• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim acilmasi SERKLAJ yaptiran varmi arkadaslar?

nil1971

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.059
48
158
- Yurtdışı
Selam arkadaslar
Uzun zamabdir giremedim rahatzizligim nedeniyle,Rabbim bebek hasretiyle yanan kardeslerimize bu yolda maddi ve manevi caba harcayan herkese tez gunde
meleklerine kavusturup hamile olan kardeslerimizede hayirli sorunsuz hamilelikler nasip etsin inseallah.
Arkadaslar benim ogrenmek istedigim rahim acilmasi olupta serlaj yaptirip bebegini dunyaya getiren varmi?
Cok kotu bir dönem altlattik sükur simdi iyiyim en son dr kontrolume gittigimde doktoruma sürekli agrimin oldugunu hamileligimin basindan beri gecmek bilmeyen kasik agrilarimi dile getirdim.
Vajinal yoldan muayene edince rahimin acilmis oldugunu acilen hemen hastaneye gonderdi.
Hastanede bir hafta sirt ustu yattim.Rahim agzindan alinan dokularin bir hafta surecegini belkide iltehap bakteri mantar vs gibi durumlarda rahim acilmasina sebeb olacagini soylediler.
Ve sonuclar temiz cikti.Acilma oyle kötu yerdeydiki cok endise edildi dikmek icin(w) ve gibi acilmisti.
Doktorlar kiymetli bir gebelik oldugunu bebegi riske atamayiz dediler.Rabbim kimseyi caresiz birakmasin coooook zormus ve nihayetinde dikilmeye karar verildi.
Yavrumu 20 sene sonunda bulmustum umudumu kaybetmek istemiyordum.7. migro tedavimde tek embriyoyla kalmistim.
Cok korktum ALLAHIM ne olur emanetini sana emanet ettim deyip teslimiyet ve duayla imza atip ameliyata girdim.
Yaradanima binlerce sukurler olsunki cok guzel gecti rahimin boyun kismini ve rahim agzini diktiler.
Bir haftada oyle yatip ciktim.Sukurler olsun.ArkAdaslar dikiltikten sonra ne zaman yurumeye basladiniz?
Bana yurumek egilmek kalmak yasak
Surekli yattinizmi?
Dikisleri kacinci hafdada aldirdiniz?
Cok korkuyorum her an bi sey olacak diye biliyorum bunlarin hepsi sinav imtehan rabbim kazanmayi nasip etsin inseallah
Hamile arkadaslarimada rabbim kolay hamilelik yasatsin sorunsuz bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin inseallahhhh AMINNopuyorumnanaktan

canimmmmmmm
aklim sendeydi...cok cok gecmis olsun...hic dert etme..sana 7.denemende veren Rabbim kucaina almanida nasip edecek insallah...biliyorsun nazli kiymetli bu bebekler..cok ugrastiriyor..
serkaj yaptiran arkadaslar vardi..okumustum..ne zaman dikisleri alindi bilmiyorum ama faydasini goren cok oldu..mesela bi arkadas 2 bebeini dusukle kaybetmisti...3.gebeliginde serkajla 6.ayina geldi...mutlaka faydasi olur tatlim..4 ay daha sabir arkadasim..zor bulduk..varsin 4 ay daha yat zor biliyorum ama kucagina alinca degcek unutcaksin bugunleri insallah...kendine bebise cok iyi bak...sakin uzulup bebisi de uzme..iyi olcaksinizzz...

canimmmmmmm
aklim sendeydi...cok cok gecmis olsun...hic dert etme..sana 7.denemende veren Rabbim kucaina almanida nasip edecek insallah...biliyorsun nazli kiymetli bu bebekler..cok ugrastiriyor..
serkaj yaptiran arkadaslar vardi..okumustum..ne zaman dikisleri alindi bilmiyorum ama faydasini goren cok oldu..mesela bi arkadas 2 bebeini dusukle kaybetmisti...3.gebeliginde serkajla 6.ayina geldi...mutlaka faydasi olur tatlim..4 ay daha sabir arkadasim..zor bulduk..varsin 4 ay daha yat zor biliyorum ama kucagina alinca degcek unutcaksin bugunleri insallah...kendine bebise cok iyi bak...sakin uzulup bebisi de uzme..iyi olcaksinizzz...

Canim benim ALLAHIM binlerce kez razi olsun evet cok zormus.
Neyseki altlattim canim.Sukur inseallah kucagimizada aliriz inan artik iyicene psikolojim bozuldu.
Artik dr bile gitmeye korkuyorum yarin randevumuz var bakalim.Ne durumdayiz canim ya sorma
Birde alerji oldumki sorma yufga gibi kabariyorum.Mutlaka yedigim bi sey dokundu.Zor bir sinavdan geciyorum hayirlisi bu kadar zorlugun arkasindan rabbim inseallah bir kolaylik verir.
Yeterki umudum saglikli olsunda yatarim coook duygusalim ya aaa
Öptüm canim seni senin bebis nasil iyimi cici annesi uslumu yegenime iyi bak ALLAHA EMANET OLUN CANIMa.s.

