• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Rahatsiz Olan Kreşe Veda

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Özgürdü ye katılıyorum. Mecbur olmadıkça 4 yaşından önce hatta 5 yaşında verilmeli çocuklar kreşe. Bana kalsa kızımı asla vermezdim ama o kadar çok arkadaş canlısı bir çocuk ki mecbur kaldım. Şimdi aklım sürekli onda. Kreş ayrı dert servis ayrı dert. Kreşden yana şu an için sorun yok üç saat uyutmalarının dışında. Yalnız servisle başımız dertte. Sabahları 20 dakikalık yolu 1 saatte akşamları da 1.5 saatte geliyor yavrum. En sonunda artık akşamları kendim gidip alıyorum ama sabahları yine bir saat dolanıyor çocuk. Akşam 16 da çıkıp 17,30 da evde oluyor ve tek servis. Eve gelince yemeğe saldırıyordu çocuk. Bir de anne ben servisteyken seni çok özlüyorum diyordu. Dayanamadım artık kendim alıyorum. Zaten servise de kışın üşümemesi için verdim yoksa bize yürüyerek 15 dk. kreşi.

Yani hangi yana baksan mükemmel bir kreş yok gibi. :1no2:

gülsecim sana katılıyorum,çünkü çocuk mutlaka okulda hoşlanmadığı bi hareketle karşılaşmıştır,
sanırım kardeşim kızınada böyle oldu ondan istemedi çocuk..sen bakma o öğrt.lere
sen eminim çocuğunu tanıyorsun..çocuk soğumamışsa bu işten başka kreş bak bence..

Sağol güzelim tabikide tanıyorum Çocuğumu ama adı üstünde ÇOCUK bu yani mutlaka onun da yaramazlık ları olmuştur,Ama sistemleri yanlış!çocuğum 1 ayın içinde acayip kelimeler silah,tüfek öğrendi ,hoşlanmıyorum :1shok: Bana kardeşine uyguluyor dışıng dışıng:1shok:kreşe söylediğimde e napalım her Aile sizin gibi duyarlı değil ..Neyse verilmiş sadakam varmış:utangac:

İki,üç yere bakmıştım baya araştırdım arkadaşında çocuğu 1 yıl gitmiş bir yer var kameralı ve en önemlisi sahibi Eğitimci Anne içerde iki tane çocuğu var herşey çok açık ve net hiçbir çekintileri yok ilkinde çocuğumu götürmedim, konuşmalar çok olumlu benim neler beklediğimi sanki kafamdakileri yaşadıklarımı biliyorcasına sohbet ettik.Bakış açısı ve düşüncelerini çok beğendim Madem çocuk iki tane eğer çocuğum burayı beğenirse severse ilk birkaç hafta kardeşidegelsin alışana kadar,hatta sizin rahatınız mutluluğunuz biz kreş olarak küçüğüde haftada bir kez alalım dedi siz ogün gezin dinlenin çünkü sizin mutluluğunuz benim çocuğuma yansır dedi:1shok: ve bu alışma döneminde sizi burda sık sık görmek istiyorum Çocuğunuz,çocuğum aa Annem gelmiş deyip aktivite ye yada oyununa devam etmeli ,bu onun için gayet normal bir olay olmalı,sıradan olmalı... Daha sonrasında da,, Bayanın tek söylediği hiç birşey önemli değil çocuğum gelsin buraya bizi görsün bakalım beğenecekmi kalmak istiycekmi? Küçükle beraber gittim ve inanılmaz rahat ettim o ortamın çocukların birbirleriyle öğretmenleriyle ilişkileri , ortamın rahatlığı çocukların rahatlığı mutlulukları,misafire davranışları inanın çok imrendim valla.Oğluma gösterdm oda çok beğendi Anne lütfen kendi okuluma gitmeyim gitmek istemiyorum diyordu....:(hala gideceğini sanıyordu)çok üzgünüm:Bende tamam Annecim gitmiycez zaten artık dedim, daha sonra Babamızla da konuşup oğlumu alıp götürdüm neler oldu neler...VE ALLAHIM OKADAR BÜYÜK Kİ orda güya bizim yüzümüzden ayrılan çocuk ve Annesiyle karşılaştık ....devamını anlatıcam.görüşmek üzere SEVGİLER:1hug:

