• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatsız olduğum her şeyi yapıyorlar

kubbbbb06

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
67
2
6
29
Merhaba arkadaşlar bebegim 4 aylık her şeyine çok dikkat ediyorum ama insanlar inadına yapar gibi asla dikkat etmiyor çocuk 4 aylık ben oturtmuyorum kayinbabamlar geldi kayinbabam kucağına alıyor çocuğu oturtarak tutuyor çok rahatsız oluyorum çünkü ben kendim henüz oturtmuyorum kayınvalidem öksürüyor çocuğa yapışıp öpüyor ve bunu herkes yapıyor çok yoruldum insanlarla mücadele etmekten lafta carpiyorum çocuk oturmasi erken diye veya oksurunce opmemek lazım diye yine anlamiyolar ne yapayım bilmiyorum asıl sorum 4 aylık bebeğim oturması zararli mi sakinca var mı sizinkiler kaç aylıkken oturdu

Merhaba arkadaşlar bebegim 4 aylık her şeyine çok dikkat ediyorum ama insanlar inadına yapar gibi asla dikkat etmiyor çocuk 4 aylık ben oturtmuyorum kayinbabamlar geldi kayinbabam kucağına alıyor çocuğu oturtarak tutuyor çok rahatsız oluyorum çünkü ben kendim henüz oturtmuyorum kayınvalidem öksürüyor çocuğa yapışıp öpüyor ve bunu herkes yapıyor çok yoruldum insanlarla mücadele etmekten lafta carpiyorum çocuk oturmasi erken diye veya oksurunce opmemek lazım diye yine anlamiyolar ne yapayım bilmiyorum asıl sorum 4 aylık bebeğim oturması zararli mi sakinca var mı sizinkiler kaç aylıkken oturdu
1. Cisi 4 aylık bebek bagimsiz olarak değilde kucakta kendinize yaslayarak 15 20 dk oturmasında bir sorun olacağını düşünmüyorum ikinci olarak rahatsız olduğunuz şeyleri laf çarparak değil direk söyleyin, ben çok bu durumlarla karşılaşmadım ama beni rahatsız eden birşey yapıyorlarsa kim olursa olsun direk uyardım yapmayın diye, örn şuanda çoğu kişi çocuk artık iki yaşına girdi eline telefonu ver otursun sende rahat rahat işini yap veya misafirliğe gittiğin yerde rahat rahat otur diyorlar cevabım net kendi rahatım için bebeğime zarar veremem gerekirse sesler yükseliyor söz konusu oğlumsa kimseye eyvallahim yok çocuk benim ben böyle istiyorum.

3.5 aylık oğlum kucağımda hafif oturtmalara başladım sıkıntı olmuyor diye biliyorum

Back