- 21 Nisan 2017
- 215
- 102
- 103
Geçmiş olsun arkadaşım, ilk bebeğiniz miydi? Allah sabır versin inşallah680 gr bebegımı sezeryanla aldılar ve en az 1 yıl beklemem gerekıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun arkadaşım, ilk bebeğiniz miydi? Allah sabır versin inşallah680 gr bebegımı sezeryanla aldılar ve en az 1 yıl beklemem gerekıyor
Allah razı olsn canm ikinci bebegım diGeçmiş olsun arkadaşım, ilk bebeğiniz miydi? Allah sabır versin inşallah
Geçmiş olsun çok dikkatli olun, Allah korusun inşallah.Benimde 15. haftada bir gece aniden suyum geldi aşırı kanamam da vardi ben bebegimi kaybettim diye iki gözü iki çeşme gittim hastaneye doktorlar ultrasonla bakti bebegin kalbi atiyor suyunda da cok az bir azalma var dedi takip edelim seni hastanede dedi antibiyotik baslandi iki gün sonra ultrasonda bebegin suyu tamamlanmisti zaten suyumda artik gelmiyordu ama kanamam devam ediyordu iki gun sonra tekrar ultrason bakildi bebegin suyu yine yeterli görüldu hicbir enfeksiyon bulgusu yoktu acilmam da olmadigi icin kendi istegimle taburcu olup eve geldim o gunden beri yatiyorum tuvalet harici kalkmamaya calisiyorum şu anlik bi sıkıntı yok sukrolsun 18.haftaya kadar geldik
Merhaba aynı durum bendede var şuan naptınız nasıl önlemler aldınızsizinde sularınız erken gelmiş nasıl tedavı oldunuz onu merak etım ben 25 haftalıgım benımde 20 haftada başladı cok endişeliyim budurum gecermı cvp verırsenız cok sevınırınm
Merhaba aynı durum bendede var şuan nasıl önlemler aldınız bebeğiniz durumu nasilkızlar su gelmesi akıntı gibi değil bildiğiniz su gibi oluyor ama öyle çok fazla değildi benim rahim ağzında hafif açılmam olmuştu şükürki durdu ama ben durmasına rağmen 3 ay sürekli yattım şimdi havalar çok sıcak terle karıştırıyor olabilirsiniz bu arada ben 38+5 te şükür ki doğumumu yaptım allahım ömür vermiş en önemli şey doktorunuza güvenmek ve onu dinlemek buarada eğer böyle bir şüpheniz olursa mutlaka doktorunuzla konuşun su geldiğini anlamak için doktor vajinal muayene yapıyor bide turnusollu pedle bakıyor