Herkes öğretmenlik yapma yetkisine sahip olabilir elindeki diplomayla, ama herkes bu işi isteyerek yapmaz,yürekten gelmesi lazım,işini severek yapman lazım.sabır gerektiren bir iş ve çok zor anaokulu ,kreş vb. öğretmeneliği. elinde diploması olan herkes bu işi dört dörtlük yapacak diye birşey yok.iyi bir araştırma gerektiriyor. inşaallah bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız bu tür sorunlar çocukların okuldan soğumasına sebep oluyor...sevgiler...

Canım Merhaba teşekkür ederim inan zor günler geçirdim ben asıl çocuğum için üzülüyorum bütün bu yaşananlara hep şahit oldu canım benim:çok üzgünüm: bende onların yanında birkaçkez kızmıştım yaramazlık yapma diye...şimdi nasıl pişmanım,bende çok kınıyorum yazık bu insanlara ,Yavrularımızdan ötesi varmı?Bizlerin en değerli varlıkları, kanımız, canımız parmak kadar çocukları bir kalıba şekle sokmaya çalışıyorlar...
Sana da geçmiş olsun! :1hug:

sağol minnoşumŞeniz beni en çok üzen şeylerden birini yaşamışsın... ama nerden bilecektin ki?:teselli: üzülme artık... umarım herşey gönlünce olur hayatım :) a.s.

vaay olaya bak merak ettim anlatsaydın yaaa..........

güzelim kusura bakma ben kaç gündür giremiyorum bilgsrda problem var yazdığım günde ben yazıp hemen çıktım senin msj görmedim:çok üzgünüm:Evet oğlum o dediğim kreşe başladı inşallah hayırlı olur bizim için Kameralı Babasıda işten bakabilio ,bende kreştekilerde şimdilik gayet iyi ,oğlumda çok mutlu!!!pazartesi den beri koşturuyorum valla ne zormuş kreş değişmek....Biliyorsun işte
Kararımızı verdikten sonra oğlumu da alıp götürmüştüm oda gayet sevmişti ,Biz içerde sahibi ile konuşurken bu hanım da o kreşten geldi diyince çok şaşırdım ama tanıyamadım ,ban oğlunuzuz ismi ne dedi söyledim bütün çocukların ismini söyledi bana sizin çocuğunuz kim dedim biz bir hafta geldik bende çocuğumla kalıyordum ara ara alışması için ben hiç görmedimben hep arka kapıdan götürdüğüm için o beni hatırladı (hatta bende çocuğuda birgün içeri girecektim almadılar yeni başlayan çocumuz var sizi görünce ağlar diyee)kapıda görmüştüm,görüncede hatırladım zaten güya bizim yüzümüzden ayrılan hanım (tabi birşey demedim siz bizim yüzümüzdenmi ayrıldınız falan diye)çünkü tahmin edebiliyorum öyle olmadığını o sadece bahaneydi Oğlumu bahane ettiler kreş sahibine de söylemiştim ya zaten benim çocuma niye mal edilio diye oda yok tabiki öle birşey onların şartları uygun gelmediği için ayrıldılar demişti:uhm:Birbirlerinin fırsatların vermediler... çok tatlı konuşkan bir bayan meğerse evlerimizde çok yakınmış o kreşi eve yakın olduğu için beğenmiş tercih etmiş ama bana dediği tek şey iyiki çocuğunuzu almışsınız:1shok:dedi bende evet sıkıntılarımız vardı sonradan da baya problem oldu oğlum gitmek istemedi dedim hanım da çok mutlu oldu herşey süper sahibide çok iyi ama oranın sisteminde problemler var Adamcazın bişiden haberi yok dedi bende evet dedim,biraz konuştuktan sonra çocukları alarak biz kreşten çıktık oğlum hiç çıkmak istemedi baya sevdi..Eşyalarımızı alamamıştık öbür taraftan arabayla durduk çocuk arabadan bile inmedi eşyaları almaya inmicem dedi neyse ben girdim Genç Müdire hanım güleryüzle karşıladı konuştuk oğlumun eşyalarını almaya geldim dedim şaşırdı neden niye falan öyle olması gerekti dedim Bizim yüzümüzden ayrılan çocuğun adı neydi dedim söyledi: biliyormusunuz artık aynı kreşe gidiyolar dedim tabi ŞOK oldu orda karşılaştığımızı dinledikten sonra iyikide çocuğumu almışım iyikide sorunlar olmuş Başka bir kreşe verdim çünkü biz problem görmesekte sizin dediğiniz gibi çocukta problem varmı yokmu kendim görmek istedim kameralı babasıda görebilecek dedim tabi çok şaşırdılar,onlar eşyalarını almayınca dr uzmana gittiğimi düşündü öğtmn geldi böyle olmasını istemezdik dedi bende ama olaylar bu dereceye geldi artık gerek yok dedim Önemli eşyaları aldım öğretmen yardım etti oğlumu öptü çocuk bu ya hemen söyledi ben başka okula gidcem diye vedalaştılar..:a015:

Özgürdü ye katılıyorum. Mecbur olmadıkça 4 yaşından önce hatta 5 yaşında verilmeli çocuklar kreşe. Bana kalsa kızımı asla vermezdim ama o kadar çok arkadaş canlısı bir çocuk ki mecbur kaldım. Şimdi aklım sürekli onda. Kreş ayrı dert servis ayrı dert. Kreşden yana şu an için sorun yok üç saat uyutmalarının dışında. Yalnız servisle başımız dertte. Sabahları 20 dakikalık yolu 1 saatte akşamları da 1.5 saatte geliyor yavrum. En sonunda artık akşamları kendim gidip alıyorum ama sabahları yine bir saat dolanıyor çocuk. Akşam 16 da çıkıp 17,30 da evde oluyor ve tek servis. Eve gelince yemeğe saldırıyordu çocuk. Bir de anne ben servisteyken seni çok özlüyorum diyordu. Dayanamadım artık kendim alıyorum. Zaten servise de kışın üşümemesi için verdim yoksa bize yürüyerek 15 dk. kreşi.

Yani hangi yana baksan mükemmel bir kreş yok gibi. :1no2:

Herkes öğretmenlik yapma yetkisine sahip olabilir elindeki diplomayla, ama herkes bu işi isteyerek yapmaz,yürekten gelmesi lazım,işini severek yapman lazım.sabır gerektiren bir iş ve çok zor anaokulu ,kreş vb. öğretmeneliği. elinde diploması olan herkes bu işi dört dörtlük yapacak diye birşey yok.iyi bir araştırma gerektiriyor. inşaallah bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsınız bu tür sorunlar çocukların okuldan soğumasına sebep oluyor...sevgiler...