canim benim sen yuregini ferah tut lutfen...
bizde iyiyiz..uslu teyzesi...bi ara korkuttu bizi ama masallah...amniyosentezimizi de temiz sonucla atlattik...bizim gibi bebislerimizde guclu...son kontrolde erkek oldugunu soyledi doktorumuz..saglikla gelsin sipalar..hareketleri hissetmeye basladim artik biraz daha rahatim...buara misafirler var yogunum...dualarim seninle bebisinle...bizde opuyoruz..iyi bak kendine bebise..olumunekankayizsmile

bende yaptırdım

13. haftada önlem amaçlı serklajdı benimkisi..

ben serklajı yaptırdığım gün yürümeye başladım

şuan çalışmamda 2 saate kadar yolculuk yapmamda yasak değil..

inşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızda.. kendinizi biraz rahat bırakın düşünmemeye çalışın..

bende yaptırdım

13. haftada önlem amaçlı serklajdı benimkisi..

ben serklajı yaptırdığım gün yürümeye başladım

şuan çalışmamda 2 saate kadar yolculuk yapmamda yasak değil..

inşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızda.. kendinizi biraz rahat bırakın düşünmemeye çalışın..

Gecmis olsun canim
Inseaallah bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.Benim durumum baya bi rizikoydu.Sukur atlattik ama genede endiselenmemek elde degil yuremem is yapmam fazla ayakta kalmam yasaklandi.
Ileriye dogru inseallah duzelirim allah kerim.Sizin bebeginiz tedaviylemi yoksa dogalmi?
Rabbim yardimcimiz olsun aminnnnn

canim benim sen yuregini ferah tut lutfen...
bizde iyiyiz..uslu teyzesi...bi ara korkuttu bizi ama masallah...amniyosentezimizi de temiz sonucla atlattik...bizim gibi bebislerimizde guclu...son kontrolde erkek oldugunu soyledi doktorumuz..saglikla gelsin sipalar..hareketleri hissetmeye basladim artik biraz daha rahatim...buara misafirler var yogunum...dualarim seninle bebisinle...bizde opuyoruz..iyi bak kendine bebise..olumunekankayizsmile

Bebek_istiyoruz canim ya :emir_bebek:Oyle cok sevindimki testinin temiz cikmasina sukur Allahim inanki her sey hamile kalmakla bitmiyormus bu kadar zorluklari astik inseallah bundan sonrasinida asariz.
Imtehanlar bitmiyor.Simdide bende seker ciktiakannehir sag böbregimde su topluyormus ne yapayim sabir diyorum artik yeterki bebeklerimiz saglikli olsunda ben her seyi cekmeye raziyim.
Bizim kuzular coook nazli cokkk bende daha yeni hissetmeye basladim hareketlerini
önumuzdeki su 4 ayida bi altlatabilsek öptum canim ALLAHA EMANET OLUNopuyorumnanaktan

ewet bende yaptırdım serklaj 25 haftamda yapıldı benimkide.....cok dıkkat et enfeksıyon yasama ...bende enfeksıyon olustu...30 haftamda dogum yaptım..yüregini ferah tut...saglıkla melegını kucagına alaman dilegiyle....

ewet bende yaptırdım serklaj 25 haftamda yapıldı benimkide.....cok dıkkat et enfeksıyon yasama ...bende enfeksıyon olustu...30 haftamda dogum yaptım..yüregini ferah tut...saglıkla melegını kucagına alaman dilegiyle....

Canim ya ne guzel bebeklerini kucagina almissin rabbim yavrularina hayirli uzun ömürler versin inseallah bi sey soracaktim?
Serklaj yapildiktan sonra vajinal yoldan fitil yada hap kullanmadinmi?
Bugun tam 3 hafta oldu yaptirali halen enfeksyon icin anti bateriel kullaniyorum inanki cok dikkat ediyorum.
Dr 36 . hafdada dikislerin alinacagini soyledi keske o haftalara gelebilsem Rabbimin izniylede inseallah o gunleride göruruz.
Su an 20 haftalik hamileyim yarin 20+ 1 olacak hakkimizda hayirlisi cok tesekkur edrim canim ALLAHA EMANET OLUN

canım geçmiş olsun benimde 13.haftada serklaj yapıldı şuanda wc dışında hiç kalkmıyorum canım geçen hafta az kanamam oldu 10 gün yattım hastanede şimdi iyiyim allaha şükür sancım ve açılma olmadığı sürece dikiş allahın izni ile koruyacak dedi doktorum sende açılma ve sancı olduğu için sakın kalkma canım hep yat lütfen canım benim bebeğimde 5 yıldan sonra geldi yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda sonrasında zaten hiç yatmıyacağız canım ben 3 aydır hiç kalmıyorum inan allahımıza sığınalım vakit öyle bir geçiyorki anlamıyorsun tabi yanında sana hizmet edecek birinin olması çok önemli benim her işimi kayınvalidem görüyor

