:)))
Bakanlar açısından mı sevenler açısından mı? Evcili olupta kimseye yüz vermeyenlerde var, kimi evciline önyargılı yaklaşıldığı içinde pek yaklaştırmak istemiyor, bende kişisine göre kaş çatabiliyorum çünkü bir arkadaşında yazdığı gibi hayvanlara canlı gibi değilde peluş oyuncak gibi yaklaşanlarda var, evcili olanlar ister istemez bakımını üstlendiği kedi, köpeğini aile bireyi gibi görüyor, evlat gibi seviyor, yadırganıyor belki ama gerçek bu, ben Papi için 2. kızım diyorum, bir konuşamıyor, onuda yapsa sizden bizden hiçbir farkı yok, aşılarıydı, hastalıklarıydı, üşüdü, terledi, aç kaldı, ay bugün keyifsiz gibi herşeyini takip ediyorsunuz, emeğinizi, sevginizi veriyorsunuz, 2 gün şehirdışına çıktık, araba yolculuğu sarsıyor, yemek yiyemedi, kafasını kaldıramadı içimize dert oldu, birileri gelip gayet sevgisiz baka baka buna mı bakıyorsun çocuk yapsaydın der gibi bir tavır sergileyince de hem incinip kırılıyor, hem de kızıyorsunuz ama dediğim gibi sevmek için yaklaşanları zaten anlıyorsunuz, onlara da sevme, dokunma demek ayıp kaçar, sevsinler, sevdiriyorum, öpen, kucaklayan çok.