- 17 Eylül 2020
- 189
- 105
- 53
- 35
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Bazı doktorlar geçebileceğini bazıları ise geçemeyeceğini söylüyor benimde aklım karışıkSelam kızlar bu konuyu görünce cevap vermek istedim . Mart ayında hsg için gitmiştim araştırmaya rahim ağzı dar diye iptal oldu . Sonra histeraskopi yaptırmak için Prof arıyordum aynı hastanede buldum . Doktor olmaz öyle şey ben çekerim dedi girdi ve 5 dakika içinde çekti çıktı .hafif ilaç geçerken ağrı oldu o da normal tabi ki . Sonra sordum rahim ağzı darlığı sperm geçişine engel mi diye gülerek bana sen spermi ne zannediyorsun dedi vücüdün en küçük hücresi iğne deliğinden geçer dedi . Zaten kadınlarında rahim ağzı iğne deliği kadarmış :) bu sebeple olmaz dedi binde bir ihtimal olmaması ama yine araştırın . Ben çok kafa takmıştım . Ama hsg çekildi o kadar dar olsaydı Prof açıcaktı hiç gerek yok işleme dedi gönderdi
Buni vajinal muayenede anlamalari cok iyi benimkini rajim filmimde anladilarGeceniz sizler kadar güzel geçsin hanımla size bi soru sormak istiyorum ben bebek için doktora gittiğimde alttan detaylı muayene ederken rahim ağzının çok ama çok dar ufacık olduğunu söyledi bazı doktorlar spermin ordan geçebildiğini bazı doktorlar ise geçemediğini gebeliğe engel olduğunu söylüyormuş doktorum ufak bi işlem ile açmaya çalıştı ama acısına dayanamadığım için istemedim istersen anestezi ile de yapabilirim dedi yaşayan var mı bu durumu cinsel ilişkiden sonra yataktan kalkmama,belimi ve ayaklarımı yüksekte tutmama rağmen bütün sıvı dışarı akıyor vajinamda hiç kalmıyor acaba bu rahim ağzı darlığından mı kaynaklanıyor bilgisi olanlar yazabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum
benim rahim filmimi cekemeyen doktor sa rahim agzi dar sperm bilen giremez dedi filmim cekilemedi siz nerde cektridiniz acabaSelam kızlar bu konuyu görünce cevap vermek istedim . Mart ayında hsg için gitmiştim araştırmaya rahim ağzı dar diye iptal oldu . Sonra histeraskopi yaptırmak için Prof arıyordum aynı hastanede buldum . Doktor olmaz öyle şey ben çekerim dedi girdi ve 5 dakika içinde çekti çıktı .hafif ilaç geçerken ağrı oldu o da normal tabi ki . Sonra sordum rahim ağzı darlığı sperm geçişine engel mi diye gülerek bana sen spermi ne zannediyorsun dedi vücüdün en küçük hücresi iğne deliğinden geçer dedi . Zaten kadınlarında rahim ağzı iğne deliği kadarmış :) bu sebeple olmaz dedi binde bir ihtimal olmaması ama yine araştırın . Ben çok kafa takmıştım . Ama hsg çekildi o kadar dar olsaydı Prof açıcaktı hiç gerek yok işleme dedi gönderdi
Ektirdiniz mi rahim filmiRahim filmi istedi doktorum ama henüz cesaret edip gidemedim hattaa dün akşam da istedi bu aralar da maddi olarak biraz sıkışığız çektirmedim ama çektirmeyi düşünüyorum korkumu yenip
Hangi doktor acabaSelam kızlar bu konuyu görünce cevap vermek istedim . Mart ayında hsg için gitmiştim araştırmaya rahim ağzı dar diye iptal oldu . Sonra histeraskopi yaptırmak için Prof arıyordum aynı hastanede buldum . Doktor olmaz öyle şey ben çekerim dedi girdi ve 5 dakika içinde çekti çıktı .hafif ilaç geçerken ağrı oldu o da normal tabi ki . Sonra sordum rahim ağzı darlığı sperm geçişine engel mi diye gülerek bana sen spermi ne zannediyorsun dedi vücüdün en küçük hücresi iğne deliğinden geçer dedi . Zaten kadınlarında rahim ağzı iğne deliği kadarmış :) bu sebeple olmaz dedi binde bir ihtimal olmaması ama yine araştırın . Ben çok kafa takmıştım . Ama hsg çekildi o kadar dar olsaydı Prof açıcaktı hiç gerek yok işleme dedi gönderdi