canım nıl..........yenı gordum ya...........bı tanem serkaj ıyıkı oldun ınşşşşşşşş gelecek bebegın saglıkla yuregıunı ferah tut.......bende 16 hafta yaptırnmıstım .........buı hafta dınlendım sonra evde yavas yavas dolaştım ama agır ış yapmadım..........dıkış alınması dıye bısey yok dogum olurken alıyo dr yada amelıyatta alıyo merak etme.........ıyı bak kendıne bebegını duşun guzel gunlker hayal et.........ben cok sukur sıkıntıları atlattım bebeklerım yanımda onlar benım mucızelerım cok zor gunler gecırdık üç ay kuvez............sımdı ıse sıkayet dahı edıyorum gazlarını uykusuzlugumu..............rabbım nerde varsa kavustursun yavrusuna ınşşşşşşşşş...........bol dua canım rabbım senı uzmesın.........cok opt

canım nıl..........yenı gordum ya...........bı tanem serkaj ıyıkı oldun ınşşşşşşşş gelecek bebegın saglıkla yuregıunı ferah tut.......bende 16 hafta yaptırnmıstım .........buı hafta dınlendım sonra evde yavas yavas dolaştım ama agır ış yapmadım..........dıkış alınması dıye bısey yok dogum olurken alıyo dr yada amelıyatta alıyo merak etme.........ıyı bak kendıne bebegını duşun guzel gunlker hayal et.........ben cok sukur sıkıntıları atlattım bebeklerım yanımda onlar benım mucızelerım cok zor gunler gecırdık üç ay kuvez............sımdı ıse sıkayet dahı edıyorum gazlarını uykusuzlugumu..............rabbım nerde varsa kavustursun yavrusuna ınşşşşşşşşş...........bol dua canım rabbım senı uzmesın.........cok opt

Canim muallimcim Allah razi olsun coookk endiseli gunler gecirdim.
Allahima sukurler olsunki iyiym halen kasik agrisi cekiyorum.Fazla giremiyorum pc ye
hayirlisi olsun inseallahhh
Bir sey soracaktim acaba acilma falan olurmu?
Korkuyorum cook vajinal yoldan krampf giriyor.Neolur dua edin her sey imtehan biliyorum ama sabir.
Yarin dr gidecem seker cikti seker taramasindan gececem birde sag böbregim su topluyorbilmiyorumkismile ne zormus allahim diyorum.Bukadar guclugun arkasindan elbet bir kolaylik verecek rabbim diyorum ve dualarinizi bekliyorum.
Bebeklerinide senide allaha emanet ediyorum öptüm canim

canım geçmiş olsun benimde 13.haftada serklaj yapıldı şuanda wc dışında hiç kalkmıyorum canım geçen hafta az kanamam oldu 10 gün yattım hastanede şimdi iyiyim allaha şükür sancım ve açılma olmadığı sürece dikiş allahın izni ile koruyacak dedi doktorum sende açılma ve sancı olduğu için sakın kalkma canım hep yat lütfen canım benim bebeğimde 5 yıldan sonra geldi yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda sonrasında zaten hiç yatmıyacağız canım ben 3 aydır hiç kalmıyorum inan allahımıza sığınalım vakit öyle bir geçiyorki anlamıyorsun tabi yanında sana hizmet edecek birinin olması çok önemli benim her işimi kayınvalidem görüyor

Canim ya sanada gecmis olsun
Benim is yuremem fazla ayakta kalmam yasak:olmaz:Allah razi olsun esimden beraber yemek hazirliyoruz.
Ne yapayim gurbeet coook zor kimsem yok burda bende surekli uzaniyorum namaz haricindeve wc kalkmiyorum.
Artik ne yapayim Rabbime kaldi bol bol dua ediyorum rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun:Saruboceq:

canım benim bende 17. haftamda serklaj oldum şu nada 23 bitti ben sana ne merak ediyorsan yaz sana cevap veriyim bende inan hergün bu korku ile yaşıyorum
ben amilyatı olsum drum bna çalışabilirsin ağır iş yapmak yok dedi 2 hafta önce gittiğimde rahim agzı boyu 25 mm olduğundan sürekli istirahat dedi ben de hep yatıyorum banyo 3-4 günde bir yapıyorum tuvalete kalkıyorum o kadar oturmuyorum bile bu işin mantığı yer çekimine karşı koymak o yüzden bencede yat canım.birde enbfeksiyonlara karşı koru kendini idrar yolu ve vajinal enfeksiyon dan yani ben 1 geceyi bu yüzden hastanede geçirdim çünli sancı yaptı bu tür enfeksiyonlar doğum sancısını tetikliyor

canım cok sagol.........ınş bu gunler gececek senınde veeeeeeeee alıcan kucana ınş canım.........cok zorlu surec ......rabbım senıde sevındırecek ınş.........acılma ınş olmaz korkma zaten dr her gıdısınde bakıcak yatıyoısun zaten hıç merak etme az kalmış .........bak ben artık uykusuzluktan sıkayet edıyırum aynı anda aglayınca offf cok zor..........ınş senınde vıyaklara uyanacagın gunler gelecek bol dua

Back