• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amnios Sıvısının Erken Gelmesi-EMR

bende 22 haftalık hamileyim benimde az az 3 kere suyum geldi sanırımm dr gittim su değildir o dedi.kese içindeki su miktarı normalmiş bi sorun yok şimdilik dedi.istirahat et dedi .üromisin ve infex verdi.belki çok küçük bi yırtık vardır ordan szıyodur birikincede akkıyodur dedi.siz hangi ilaçları kullandınız acaba.bide o test pedlerinden eczanede satılıyormudur dr vermedi de

canım kesinlikle ihmal etme benim sorumsuz doktor da amniyon sıvısı değildir deyip göndermişti evime ama iki hafta sonra yine gelmişti ultrasonda az miktardaki sıvı kaybı belli olmuyor, benim eşim medikalden almıştı all test ti adı malesef her yerde bulunmuyor, benim geçmiş yazdıklarımı okursan durumun ciddiyetini anlarsın canım ama inşaallah gelen amniyon sıvısı değildir sürekli yatmalı ve bol su içmelisin bazı doktorlar çok su içmen işe yaramaz deseler de sen iç çünkü benim o şekilde bir aydan fazla dayanmama kendileri de çok şaşırmıştı

mrh benımde suyum erken geldı su an 25 haftalıgım ama 21 haftadan başladı sızler neler yaptınız nasıl bu durumu atlatınız lutfen paylaşın psikolojim cok bozuldu artık atlatıp ayında dogum yapan varmı
Mrhab cnm bende suan 24 haftaligm benmde suyum geliyr sen ne yaptin umarim bi sikinti olmamstrda bebegini hayirlisiyls almssndr kucagina cvp verirsn cok sevinirim

Merhaba kızlar konunun üzerinden 4 yıl geçmiş ana aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınza aldınız mı moralim çok bozuk benimde suyum geldi ve ultrasonda baya azaldığını gördük havuç suyu flan yapıyorum sizce yerine gelir mi bu 3. Hamilelğim bunu da kaybetmek istemiyorum

Merhaba kızlar konunun üzerinden 4 yıl geçmiş ana aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınza aldınız mı moralim çok bozuk benimde suyum geldi ve ultrasonda baya azaldığını gördük havuç suyu flan yapıyorum sizce yerine gelir mi bu 3. Hamilelğim bunu da kaybetmek istemiyorum

Bende 21.haftamdayım dün kahverengi lekelenmem ve su gibi ıslandı iç çamaşırım. Bugün doktora gittim. Az az gelmeye başlamış. Kan tahlillerim idrarım temiz çıktı ama her ihtimale karşı antibiyotik ve progestan verdi. Hep yatacaksın dedi. Suan bebeğin sıvısı da iyi ama erken doğum riskim varmış 😔 siz nasıl oldunuz?

Bebeğin sıvısı iyiyse canım kendine sıkıntı etme senn gibi olup zamanla toparlıyorlar bende su birden boşaldı ve bebeğin suyu kalmadı hiç enfeksiyon da vardı sende hiçbiri yok sen yat hiç kalkma kesinlikle bide eşin yapabliosa her gün bir bardak havuç suyu sıktırsın inşallah toparlarsın. Benim bebeğimi aldılar ama benim suyum azalmıştu ve akıntım gelmeye devam ediyordu kanamamda yoktu

Bende 21.haftamdayım dün kahverengi lekelenmem ve su gibi ıslandı iç çamaşırım. Bugün doktora gittim. Az az gelmeye başlamış. Kan tahlillerim idrarım temiz çıktı ama her ihtimale karşı antibiyotik ve progestan verdi. Hep yatacaksın dedi. Suan bebeğin sıvısı da iyi ama erken doğum riskim varmış 😔 siz nasıl oldunuz?
Yapabiliyorsan iyi bir doktora daha görün

Merhba arkdslar.23+6 da agustos 27 sinde bende kanamayla egeye geldm ve yatısım oldu kanamam durdu ama akıntm durmadı dr test yaptı amnisure diye test aldırdı pozitf cıktı yanı az az suyum gelıyordu.tedavıye baslandı antbyotk ve adalat veriyorlar wc dısı kalkmıyorm suan 24+5 oldm ins bende dedfnz gibi rahım kendini yeniler toplarlanrm yada 1 ay saha dayanırz.Allah kimseye yasatmasın bu belirsizliği korkuyu