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Sizi yanıltmak istemem tabi ama regl kanı da burdan geçiyor bir kere sperm vücudun en küçük hücresi iğne değilinden geçer . Çanakkale yaşıyorum Prof servet hocaya gittim histeraskopi olurum diye bekliyordum hoca güldü çekerim dedi 3 dakika sürdü hatta geçen ay aşılama yaptırdım rahim ağzı dar olsa doktor söylerdi . Daha önce doğum yapmayan kadınlarda sık görülen bir olaymış . Sakin olun başka doktora başvurun yakın ildeyseniz de mutlaka sever hocaya gelinbenim rahim filmimi cekemeyen doktor sa rahim agzi dar sperm bilen giremez dedi filmim cekilemedi siz nerde cektridiniz acaba
Cok tesekkur ederim her doktor yorumu fsrkli olabiliyor evet insallah bilen birine rastlarim kolayca cekerMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Sizi yanıltmak istemem tabi ama regl kanı da burdan geçiyor bir kere sperm vücudun en küçük hücresi iğne değilinden geçer . Çanakkale yaşıyorum Prof servet hocaya gittim histeraskopi olurum diye bekliyordum hoca güldü çekerim dedi 3 dakika sürdü hatta geçen ay aşılama yaptırdım rahim ağzı dar olsa doktor söylerdi . Daha önce doğum yapmayan kadınlarda sık görülen bir olaymış . Sakin olun başka doktora başvurun yakın ildeyseniz de mutlaka sever hocaya gelin
Benim doktorum önce rahim ağzının darlığını açalım bekleyelim dedi sonrasına karar veririrz dediC
Ektirdiniz mi rahim filmi
Merhaba aşılamayı nerde yaptırdınız? Üniversite hastanesinde miMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Sizi yanıltmak istemem tabi ama regl kanı da burdan geçiyor bir kere sperm vücudun en küçük hücresi iğne değilinden geçer . Çanakkale yaşıyorum Prof servet hocaya gittim histeraskopi olurum diye bekliyordum hoca güldü çekerim dedi 3 dakika sürdü hatta geçen ay aşılama yaptırdım rahim ağzı dar olsa doktor söylerdi . Daha önce doğum yapmayan kadınlarda sık görülen bir olaymış . Sakin olun başka doktora başvurun yakın ildeyseniz de mutlaka sever hocaya gelin
Maalesef özel poliklinik te olmadı zatenMerhaba aşılamayı nerde yaptırdınız? Üniversite hastanesinde mi
Servet hoca mı yaptı? Ücret ne kadar tuttu ben de istiyorum daMaalesef özel poliklinik te olmadı zaten
Servet hoca darlık yüzünden çekilemedi deyince nasıl olur öyle dedi Aret kanı geçiyorsa hsg çekilir darlık olmaz dedi ve ilk kez kendi girdi . Sanırım daha önce kimseye girmemiş hatta tüm öğrenciler de geldi falan . Ücret normal özel muayene ücreti ödedim geçen yıl 150 TL falan dı sizin sorununuz nedirServet hoca mı yaptı? Ücret ne kadar tuttu ben de istiyorum da
Benim hipotiroid var başka da görünür büyük bir sorun yok ama hipotiroidden dolayı yumurta tembelliği var ve olmuyor bu yüzden. Peki sizin aşılama mı olmuştu doğru anladım değil miServet hoca darlık yüzünden çekilemedi deyince nasıl olur öyle dedi Aret kanı geçiyorsa hsg çekilir darlık olmaz dedi ve ilk kez kendi girdi . Sanırım daha önce kimseye girmemiş hatta tüm öğrenciler de geldi falan . Ücret normal özel muayene ücreti ödedim geçen yıl 150 TL falan dı sizin sorununuz nedir
Aşılama oldu ama olmadıBenim hipotiroid var başka da görünür büyük bir sorun yok ama hipotiroidden dolayı yumurta tembelliği var ve olmuyor bu yüzden. Peki sizin aşılama mı olmuştu doğru anladım değil mi
Hmm anladım. En kısa zamanda nasip olur inşallah. Peki aşılama ücreti ne kadar tuttu bir de ilaçla mi iğneyle mj yapıldı? Ne kadar oldu aşılama yapılalıAşılama oldu ama olmadı
Şuan hamileyimHmm anladım. En kısa zamanda nasip olur inşallah. Peki aşılama ücreti ne kadar tuttu bir de ilaçla mi iğneyle mj yapıldı? Ne kadar oldu aşılama yapılalı
Anladım teşekkür ederim. Hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Allah tamamına erdirsin. Benim gibi isteyenlere de nasip etsinŞuan hamileyim6. Ayımdayım özel klinikte geçen yıl yaptırmıştım 1.500 TL falandı geçen yıl
AminnnnAnladım teşekkür ederim. Hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Allah tamamına erdirsin. Benim gibi isteyenlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?