Ediyorum ama yine de içimdeki korkuyu bir türlü yenemiyorumMerhaba konu üstte kalsın diye yazıyorum, 25 mm altına düşmesi riskli diye biliyorum. Bence bol bol uzanmalısın dinlenmelisin ev işi vs yapmamalısın kendine dikkat etmen lazım hareketini kısıtlaman lazım 24. Haftaya kadar gelmişsin bu tür durumlar yaşayan arkadaşlarımızın bol bol uzandıklarını dinlendiklerini okuyorum forumda sen de dikkat canım
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizKaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum ama 2.trimesterda benim de 29 mm ölçmüşlerdi. Şu an 38. haftadayımiçinizi ferah tutun doktorunuzun önerilerini dinleyin. Zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebeğinizi
27.8 ölçmüştü doktor vajinal ultrasonda. Perinatolog katın ultrasonunda 33. İksinin arasında 5 değer değişebiliyormuş. Kanamam 2 aya yakın sürmüştü. O ara böyle kısaydı. Hamileliğin son trimesterında rahim ağzımı daha geniş ölçtüler. İçiniz rahat olsun. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
Çok şükür allah sağlık versin25 haftalikken enfeksiyondan dolayi sancilarim olmustu.
Rahim agzim bir kac saat icinde 4 cmden 14 mm dusmus.
Sancilari durdurmak icin ilac, bebegin erken gelme ihtimali icin ciger gelistirici verildi.
Bir hafta kadar hastanede kaldim, daha sonra calismam tabi yasakti, araya birde korona girince genel olarak hep evdeydim. 40 haftalikken baktilar sonra, 2 cm aciklik vardi. 6 gun oyle gezdim. 40,6 de dogum gerceklesti.