canimmmmmmm
aklim sendeydi...cok cok gecmis olsun...hic dert etme..sana 7.denemende veren Rabbim kucaina almanida nasip edecek insallah...biliyorsun nazli kiymetli bu bebekler..cok ugrastiriyor..
serkaj yaptiran arkadaslar vardi..okumustum..ne zaman dikisleri alindi bilmiyorum ama faydasini goren cok oldu..mesela bi arkadas 2 bebeini dusukle kaybetmisti...3.gebeliginde serkajla 6.ayina geldi...mutlaka faydasi olur tatlim..4 ay daha sabir arkadasim..zor bulduk..varsin 4 ay daha yat zor biliyorum ama kucagina alinca degcek unutcaksin bugunleri insallah...kendine bebise cok iyi bak...sakin uzulup bebisi de uzme..iyi olcaksinizzz...
bende yaptırdım
13. haftada önlem amaçlı serklajdı benimkisi..
ben serklajı yaptırdığım gün yürümeye başladım
şuan çalışmamda 2 saate kadar yolculuk yapmamda yasak değil..
inşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızda.. kendinizi biraz rahat bırakın düşünmemeye çalışın..
canim benim sen yuregini ferah tut lutfen...
bizde iyiyiz..uslu teyzesi...bi ara korkuttu bizi ama masallah...amniyosentezimizi de temiz sonucla atlattik...bizim gibi bebislerimizde guclu...son kontrolde erkek oldugunu soyledi doktorumuz..saglikla gelsin sipalar..hareketleri hissetmeye basladim artik biraz daha rahatim...buara misafirler var yogunum...dualarim seninle bebisinle...bizde opuyoruz..iyi bak kendine bebise..olumunekankayizsmile
ewet bende yaptırdım serklaj 25 haftamda yapıldı benimkide.....cok dıkkat et enfeksıyon yasama ...bende enfeksıyon olustu...30 haftamda dogum yaptım..yüregini ferah tut...saglıkla melegını kucagına alaman dilegiyle....
nilcim çok geçmiş olsun canım muallimde serklaj yaptırmıştı önlem amaçlı canım
canım nıl..........yenı gordum ya...........bı tanem serkaj ıyıkı oldun ınşşşşşşşş gelecek bebegın saglıkla yuregıunı ferah tut.......bende 16 hafta yaptırnmıstım .........buı hafta dınlendım sonra evde yavas yavas dolaştım ama agır ış yapmadım..........dıkış alınması dıye bısey yok dogum olurken alıyo dr yada amelıyatta alıyo merak etme.........ıyı bak kendıne bebegını duşun guzel gunlker hayal et.........ben cok sukur sıkıntıları atlattım bebeklerım yanımda onlar benım mucızelerım cok zor gunler gecırdık üç ay kuvez............sımdı ıse sıkayet dahı edıyorum gazlarını uykusuzlugumu..............rabbım nerde varsa kavustursun yavrusuna ınşşşşşşşşş...........bol dua canım rabbım senı uzmesın.........cok opt
canım geçmiş olsun benimde 13.haftada serklaj yapıldı şuanda wc dışında hiç kalkmıyorum canım geçen hafta az kanamam oldu 10 gün yattım hastanede şimdi iyiyim allaha şükür sancım ve açılma olmadığı sürece dikiş allahın izni ile koruyacak dedi doktorum sende açılma ve sancı olduğu için sakın kalkma canım hep yat lütfen canım benim bebeğimde 5 yıldan sonra geldi yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda sonrasında zaten hiç yatmıyacağız canım ben 3 aydır hiç kalmıyorum inan allahımıza sığınalım vakit öyle bir geçiyorki anlamıyorsun tabi yanında sana hizmet edecek birinin olması çok önemli benim her işimi kayınvalidem görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?