slm arkadaşlar.benim oğlum şu an 4,5 yaşında ve ben onu geçen sene 2 ay gönderdim yine bu sene de 2-3 ay kadar gönderdim kreşe.oğlum gitmek istemiyordu ağlıyordu sabahları kreşe gitmek istemiyorum diye,öğretmenleri ile konuştuğumda okulda çok ii olduğunu çok ii vakit geçirdiğini sölüyorlardı.aslında bunu bende görüyordum.kreşten almaya gittiğimde çok mutlu oyun oynuyor oluyordu arkadaşları ile.ayrıca benim şölede bi avantajım vardı,kreşte kameralar vardı her saat izleyebliyordum onları internet aracılığı ile.
ama neden gitmek istediğini çözemiyordum bir türlü,bu sene tüm dönem gönderecektim ama seneye anaokulu ardından ilk okula başlayacağı için okuldan soğumasından korktum ve göndermekten vazgeçtim.ama o kısa süreli göndermelerimin bile çok faydası oldu oğlumda.biz aile ve akrabalarımızdan uzakta olduğumuz için burda pek çevremiz yok.o yüzden oğlumda vakit geçiremiyor evde sıkılıyordu,ama şimdi kendi kendine oyunlar üreten arkadaşları le ii anlaşan ,paylaşmayı bilen bir çocuk oldu.çok mutluyum onu kreşe gönderdiğim için.
yani sölemek istediğim ii araştırıp gönderdikten sonra çok faydalsı var çocuklara.araştırmadan göndermenizi tavsiye etmiyorum zaten.ama bir yer kötü diye genelleme yapmayın bence,doğru seçimi yapınca faydası çok fazla oluyor kesinlikle ben oğlumdan dolayı şahidim.

:teytey:ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKÜ OĞLUMDA MUTLU

ARKADAŞLAR kusura bakmayın net gidip geliyor bilgsyda problem var o yüzden herkese hemen cvp veremiyorum Siteye bile giremiyorum. :(
Sevgili Mihrace cevabın için teşekkür ederim bende 4 yaşına kadar kendim bakmayı planlıyordum ki bundan 3 ay önce kreşe vermeye karar verdim. Çocuğum çok sıkılıyordu kardeşi olmasına rağmen sıkılıyordu birde paylaşmayı öğrensin dedim okadar sıkılıyordu kigelen misafirlerin arkasına ağlıyordu. Artık insanlar evimize gelmeye çekiniyordu onlarla gitmek istiycek üzülcek diye bende çıkarıyordum ama yetmiyordu bide kış olunca mecburen verdim. Şimdi benimkide servisle gidip gelio baklım sizin içinde hayırlısı olsun zor bir durum sıkıntı olunca insan biryere kadar sabredebilioyo bir yerden sonra sizde pes ediyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun kızınız mutlu ise zaten problem yok demektir....Tabikide en SICAK kreş çocukların kendi evleri dir bence.

Yeliz Canım merhaba nasılsın çok haklısın bence bu meslek severek isteyerek yapılsa çocuklarımız daha az yara alır geleceğe sağlıklı nesiller yetişir. Bu sözüm tepki almasın tabi severek isteyerek yapanlarda vardır! Teşekkür ederim canım sağol inşallah bundan sonra sorunla karşılaşmayız sanmıyorum ama hakkımızda hayırlısı. SEVGİLER!

Smaç Merhaba canım bende birşeyler öğrensin kardeşi olduğu için paylaşmayı öğrensin diye gönderdim. Ama inan eskiden kardeşine sarılmayan öpmeyen çocuk şimdi çok özlüyorum kardeşimi,çok seviyorum diyor bu çok hoşumuza gidiyor. Benimki 3,5 yaşında ama çoğu yaşıtlarından farklı ve bilgili ki daha 1,5 ay devam etti oda gitmediği günler bile oluyordu. Kreşlerin çok faydaları da oluyor, bir çok şeyi hemen öğrenebiliyorlar. Bazan Babasıyla şaşırıyoruz o bana bakıp ben ona bakıp senmi anlattın diyebiliyoruz. Bende eğer okuduysanız çok araştırarak vermiştim. Oğlum severek'te gidiyordu ama sonradan gitmek istemedi. Bende zorla nasıl nereye kadar götürebilirimki? Sıkıntılarda olunca ordan almaya mecbur kaldım! Size katılıyorum; tabikide faydaları da var ben burda sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum. Teşekkürler. SEVGİLER!

kimse benim kadar tanıyamaz çocuğumu..
bazı kadınlar var gerçi,gereksiz,abartı korumacı,çocuğunu mükemmel göstermeye
çalışan,bizzat komşumdan biliyom,oğlunu nasıl övüyodu,bi diyaloglarına şahit
oldum annesine karşı nasıl saygısız,tabi bu çocuk 16 yaşında,şok olmuştum resmen..
ama burdaki durum başka,kreştekilerin resmen işgüzarlıkları,uğraşamadılar,
işin içinden çirkin bi şekilde çıkmaya çalıştılar..

başka kreş bakıyonmu cnm..son durum ne,çocuğun nasıl??

