Rahim ağzı darlıığı

Selam kızlar bu konuyu görünce cevap vermek istedim . Mart ayında hsg için gitmiştim araştırmaya rahim ağzı dar diye iptal oldu . Sonra histeraskopi yaptırmak için Prof arıyordum aynı hastanede buldum . Doktor olmaz öyle şey ben çekerim dedi girdi ve 5 dakika içinde çekti çıktı .hafif ilaç geçerken ağrı oldu o da normal tabi ki . Sonra sordum rahim ağzı darlığı sperm geçişine engel mi diye gülerek bana sen spermi ne zannediyorsun dedi vücüdün en küçük hücresi iğne deliğinden geçer dedi . Zaten kadınlarında rahim ağzı iğne deliği kadarmış :) bu sebeple olmaz dedi binde bir ihtimal olmaması ama yine araştırın . Ben çok kafa takmıştım . Ama hsg çekildi o kadar dar olsaydı Prof açıcaktı hiç gerek yok işleme dedi gönderdi

Selam kızlar bu konuyu görünce cevap vermek istedim . Mart ayında hsg için gitmiştim araştırmaya rahim ağzı dar diye iptal oldu . Sonra histeraskopi yaptırmak için Prof arıyordum aynı hastanede buldum . Doktor olmaz öyle şey ben çekerim dedi girdi ve 5 dakika içinde çekti çıktı .hafif ilaç geçerken ağrı oldu o da normal tabi ki . Sonra sordum rahim ağzı darlığı sperm geçişine engel mi diye gülerek bana sen spermi ne zannediyorsun dedi vücüdün en küçük hücresi iğne deliğinden geçer dedi . Zaten kadınlarında rahim ağzı iğne deliği kadarmış :) bu sebeple olmaz dedi binde bir ihtimal olmaması ama yine araştırın . Ben çok kafa takmıştım . Ama hsg çekildi o kadar dar olsaydı Prof açıcaktı hiç gerek yok işleme dedi gönderdi
Bazı doktorlar geçebileceğini bazıları ise geçemeyeceğini söylüyor benimde aklım karışık 🤷‍♀️

Geceniz sizler kadar güzel geçsin hanımla size bi soru sormak istiyorum ben bebek için doktora gittiğimde alttan detaylı muayene ederken rahim ağzının çok ama çok dar ufacık olduğunu söyledi bazı doktorlar spermin ordan geçebildiğini bazı doktorlar ise geçemediğini gebeliğe engel olduğunu söylüyormuş doktorum ufak bi işlem ile açmaya çalıştı ama acısına dayanamadığım için istemedim istersen anestezi ile de yapabilirim dedi yaşayan var mı bu durumu cinsel ilişkiden sonra yataktan kalkmama,belimi ve ayaklarımı yüksekte tutmama rağmen bütün sıvı dışarı akıyor vajinamda hiç kalmıyor acaba bu rahim ağzı darlığından mı kaynaklanıyor bilgisi olanlar yazabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum ❤️
Buni vajinal muayenede anlamalari cok iyi benimkini rajim filmimde anladilar

benim rahim filmimi cekemeyen doktor sa rahim agzi dar sperm bilen giremez dedi filmim cekilemedi siz nerde cektridiniz acaba

Hangi doktor acaba

benim rahim filmimi cekemeyen doktor sa rahim agzi dar sperm bilen giremez dedi filmim cekilemedi siz nerde cektridiniz acaba
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Sizi yanıltmak istemem tabi ama regl kanı da burdan geçiyor bir kere sperm vücudun en küçük hücresi iğne değilinden geçer . Çanakkale yaşıyorum Prof servet hocaya gittim histeraskopi olurum diye bekliyordum hoca güldü çekerim dedi 3 dakika sürdü hatta geçen ay aşılama yaptırdım rahim ağzı dar olsa doktor söylerdi . Daha önce doğum yapmayan kadınlarda sık görülen bir olaymış . Sakin olun başka doktora başvurun yakın ildeyseniz de mutlaka sever hocaya gelin

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Sizi yanıltmak istemem tabi ama regl kanı da burdan geçiyor bir kere sperm vücudun en küçük hücresi iğne değilinden geçer . Çanakkale yaşıyorum Prof servet hocaya gittim histeraskopi olurum diye bekliyordum hoca güldü çekerim dedi 3 dakika sürdü hatta geçen ay aşılama yaptırdım rahim ağzı dar olsa doktor söylerdi . Daha önce doğum yapmayan kadınlarda sık görülen bir olaymış . Sakin olun başka doktora başvurun yakın ildeyseniz de mutlaka sever hocaya gelin
Cok tesekkur ederim her doktor yorumu fsrkli olabiliyor evet insallah bilen birine rastlarim kolayca ceker

Merhaba aşılamayı nerde yaptırdınız? Üniversite hastanesinde mi

Servet hoca mı yaptı? Ücret ne kadar tuttu ben de istiyorum da
Servet hoca darlık yüzünden çekilemedi deyince nasıl olur öyle dedi Aret kanı geçiyorsa hsg çekilir darlık olmaz dedi ve ilk kez kendi girdi . Sanırım daha önce kimseye girmemiş hatta tüm öğrenciler de geldi falan . Ücret normal özel muayene ücreti ödedim geçen yıl 150 TL falan dı sizin sorununuz nedir

Servet hoca darlık yüzünden çekilemedi deyince nasıl olur öyle dedi Aret kanı geçiyorsa hsg çekilir darlık olmaz dedi ve ilk kez kendi girdi . Sanırım daha önce kimseye girmemiş hatta tüm öğrenciler de geldi falan . Ücret normal özel muayene ücreti ödedim geçen yıl 150 TL falan dı sizin sorununuz nedir
Benim hipotiroid var başka da görünür büyük bir sorun yok ama hipotiroidden dolayı yumurta tembelliği var ve olmuyor bu yüzden. Peki sizin aşılama mı olmuştu doğru anladım değil mi

Hmm anladım. En kısa zamanda nasip olur inşallah. Peki aşılama ücreti ne kadar tuttu bir de ilaçla mi iğneyle mj yapıldı? Ne kadar oldu aşılama yapılalı
Şuan hamileyim 🥰 6. Ayımdayım özel klinikte geçen yıl yaptırmıştım 1.500 TL falandı geçen yıl

Anladım teşekkür ederim. Hadi hayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Allah tamamına erdirsin. Benim gibi isteyenlere de nasip etsin🥰
Aminnnn 🙏🙏🙏 özellikle bizim gibi uğraşan kadınlar için en içten duam . Bir an önce güzel haberler alacağın günler çok yakın olsun

Benim rahim ağzı dardı hsg çeken Dr demişti, annemin öyleymiş yani yapısal, gebeliğe engel mi demiştim eğer regl oluyorsan sperm de geçer demişti, hakikaten öyle oldu bir oğlum bir kızım var üstelik normal doğumla doğdular ;) engel değil korkmayın

Back
X