rahim agzı kanseri aşısı yaptıran varmı?

sultan847784

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
2
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar aranızda rahimagzı kanseri aşısı yaptıran varmı?bende yaptırmak istedim özel bi hastaneye gittim 3 doz halinde yapılıyormuş ve her dozu yaklaşık 120tl civarındaymış.bunu devlet hastaneleri ücretsizmi yapıyor yada başka yerlerdedemi fiyatı aynı bileniniz varmı ayrıca ben izmirde yaşıyorum kent hastanesinden aldım ben bu fiyatı daha başka yerlerde fiyatını bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim arkadaşlar

Merhaba,

ben rahim ağzı kanseri aşısı yaptırıyorum ve son dozu bir kaç gün içerisidne olmam gerekiyor. Korkacak hiçbişey yok. aşını eczaneden kendin alıyorsun ve aşı 120 tl değil gardasil aşısı 270 tl. bilgin olsun. aşını alıp hastanede yada orda hemen eczanede vurdurabilirsin. aşıyı eczanede olmak istemiyoran aşıyı hiç bekletmeden hemenyaptırman lazım. çünkü o aşı buzda bekliyor, ve hemen bozulabiliyor. koldan yaptırdım ben. sadece biraz ağrı yapıyor o kadar. hiçbir yan etkisini görmedim.

tamam canım tsk ederim hastaneden bana o fiyatı vermişlerdi bi yanlişlık var demekki.bende umarım en kısa zamanda olurum sanada geçmiş olsun

ben iş yerinde oldum ama sadece bir kere aşı oldum. yalışlık mı var acaba?
bunun dışında bana yan etkisi olmadı.

ben iş yerinde oldum ama sadece bir kere aşı oldum. yalışlık mı var acaba?
bunun dışında bana yan etkisi olmadı.

Aşıyı 3 dozda yapıyorlar arkadaşım. tek aşı olmanın sana hiçbir faydası yok. biraz maliyetli fakat sağlık bu. ilk aşı oluyorsun, 2.aşı 2 ay sonra, 3.aşı ise 6 ay sonra. bu konuda seni bilgilendiren olmadı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…