Herkeze önce duyarlılığınızdan ötürü ceveplar yazdığınız yorumlar yaptığınız için çok teşekkür ederim.Çocuklardan dolayı pek giremiyorum birazda can sıkıntısı,Dün akşam öyle rahatsızlandımki,tansiyonum düştü ve bayıldım,herhelde şu birhaftadır yaşadığım
sıkıntlardan dolayı diyorum Allahtan eşim evdeydi ve çocuklarla ilgilendi.Bugün iyiyim çok şükür en azından kafam rahat içim ferah.Ben yokken de bura yorumlar yapmışsınız çoğuna katılıyorum bütün mesele çocuğum başta çok mutlu idi
Kreşten öğretmeninden çok memnundu , daha sonraları bazı sıkıntılar dan dolayı ben biraz fazlaca üstlerine gittim mesela yemek sorunu çocuğumun herşeyi yediği söyleniyor ama çocuk eve geldiğinde kurt gibi aç geliyor eve gelince yiyor,birde Babasıyla yiyor ki benim çocuğumun yemek yeme problemi vardı....Uyku sorunu başlarda yoktu sonradan çocuk 12 den aşşağı uyumadı e haliyle sabahlarıda uyanamıyordu bunu konuştum 1 ssat enfazla 1,5 saat uyumaları gerektiğini daha fazlasında gece uyumadığını bunun onlar içinde,benim içinde kötü olduğunu söyledim.
birgün çocuk anne öbür öğretmen çocuğumun tabiriyle kızgın öğretmen yüzümü sıktı ittirdi dedi,ben kreşe gittiğimde hayır asla böyle birşey olmadı olamaz dendi,neyse bende benim çocuğum yalan söylemez dedim... Çocuğa inanıyor bizden yana olmuyor bize destek vermiyor dediler(o kızgın öğrtmn)Çocuk kustum diyor bana kızgın öğretmen denilen hayır diyor.Birde çocuğum Anne sakın söyleme sakın söyleme diyordu neden oğlum kızgın öğretmen bana
kızıyor
(Çocuk son zamanlarda sıkılıyorum gitmek istemiyorum diyordu bende neden dedim kreşe niçin yani???Bu çocuk bu kadar şeyden arkadaşlarından,öğretmeninden,kreşten etkinliklerden
neden çabucak vazgeçebiliyor ki çok severek geliyordu eğleniyordu.... Şimdi bana gitmek istemiyorum sıkılıyorum diyor; Bana cevapları o çok sevilen akıllı oğlum işte oğlunuz gelmek
istemiyor sizi kullanıyor ,hayal dünyası çok geniş ,olayları abartıyor yalan söylüyor hiç söz dinlemiyor bir şey paylaşamıyoruz burda kurallar var uymuyor ,bugün bir veli çocuğunu okuldan aldı çocuğunuzun hareketlerini
görünce benim çocuğum burda kendini koruyamaz diye ,okadar da degil yani : tekrar neden dedim ?Çünkü inanamadım
müdür denilen genç bayan bizce siz yardım alın uzmana gidin bu işi uzmanla
beraberce çözün dedi bende çok sinirlendim tabi Tabikide giderim
ama ben çocuğumda bir anormallik görmüyorum evet inatcı,hareketli ama biz evimizde bir şekilde halledebiliyoruz çok sorun olmuyor olsa tabikide Babası da bende kör değiliz mutlaka götürüz
Ayrıca herkezde gidebilir ama önemli olan benim babasının o problemi görebilmemiz. Demekki sizin burda eksik bir şeyler var demekki eğitim sisteminizde kurallarınızda yanlışlıklar var,demekki kurallarınız
çocuklara ağır geliyor,yada eğitimcilerinizde iş yok dedim. Sesiz sakin kendi halinde olan çocuğa bakmak kolay !!!O ZAMAN NERDE KALDI EĞİTİM
Çocuğum biz bunları konuşurken hiç yanımdan ayrılmıyor arkadaşlarının yanına bile gitmiyor, En son çocuğum o kızgın öğretmeni(oğlumun tabiriyle) görüp kucağıma korkuyla çıkınca bende söyliyceklerimi
tamamlayıp çocuğumu alıp çıktım.Burda anlatmak istediğim bütün kreşleri karalamak değil Bende çevremde çok araştırarak evime yakın en uygun bana göre en güzel kreşe verdiğimi düşünüyordum
hergün kendim götürüp kendim alıyordum her cuma Anne eğitim dersleri vardı ve en önemlisi bütün velileri tanıyordum.....Ben biraz fazla sıkıştırdım,üstlerine gittim bizden rahatsız oldular.
Sıkıntılar başlayınca bende kendimce bir kaç yere gitmiştim, Bu her kreş yuva böyle anlamında değil lütfen sık sık kontrol edin görüntü hoş olabilir ama içeriği önemli.... DEVAMI VAR