Merhba arkdslar.23+6 da agustos 27 sinde bende kanamayla egeye geldm ve yatısım oldu kanamam durdu ama akıntm durmadı dr test yaptı amnisure diye test aldırdı pozitf cıktı yanı az az suyum gelıyordu.tedavıye baslandı antbyotk ve adalat veriyorlar wc dısı kalkmıyorm suan 24+5 oldm ins bende dedfnz gibi rahım kendini yeniler toplarlanrm yada 1 ay saha dayanırz.Allah kimseye yasatmasın bu belirsizliği korkuyu

Merhaba, benimde 23+3 te suyum geldi 14 eylülde yani 16 gün oldu tedavi görüyorum. Ama heran doğum olabilir. Sizin durumunuz nasıl? Doğum gerçekleşti mi?

Merhaba, benimde 23+3 te suyum geldi 14 eylülde yani 16 gün oldu tedavi görüyorum. Ama heran doğum olabilir. Sizin durumunuz nasıl? Doğum gerçekleşti mi?
Ben bebegımı kaybettim mallesef bugn 1 ay oldu😥 kese yırtıldktan sınra kolaylıklı bebek enf kapabiliyor dikkt et kalbi durdu karnmda bıkac gune patalojı ve genetik testi yaptılar cıkar kabus gıbı 9 gun yattm hastanede Allah bu durumdakı herksn yardmxısı olsn

Merhaba acaba doğumunuz oldu mu ne durumdasınız bende aynı haldeyim çok üzgünüm yardımcı olursanız sevinirim

Bebeğin sıvısı iyiyse canım kendine sıkıntı etme senn gibi olup zamanla toparlıyorlar bende su birden boşaldı ve bebeğin suyu kalmadı hiç enfeksiyon da vardı sende hiçbiri yok sen yat hiç kalkma kesinlikle bide eşin yapabliosa her gün bir bardak havuç suyu sıktırsın inşallah toparlarsın. Benim bebeğimi aldılar ama benim suyum azalmıştu ve akıntım gelmeye devam ediyordu kanamamda yoktu
Merhaba şu anda bende aynı sizin gibiyim kaç gün sonra aldılar bebeğinizi acaba

Merhaba şu anda bende aynı sizin gibiyim kaç gün sonra aldılar bebeğinizi acaba
Suyunuz gelıyorsa az az haftanz da önemli simdiki aklım olsa suyum az da olsa geldgnde doguma gırerdm belki yasama sansı olurdu bebegımın kese delinince kolaylıkla alttan enf bebege ulasıyor ve kalbi durdu bebegımn bu olasılıkları dr unuzla mutlaka konusun eger 30 hafta üstüysenz bekletmeyın Allah yardmcınz olsn inanın yasadıklarmz kolay degl 😣

Malesef şu anda henüz 23+5 teyiz bebek çok küçük suyum tamamen geldi ama içerde hala su var mı emin değilim

Arkadaşlar merhaba.Benim de bebeğimin 17. Haftada kesesi delindi. Su 2 cm kalacak şekilde boşaldı. Ertesi gün kese kapandı ve 19. Haftama kadar 7 cm civarı su yaptı bebeğim. Bu arada ölçüm tek cepte yapılıyor. 19. Haftamin başında yine su geldi ve bu sefer maalesef kese kapanmadı. Şu an 25. Haftamdayim ve sürekli 2 cm suyu var. Doktorlar 17. Haftadan beri almak istiyorlar. Tabi ki ben kıyamıyorum. Bebeğin doğduktan sonra su olmadığı için cigerlerinin gelismeyecegini söylüyorlar. Benim rahim agzimda acilmam veya enfeksiyonum yok. Takip ediliyorum. Aranızda böyle az suyu kalan ve doğum yapan biri var mı acaba? Bebekte sıkıntı olur diye çok korkuyorum.

Allah hakkınız da en hayrlısı neyse onu versn insallah🤲🏻 Aynı seyleri eylül ayında bende yasadm pskolpjm bozuldu rabbim kimseye yasatmasn

Hastanede yatarken prof takıbımı yapıyordu suyu gelıp burda 3 ay tuttugumz hastalarmz da oldu demişti kese kendini onarabiliyorms ins sularınz artar zamanında dogum yaparsnz ve lütfen ALLAH korusun herhangi bi dogum yapmak zorunda kalırsanz normal yapın ben cok pişmanm sezeryan oldgma

Back