- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.373
-
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
Isirmaz diyorsa hakkaten isirmayacagi icin diyorlardir. Ben 3 aylik bebegim olsa hepsini salonda halinin ustune birakir isime bakarim. O derece guveniyorum golden kuzularima. Yillarin verdigi bir aliskanlik da var bir de karakteri bellidir hayvanin. Cocugunuz kopege saldirmadigi surece ( sahibi isirmaz diyen hayvandan bahsediyorum) o kopek de ona bisi yapmaz( ki cogu zaman saldiriya ugrasalar bile bisey yapmiyor biciriklar) iciniz rahat olsun.Bazilari istemiyor olabilir ben oglumla parkdaydim birtane genc kiz köpegi ile geziyordu oglum bir bucuk yasindaydi köpekde cok sevdi kostular beraber kadin da birsey demedi. Ama bazen yürürken mesela köpekler yanima kosar bende korkuyorum acikcasi biraz ve sahipleri sadece isirmaz isirmaz o diyor ama insan genede korkuyor yani sonucta ne yapacagi belli olmaz. Bazi köpek sahibleri de dikkat etmeli bence.
YaaBen direkt Papi'nin eşkalini vereyim, görünce otomatikman kucaklayıp ağzını burnunu yemek için gelirsiniz nasılsa
Eki Görüntüle 1963560
Isirmaz diyorsa hakkaten isirmayacagi icin diyorlardir. Ben 3 aylik bebegim olsa hepsini salonda halinin ustune birakir isime bakarim. O derece guveniyorum golden kuzularima. Yillarin verdigi bir aliskanlik da var bir de karakteri bellidir hayvanin. Cocugunuz kopege saldirmadigi surece ( sahibi isirmaz diyen hayvandan bahsediyorum) o kopek de ona bisi yapmaz( ki cough zaman saldiriya ugrasalar bile bisey yapmiyor biciriklar) iciniz rahat olsun.
Ama hafif agresif bir cins bakiyor olsaydim gonul rahatliguyla kimseye isirmaz diyemezdim.
Allah'ım ya buna gelinmez mi?Ben direkt Papi'nin eşkalini vereyim, görünce otomatikman kucaklayıp ağzını burnunu yemek için gelirsiniz nasılsa
Eki Görüntüle 1963560
Valla hemşo tek tük varmışız işte :)Nasıl görmezsin ben varım :) migrosta dostluk mamaları var onları çantamdan eksik etmem durak kenarlarına,yoldaki sapa yerlere kağıt üstüne dökerim kışı bu şekilde geçirdik yaza Allah büyük:)
Caddebostan nire uuu ben yeniyim de buralardaçok tatlı ya
Biz Caddebostan Migros'un civarında oluyoruz. Oradaki Burger King'e gidiyoruz, o tarafta bir sürü köpek oluyor sanırım herkes orada
Ben böyle durayım insanlar baksın baksın sevgiden delirsin demek istiyor herhalde.Çok güzel değil mi? Siz birde yanına gittiğinizde görün, bir cilveli kuyruk sallayışı var sevin beni dercesine, en korkan bile sevmek için can atıyor onun o hallerine
Buradaki bazı insanların köpek fobisini yok etti, en sevmeyeni, korkanı bile sokakta görünce Papi diye sesleniyor, ağzını burnunu yiyorum onun.
Bak ablası bak, meraklı Papi sandalye de otururken, gel de buna hayvan de şimdiAlıştı böyle oturmaya, yerde de böyle oturuyor bazen
Eki Görüntüle 1963573
Almanlar nerden bilsin biz hijyen takintili annelerimiz yuzunden kediden kopekten uzak buyutulduk. sizin korkmaniz da onlara garip geliyordur :)Su anda cocuklan öyle olmadi parkta felan köpek görünce oglum yaklasmak istiyor her köpek sahibi denistemiyor yabanci insanlardan köpegin ellenmesi haklilarda herkesin kendi köpegi kendi tercihi bazi köpek sahipleri de seviyor köpekleriyle ilgilenen insanlari. Mesela ben almanyadayim burada bir parka felan gidiyoruz mangal yakiyoruz köpek sahipleri de parkda ipsiz saliyorlar yani ip dedigim köpeklerin boynunya baglanan o kemer varya bilirsiniz. Tabi köpek de er kokusuna aliyor kosuyor yanimiza ete saldiriyor haliyle bizde yiyemiyoruz sonucta köpegin dili deyiyor cenesi degiyor. Ve o anda tabagi kaldirmaya da korkuyorum köpek birden isirir diye köpek sahibi uzaktan anca istik caliyor köpegine geri gelsin diye. Ve bana oldu bir kav defa köpek gene ipsiz geziyor solakta ve yaklasiyor bana ben korkuyorum tanimadigim köpeklerden ne yapacagimi bilmiyorum kacmayi düsünüyorum kacarsam da pesimden kosar diye dim dizlak orada donuyorum köpek geliyor bacagimi kokluyor felan köpegin sahibi de sadece isirmaz diyor bu cok oldu bu gibi durumlardan rahatsiz oluyorum. Mesela benim teyzem var 3 ya da 4 tane köpegi var cocuklari da kücüklügünden beri köpeklerle büyüdüler o köpekler de isirmiyor cok sasirmistim kuzenim benden kac yas kücük korkmuyor köpegin agzina kolunu soktu resmen dirsegine kadar oynuyorlarmis öyle dedim vay vay vay köpekle büyümenin avantajlari.
Evet büyük ihtimalleAlmanlar nerden bilsin biz hijyen takintili annelerimiz yuzunden kediden kopekten uzak buyutulduk. sizin korkmaniz da onlara garip geliyordur :)
Muneciğim hazırlığını yap canım,benim çocuklar size taşınıyorÇocuklarla arası çok iyidir, kızınla oynar, saklambaç oynamaya bayılıyor, birde oyuncakları var bu bücürün, peluş kurbağa aldım geçenlerde kızım aldı eline bu benim sana vermem dedi kıyamet koptu, çıldırdı ver oyuncağımı diye
Ben en iyisi hepinizi evimde ağırlayayım, evcil bakanlara olan önyargılarda kırılır belki bu vesileyle