çok çok haklısın sana katılıyorum..ne insanlar var çocuklarını abartılı derecede mükemmel bulan çocuğuda görsen saygısız ve terbiyesiz bu konuda çok haklısın aynısını bende yaşadım..
gülsecim canım yaşadıklarına üzüldüm bende oğlumu kreşe vermek istiyordum ama çoğu arkadaştan ve okuduklarımdan sonra veremem yavrumu..ha birde zor zamanlar geçirdim birde oğlumu kreşe versem kendimi çok yalnız hissederim diye veremedim.1.5 ay önce kürtaj oldum.boşgebelikten çok zordu)biraz bencilce ama yalnızken insan çok şey düşünüyor kafasında çok şey kuruyor bende anneyim kıyamadım..bnece sende iyi düşün ve kara ver.en doğru kararı alacağından eminim arkadaşım sevgilerle...

çok çok haklısın sana katılıyorum..ne insanlar var çocuklarını abartılı derecede mükemmel bulan çocuğuda görsen saygısız ve terbiyesiz bu konuda çok haklısın aynısını bende yaşadım..
gülsecim canım yaşadıklarına üzüldüm bende oğlumu kreşe vermek istiyordum ama çoğu arkadaştan ve okuduklarımdan sonra veremem yavrumu..ha birde zor zamanlar geçirdim birde oğlumu kreşe versem kendimi çok yalnız hissederim diye veremedim.1.5 ay önce kürtaj oldum.boşgebelikten çok zordu)biraz bencilce ama yalnızken insan çok şey düşünüyor kafasında çok şey kuruyor bende anneyim kıyamadım..bnece sende iyi düşün ve kara ver.en doğru kararı alacağından eminim arkadaşım sevgilerle...

Çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama senin düşüncen hiçde bencilce değil bazı konularda'da çok haklısın,benim çocuğumda tek olsaydı inan bende 5 yaşına kadar vermezdim ama kardeş olunca inan çok zor biraz olsun paylaşmayı öğrensin istedim akşama kadar kardeşiyle sorun yaşıyordu bendetatlicadiarzu:oklava: böyleydim heran yapma etme demekten çok yorulmuştum:çok üzgünüm:Çok şükür yeni kreşimizden memnunuz zaten kameralı istediğim an çocuğumu görebiliyorum ,çocuğumda çok memnun ve mutlu :nazar: benim için en önemlisi bu!!Zaten sabah 8,5 öğlen orda uyumasını istediğim için 3te geliyor geldiğinde de güzel vakit geçiriyoruz:1hug:SEVGİLERLE CANIM

Çok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama senin düşüncen hiçde bencilce değil bazı konularda'da çok haklısın,benim çocuğumda tek olsaydı inan bende 5 yaşına kadar vermezdim ama kardeş olunca inan çok zor biraz olsun paylaşmayı öğrensin istedim akşama kadar kardeşiyle sorun yaşıyordu bendetatlicadiarzu:oklava: böyleydim heran yapma etme demekten çok yorulmuştum:çok üzgünüm:Çok şükür yeni kreşimizden memnunuz zaten kameralı istediğim an çocuğumu görebiliyorum ,çocuğumda çok memnun ve mutlu :nazar: benim için en önemlisi bu!!Zaten sabah 8,5 öğlen orda uyumasını istediğim için 3te geliyor geldiğinde de güzel vakit geçiriyoruz:1hug:SEVGİLERLE CANIM

canım saol.oğlum 4 yaşını bitirdi 2003lü zaten seneye anasınıfına verecem artık kreş istemiyorum anlattığım şeylerden dolayı..mutlu olmana çok sevindim canım..sağlıcakla kal..

