- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.286
Yabıştı mı tekme atsaydın hemenBir keresinde kocaman berrak bi göle ayaklarımı bari sokayım dedim ama deniz gibi. Az yürüdüm bacağımda bi his, bi çığlık. Sülük gelmiş. Aklım çıktıydı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yabıştı mı tekme atsaydın hemenBir keresinde kocaman berrak bi göle ayaklarımı bari sokayım dedim ama deniz gibi. Az yürüdüm bacağımda bi his, bi çığlık. Sülük gelmiş. Aklım çıktıydı.
Ne biçim de kanamış üstelik. Parenda bile attım ne diyorsun sudan öyle çıkışım oldu, hayvanat korkup düşmüş.Yabıştı mı tekme atsaydın hemen
Bxnxhxhxh Gözümde canlandı koptumNe biçim de kanamış üstelik. Parenda bile attım ne diyorsun sudan öyle çıkışım oldu, hayvanat korkup düşmüş.
Sigaranın son dumanında şöyle dedikleri duyulur:Denk geldiğimiz döneme bak deyip, sigara yakıyorlar mıdır acaba
Ne zaman anımsasam koparımBxnxhxhxh Gözümde canlandı koptum
Kahkaha attımmmSigaranın son dumanında şöyle dedikleri duyulur:
Bende bu korkuyla sorumu tam soramadim.Servikse sülüğü nasıl iletiyorlar (cevaptan korkuyorum)
Sigara kullanırken sigarasız kalmak böyle başıma vururdu benim de üşenmez alırdım kaç olursa.İnsanlar tarih boyunca orasına burasına değişik şeyler sokmuşlar, bi arada g.te sigara dumanı üflemek modaymış
Eki Görüntüle 3458081
Gölde yetişen içi boş kamışlar falan mı acaba doğal malzeme, sülüğün memleketini anımsatır sülük yabancılamaz.Bende bu korkuyla sorumu tam soramadim.
Sülük yabancılamasın diye memleketten bulgur tarhanada veriyorlarmış yanına bzbxbSigara kullanırken sigarasız kalmak böyle başıma vururdu benim de üşenmez alırdım kaç olursa.
Fotoğraftan aklıma geldi Bir dönem hastalara sigara içme tavsiye edilirmiş tedavi olarak. Bol bol hem de.
Gölde yetişen içi boş kamışlar falan mı acaba doğal malzeme, sülüğün memleketini anımsatır sülük yabancılamaz.
Gözümde tütüyor yanlış kullanimmis megersem. G*tümde tütüyor olmalıymışİnsanlar tarih boyunca orasına burasına değişik şeyler sokmuşlar, bi arada g.te sigara dumanı üflemek modaymış
Eki Görüntüle 3458081
Dogal malzeme bence kan iste, kan emici sulugu tuzaga oz be oz kaniyla cekiyor iste.Sigara kullanırken sigarasız kalmak böyle başıma vururdu benim de üşenmez alırdım kaç olursa.
Fotoğraftan aklıma geldi Bir dönem hastalara sigara içme tavsiye edilirmiş tedavi olarak. Bol bol hem de.
Gölde yetişen içi boş kamışlar falan mı acaba doğal malzeme, sülüğün memleketini anımsatır sülük yabancılamaz.
Varise sülük yapıştırmak hangi aklın ürünüydü acabaDogal malzeme bence kan iste, kan emici sulugu tuzaga oz be oz kaniyla cekiyor iste.
Teyzem 20 yil once varisi icin bacagina suluk yapistirmisti, kan kaybından gidiyordu garibim.
Hsbshsjs Padişahın kızının amansız hastalığını iyileştiren kel oğlanmış sülük hahahaha (rüştü asyalının film)Sülük yabancılamasın diye memleketten bulgur tarhanada veriyorlarmış yanına bzbxb
ıyyyy içim tuhaf oldu kontrolsüz güç güç değil :/Dogal malzeme bence kan iste, kan emici sulugu tuzaga oz be oz kaniyla cekiyor iste.
Teyzem 20 yil once varisi icin bacagina suluk yapistirmisti, kan kaybından gidiyordu garibim.
Ayıp etmişsin sülük kıtlığı varmış yurtdısına yollayamıyorlarmış bizlere kalsın diye sebebi senmissin yazıklarımız olsun sanaNe biçim de kanamış üstelik. Parenda bile attım ne diyorsun sudan öyle çıkışım oldu, hayvanat korkup düşmüş.
Hayır bir de varis toplardamarlardan oluşuyor ve sülükler kirli kana bayılırHsbshsjs Padişahın kızının amansız hastalığını iyileştiren kel oğlanmış sülük hahahaha (rüştü asyalının film)
ıyyyy içim tuhaf oldu kontrolsüz güç güç değil :/
ben gidemiyorum onlar da gidemesin dedim, iyi yapmışım di mi?Ayıp etmişsin sülük kıtlığı varmış yurtdısına yollayamıyorlarmış bizlere kalsın diye sebebi senmissin yazıklarımız olsun sana
Of çok üzücü. Vajene vulvaya yapışan da iyi çekmiştirHayır bir de varis toplardamarlardan oluşuyor ve sülükler kirli kana bayılır
Bazı hastanelerde alternatif tıp olarak uygulanıyor. Mesela bizim burda bir ilçenin hastanesinde bu ve hacamat yapılıyor.ben gidemiyorum onlar da gidemesin dedim, iyi yapmışım di mi?
Of çok üzücü. Vajene yapışan da iyi çekmiştir
Bu arada gerçekten servikse sülük yapmış olabilirler şöyle bir şey buldum ben.
Şok
Evet bazı hastaneler yapıyor epey yaygınBazı hastanelerde alternatif tıp olarak uygulanıyor. Mesela bizim burda bir ilçenin hastanesinde bu ve hacamat yapılıyor.