Rahatsız oluyor musunuz?

Evet dün 13 aylık olan kızımın elini kolunu bayağı bir ısırmaya çalıştı yavrulardan biri. Kazağını çekiştirip durdu. Ayakkabılarını ısırdı falan. Ya ama çok hoştu oynuyordu kopekcik :)

Ben sevmeden once izin aliyorum neticede hayvanin huyunu suyunuda bilemem yabanci birinden tiklenebilir..ama sokak hayvanlarinin gelisinfen anliyom tamam bu sevdircek kendini diyorum hemen mincikliyoom

İçinizden " 10 tane çocuk doğuracağına 1 tane de evcil hayvan edinseydin beleşçi karı" demiyorsunuz değil mi?

hayvan sahiplenmiş olsaydım öyle bişey demezdim.

ama şu var. bazı çocuklar sevmeyi bilmeyip hatır hutur girişiyolar. acımasız çocuklar var şimdi kabul edelim. onları uzaktan görünce benim bile müdahale edesim geliyor, ediyorum da. insna gibi sevdikten sonra sorun olmaz bence kimse için

Ben değil, köpeğim rahatsız oluyor ve havlıyor. Bu yüzden sorarak sevdirin.

Mesela sevine sevine köpeğimin yanına gelen her çocuk, ben "yabancılara sevdiremez, havlar" diyene kadar köpeğimin havlamasına maruz kalıyor.
E durduk yere benim köpeğimin yabaniliği yüzünden neden köpek korkuları başlasın?

Bir de benimki yabancı sevmez, çocuk hiiiiç sevmez. Hem yabancı hem çocuk düşünün ne kadar sinir oluyor.

:)))))
Sevgiyle yaklaşanlardan rahatsız olmuyorum, hatta bazı çocuklar dokunurken tedirgin oluyor ısırır, saldırır diye, çok sakindir korkma gel beraber dokunalım deyip Papiye dokunmalarını sevmelerini sağlıyorum, sevdiği için yaklaşanlara sözüm yok fakat bazıları da sağını solunu çekiştirip acıtmak için ellerinde taşla sopayla üstümüze üstümüze geliyor, işte onlara sinirleniyorum, kimine söyleniyorum kimiyle muhatap olmadan uzaklaşıyorum çünkü Papi benim evladım gibi, canı acısa veya zarar görse kahrolurum.

ben bayılırım kendi adıma keşke bende köpek sahibi olsam

Selam kiz canavar
Kedim kopegim yok. Ama bayilirim o minik canlara. Cocugumla henuz disarida kedi kopek sevemedik anca bu bahardan itibaren :) yeni buyudu benimki. Bence evcil hayvan sahipleri cocuklara bayiliyordur. Benim kopegim olsa hosuma gider ama sevmek icin gelen cocuklar. Tam tersi hayvanlara mikropmus gibi bakan guya insan olan ama o sekilde davranamayanlarfan rahatsiz oluyorum.

Benim çocuklarım bilerek zarar verecek yapıda değiller. Ama dediginiz türde çocuk çok maalesef.

Darkmore çok güzel cok şahane hemen gelsin bahar :)

İri bir köpek sahibi biri olarak, bu kadar negatifliğin içinde eğer biri benim kızım ile oynamak ve sevmek isterse büyük mutluluk duyuyorum. Aynı şekil de köpeğim de mutlu oluyor.

Malesef o kadar önyargılarla çevriliyiz ki bazı köpek sahipleri de agrasif tavırları ile negatif olabiliyor.

Siz yüzü gülen, köpeği ile rahatça oynayan, tasmasını çekiştirmeyen birilerini gördüğünüzde gidin selam verip sevmek istediğinizi belirtin. İnanın bizler çok mutlu oluyoruz o sevgiyle.

Ancak mutlaka köpeklerin sahiplerine sorun çünkü o an köpeğin özel bir durumu olabilir, agresif bir döneminde olabilir, hasta olabilir. onun dışında inanın değil rahatsız olmak aksine mutlu oluyoruz.
Bol hayvan sevgili günler. :)

Mune siz zaten rahatsız oluyorum deseydiniz şaşırırdım
Buralarda vaziyet yine iyi gözüküyor. Bizim oradaki hayvanlara çok acıdım buraları görünce.

Aklimda bisey var diyorum.
Kedilere kiyma alicaktim.
Tesekkurler konu sahibi.
Ben cok ama cok seviyorum.
Laf soylenede yada bakani takmiyorum.
Onlar ilk once kendilerini sevsinler

Mune siz zaten rahatsız oluyorum deseydiniz şaşırırdım
Buralarda vaziyet yine iyi gözüküyor. Bizim oradaki hayvanlara çok acıdım buraları görünce.
:)))
Bakanlar açısından mı sevenler açısından mı? Evcili olupta kimseye yüz vermeyenlerde var, kimi evciline önyargılı yaklaşıldığı içinde pek yaklaştırmak istemiyor, bende kişisine göre kaş çatabiliyorum çünkü bir arkadaşında yazdığı gibi hayvanlara canlı gibi değilde peluş oyuncak gibi yaklaşanlarda var, evcili olanlar ister istemez bakımını üstlendiği kedi, köpeğini aile bireyi gibi görüyor, evlat gibi seviyor, yadırganıyor belki ama gerçek bu, ben Papi için 2. kızım diyorum, bir konuşamıyor, onuda yapsa sizden bizden hiçbir farkı yok, aşılarıydı, hastalıklarıydı, üşüdü, terledi, aç kaldı, ay bugün keyifsiz gibi herşeyini takip ediyorsunuz, emeğinizi, sevginizi veriyorsunuz, 2 gün şehirdışına çıktık, araba yolculuğu sarsıyor, yemek yiyemedi, kafasını kaldıramadı içimize dert oldu, birileri gelip gayet sevgisiz baka baka buna mı bakıyorsun çocuk yapsaydın der gibi bir tavır sergileyince de hem incinip kırılıyor, hem de kızıyorsunuz ama dediğim gibi sevmek için yaklaşanları zaten anlıyorsunuz, onlara da sevme, dokunma demek ayıp kaçar, sevsinler, sevdiriyorum, öpen, kucaklayan çok.

Evet iste köpekler de sevdiğinden yapiyor ama ya gözüne falan denk gelirse çocuğun diye izin veriyorum ben özellikle belli bir yaşın altındaki çocuklara. Sizi severken yanlislikla caninizi yakabilir diye anlatiyorum.

Ne seven var ne bakan. Ortalıkta dolaşan kedilerin hali perişan. Lokantalar alışmasın diye artıkları bile vermiyor.
Burada sokak köpekleri,kedileri çok besili maşaallah :)
Yaşlı bi teyze elinde koca siyah poşetlerle yürüyordu.. Yardım edelim dedik ablamla. Sorduk ne olduğunu,içinde sokak kedileri için aldığı ciğerler varmış.
Ya ben bunu kendi memleketimde hayatta göremem işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…