bende oglumun arkadası yok sıkılmasındiye haftanın 3 günü yarım gün kreşe baslattın ama bende benzeri bir olay yasadım çocugum tokat yediğini söyledi ki 1.5 yıl önceydi abla bana diyerek eliyle gösterdi olayın peşine düştüm ve sonra anlasıldı ve ispatladım ögretmende itiraf etti
bahaneside dedesi çok hastaymış morali bozukmuş...orda nerdeyse kadını dövecektim küçüçük çocuga nasıl tokat atarsın diye..ben seni burda dövecem simdi dedim nasılmış kendinden daha güçlü birinden dayak yemek dedimde kreş sahibi araya girdi ögretmen işten çıkarıldı....ama çocugum bir daha krese gitmek istemedi.....

a.s.Bizim olaya benzer bir olay yaşamışsın ama biz daha farklı şeylerde yaşadık canım okuduysan:çok üzgünüm:Sizin adınıza üzüldüm çocukların bu ufacık yaşta böyle en kısa zamanda atlatır bu durumu...Tecrübesiz ve kendini bilmeyen insanlarla karşılaşması çok kötü,ve üzücü:a015: Terbiyesiz ne olucak :(morali bozukmuş aptal şey deseydin benim çocuğumun günahı nee??Ay çok sinirlendim:kızgın:inşallah çocuğunda en kısa zamanda atlatır bu durumu:çok üzgünüm:
Benim çocuğumda diyordu Anne kızgın öğretmen kolumu sıktı, itti:çok üzgünüm:ben kreşe kendi öğetmenine döndüğümde aslaa böyle birşey olamaz dendi(2 yaş öğretmeni)okadar asık suratlı ve sinirli bir yapısı vardı ki kızın hatta bir keresinde ortada birşey yokken tartıştı benimle.

Bence herşeyin başı eğitimden geçiyor geçmiyor mu? ama ne yazık ki bence kimse üstüne düşeni yapamıyor veya yapmak istemiyor. Eğitimin başı ailedir,anne babadır hani derler ya; aileden ne görmüş ki?mesela; bir çocuk bir arkadaşının ağzı veya burnuyla dalga geçiyorsa bunun sebebi annesi,babasıdır ben buna inanırım Birde eğitmenlerimiz çocuklarımıza doğruyu, yanlışı öğretmiyorlarsa yada bazı şeylere müsama gösterbiliyorlarsa eğitimcilerin,sistemleri anlayış ve görüşleri farklıysa yine yine olan bizlere oluyor...:çok üzgünüm:(Bu söylediklerim bütün eğitimcileri kapsamıyor)Biz şu an çok memnun,ve mutluyuz:nazar::1hug:

kreşlere hiç ama hiç güenim yok o kadar çok olumsuz şey duydum ve gördümki.oğlumuda yollamadım zaten ilkokul öncesi yollicam Allah kısmet ederse.sırf para tuzağı olarak görüyorum..kreşe mecburen çocuk gönderen anneler için dua ediyorum.Allah hepimizin çocuklarını doğru insanlarla karşılaştırsın.

ya bu kadar olumsuz neden bakıyosunuz kreşlere bakıcıya bırakırken herşey normalde kreş olunca niye bu kadar tepkilisiniz. kusura bakmayında herkesin çocugu annesinin yanında büyüme imkanı olamıyor çalışan anne ne yapsın veriyor böyle şeyler yazarak anneleri neden korkutuyosunuz. unutmayın birtek sizler anne deilsiniz kreşte büyüyüp çok iyi yetişmiş çocuklar o kadar çokki. ayrıca bu zamanda okul öncesi egitim şart.

ya bu kadar olumsuz neden bakıyosunuz kreşlere bakıcıya bırakırken herşey normalde kreş olunca niye bu kadar tepkilisiniz. kusura bakmayında herkesin çocugu annesinin yanında büyüme imkanı olamıyor çalışan anne ne yapsın veriyor böyle şeyler yazarak anneleri neden korkutuyosunuz. unutmayın birtek sizler anne deilsiniz kreşte büyüyüp çok iyi yetişmiş çocuklar o kadar çokki. ayrıca bu zamanda okul öncesi egitim şart.

