı yarası sadece idrar tahlillerinde az miktarda kan görülüyor bende farklı bi belirti olmadı bide arda üşütünce rahimde ağrı oluyor o kadar

hayatım bende yıllardır var rahim ağzı yarası sadece idrar tahlillerinde az miktarda kan görülüyor bende farklı bi belirti olmadı bide arda üşütünce rahimde ağrı oluyor o kadar

Anladım canım ya. Bir de ben ilk cinsel deneyimimi yaşadıktan sonra bunlar oldu açıkçası. Yani korunduk ben korunmadan ilişkiye girmem zaten. İlk gün bir şey yoktu. İkinci gün bir daha oldu en sonunda çok ağrı oldu girerken bıraktık. Ondan sonra bu kaşıntı yanma akıntılar geçmedi. Üstüne adet kanamam geldi işte iki gün sonra. Yani umarım adettir gerçi belirtiler o yönde ama korktum. Şu an doktora gidemiyorum annemi bırakamıyorum annem rahatsız başında ben duruyorum. Bir hafta kadar beklemem lazım başında.. Peki canım sen evli misin yani ilişkiden sonra mı başladı bunlar? Acaba prezervatif tahriş etmiş olabilir mi onu da bilemiyorum yani ya yara ya da mantar olmuştur herhalde.

Evet cnm 9 yıllık evliyim bana seninki yara değilde mantar gibi geldi çünkü bizde aynı şekilde korunduk yıllarca bazen kullandıgın markalarda alerji yapabiliyorlar cnm bendeki yara ne zaman oluştu inanki bilmiyorum ama ilişkiye girmekle alakalı olmadıgını biliyorum annen için çok üzüldüm Allah acil şifasını versin cnm

Anladım canım rahatladım biraz ama bende ilk gün çok kaşıntı oldu. Akıntı da geliyordu sonra baktım iç çamaşırda sarı lekeli bir akıntı gördüm. Şu an öyle öldüresiye bir kaşıntı yok ara ara geliyor kaşıntı hafif bir batma veya ağrı oluyor. Asıl olay idrarda yanma oluyor. Bir de regl oluyorum şu an yani inşallah odur eğer kanama rahim ağzı kanaması değilse ya kafam o kadar bulandı ki nette okuduklarımla.. Prezervatif tahriş de etmiş olabilir tabi. Zaten işin garibi ilk olduğunda sadece acı ve yanma oldu ama ogün içinde geçti gitti. Yanma bile hissetmedim. Sonraki günkü ilişkimizde yine ilk olarak bir şey yoktu ama sonra sonuncuya dayanamdım bıraktık. Ogünden sonra ağrım oldu baya. İnşallah dediğin gibi mantardır çünkü yaranın tedavisi zormuş... Bir de bu karışıklıkta doktora nasıl gidecem diye düşünüyorum. Eczaneden ilaç alırım yani krem alırım en kötü..

bitaneciğim telaş yapma :)))) adet kanaması öncesi sarı ve pembe hatta kahve lekeler gelir normaldir bide eger ilk acıdıgında korktuysan ikinci ilişkiye girmende bilinç altı korkudan kurumana sebep olmuştur ve yanma yapar bide nette okudugun herşeye inanma benim okuduklarımla şu anda 500 tane kanser atlatmış olmam lazım bence prezervatif sana alerji yaptı zaten adet döneminde yakındı üst üste geldi muhtemelen annenede üzülüyorsun onun stresside var takılma bence hiç bişeyin yoktur

İnşallah dediğin gibidir canım :) Annemin sorunu büyüktü hala da öyle tabii ona epeydir üzgünüm. Evet ilk korktum çok kastım kendimi sürekli ittim onu zaten. Yani bu kadar kasmaktan bir şey anlamadım ilişkiden. Prezervatif daha fazla acıtıyordu o kesin zaten. Benim cildim hassas sanırım yani yanma vs. ondan da kaynaklanıyordur dediğin gibi. Adet günümde yakın olunca. Bir de ilk ilişki üst üste bindi doğal olarak Ama canımı epey sıkmadı desem yalan olur

relax herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…