Arkadasım mrb ben veya biz kreslere kotu bakmıyoruz bakmadıkda sadece burda yasadıklarımızı paylaştık (özellıkle ben)su anda benım cocugum devlete ait özel bır anaokulunda gayette mutlu :teytey:çok şükür ,okul öncesi egıtımın sart oldugunu gayet ıyı bılıyoruz ,ben burda kımseyı korkutmadım sadece kötü tecrübemi paylastım ki herkes bılgılensın hatalara düşmesin diye:(

merhabalar..bende krese vermek ıstıyorum..ama daha 3 yasında 1 senesı var..bende çok arastırıyorum...bulundugumuz yerde devletın anaokulu var..çok ıyıymıs..oyle anlatılıyor...hatta çok çocuk almıyor...kurayla çocuk alıyor...başvurular çok..alınacak çocuk sayısı az...o yuzden kura ile alınıyormus...bende 1 yıl sonra dusunuyorum..ama çocuklarımızı bırseyler ogrensın.özguvenlerı artsın sosyallessın dıye yolluyoruz anaokullarına...eger kotu muamele gorecekse bu saçmalık olur...
benım bıldıgım anaokullarıda var...hatta komsum...ana okulunda bakıcı ablalarla muattablar..ögretmen ılgılenmıyor..sadece ablalar...o ablalardanda tanıdıklarım var..akşama kadar bagırmaktan seslerı kısılıyor...çocuklarımıza bagırsınlar dıyemı para verıcegız yanı...tabıkı yolluyorsak takıbınıde yapmalıyız..körü körüne degıl bu işler...insandan bahsedıyoruz...yapılan kotu muameleler çocukta hasar bırakabılıyor...içe kapanıklık gıbı....

bende gülse arkadasıma katılıyorum...mutlaka egıtım,paylasım sart ama körü körüne degıl..

ben bir şey paylaşmak istiyorum,biz de kreşe verdik bir ara:mymeka:,oğlum çok seviyordu kreşi,bütün çocuklar ağlarken o anne git ben iyim diyordu ve koşa koşa gidiyordu,böylece 3ay sürdü:emir_bebek:,bir gün ben yarım saat geç kaldım onu almaya,ve benim çocuğum konuşamıyordu ağlamaktan,gitmiyecem diyor,ben şoktayıdım:1shok:,ertesi gün çocuk fenalık geçiriyor gitmiyecem diyor,ben çok şüpelendim:kızgın:,ne olluyor,dr götürdüm ,dr bu çucuğun ana güveni annene karşi sarsılmış:çok üzgünüm:,eve geldim evladımı karşima aldım ne olduğunu sordum,bana ne dersın---:oklava:beni oğretmen tek başina karanlık odaya kapattı,bütün gün evladım ağlıya ağlıya orda kaldı,yemek vermediler!ÖLDÜRÜCEM:kızgın: onları içimde geldi,eşime soyledim,artık bu oğretmenin orda çalışmıyorsengözlerimebaksanab,ve başka kreşlerde çalışacağını zor görünyor(benim eşim sayendeŞeniz)ayrıca o kreşin müdürü değiştisengözlerimebaksanab,eski müdürün oğretmenden durum ayne sayılır,olum artık iyi:1hug: çok çabaladım,artık ilk sınıfa gidecek bu sene,okul evimin yolun karşida,hep gözüm orda,ve O BANA GÜVENYOR:nazar::enbuyukkk:

Back