• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Rahatsiz Olan Kreşe Veda

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gxuxlse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
592
0
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar biraz moralim bozuk aslında düne göre daha iyi sayılırım 3,5 yaşındaki oğlum 1,5 aydır özel bir kreşe gidiyordu ve severek isteyerek başladığı için çok mutlu idi,son zamanlarda kreşe gitmek istemiyordu ki çok seviyordu öğretmenini de,:hiç bir problem yoktu bende hergün götürüyor almaya gidiyordum ama bazı şeyleri görememişim yada göstermemişler :1no2::çok üzgünüm:çocuğumun bazı sözleri ve birkaç şeyden rahatsız olup sıkı takip etmeye başlayınca,tatlicadiarzu ve biraz üstlerine gidince benden bizden rahatsız oldular ve bugün kreşimiz bıraktık..Tek suçlu öğretmenler değil.....
LÜTFEN ÇOCUKLARINIZA KULAK VERİN SIKI TAKİP EDİN

gülse bende vermeyi düşünüyorum vede korkuyorum şimdi senin yazını okuyunca tamamen yollamakdan vaz geçtim.
özel değilse neler oldu canım

Merhaba arkadaşlar biraz moralim bozuk aslında düne göre daha iyi sayılırım 3,5 yaşındaki oğlum 1,5 aydır özel bir kreşe gidiyordu ve severek isteyerek başladığı için çok mutlu idi,son zamanlarda kreşe gitmek istemiyordu ki çok seviyordu öğretmenini de,:hiç bir problem yoktu bende hergün götürüyor almaya gidiyordum ama bazı şeyleri görememişim yada göstermemişler :1no2::çok üzgünüm:çocuğumun bazı sözleri ve birkaç şeyden rahatsız olup sıkı takip etmeye başlayınca,tatlicadiarzu ve biraz üstlerine gidince benden bizden rahatsız oldular ve bugün kreşimiz bıraktık..Tek suçlu öğretmenler değil.....

Canım,çok kapalı yazmışsın; sorununu net olarak anlamadım..Ama okurken kalbim sıkıştı ;zaten kızımı biryerlere teslim etmekten öyle korkuyorum ki..Umarım kötü bişey yoktur,genel şeylerdir...Bak,çok canım sıkıldı şimdi..:1no2:

gülse bende vermeyi düşünüyorum vede korkuyorum şimdi senin yazını okuyunca tamamen yollamakdan vaz geçtim.
özel değilse neler oldu canım

Tabikide özel değil ama uzun mesele kreşe ilk başladığımız günlerde orda başka bir öğrtmenle ufak bir tartışma yaşamıştık kızcağız hiç unutamamış içten içe bir gün benimki anne işte canımı acıttı kolumu sıktı,ittirdi dedi,ben gittim öğretmenine hayır asla böyle bir şey olmaz olamaz dedi,bende inandım inanmak zorunda kaldım ama benim çocuğum yalan söylemez de dedim neymiş ben çok gerginlik yaratıyormuşum onlara inanmıyormuşum çocuğumdan yana oluyormuşum..... Bir de fazla uyutmalarından yana olmadığımı en fazla 1,5 saat uyumaları gerektiğini söyledim ,bu hanımefendi yine muhalefet oldu ... Çocuğum öyle kormuşki bu hafta hep gitmek istemediğini kreşi sevmediğini söyledi bende hep neden diyordum acaba niyeee??Bugün konuşmaya gittiğimde kreş sahibi ve müdür vardı o öğretmeni görünce çocuğum hemen hızlıca korkup benim kucağıma çıktı çocuk dışarı arkadaşlarının yanına çıkmadı bile ,alıcağım belli değildi bu olaydan sonra tamamen almaya karar verdim;Kreşte Çok iyi olan çocuğum bu hafta benim bu şikayetlerim ve kreşe sık sık gitmelerimden ve biraz açıklarını yakaladıktan sonra bugün bana işte çok hareketli hiç söz dinletemiyoruz bir veli çocuğunuzun hareketlerini görünce çocuğunu aldı ,bir uzmandan yardım alalım diyince acayip sinirlendim bende neden bunu bana bize mal ediyorsunuz dedim.Çocuk bu yani herhalde inatı var hareketli ben evde bir şekilde idare ediyorum bir yolunu buluyorum onu ikna edebiliyorum burdaki sizin sorununuz dedim, tabikide giderim ama biz babasıyla gerek görürsek dedim....ve fazla uzatmadan tartışmadan çocuğumu da alarak çıktım ordan
Güzelim ben biraz üstlerine gittim başı boş bırakmadım bazı velilerlede samimi oldum bunlar korktular rahatsız oldular ..

Tabikide özel değil ama uzun mesele kreşe ilk başladığımız günlerde orda başka bir öğrtmenle ufak bir tartışma yaşamıştık kızcağız hiç unutamamış içten içe bir gün benimki anne işte canımı acıttı kolumu sıktı,ittirdi dedi,ben gittim öğretmenine hayır asla böyle bir şey olmaz olamaz dedi,bende inandım inanmak zorunda kaldım ama benim çocuğum yalan söylemez de dedim neymiş ben çok gerginlik yaratıyormuşum onlara inanmıyormuşum çocuğumdan yana oluyormuşum..... Bir de fazla uyutmalarından yana olmadığımı en fazla 1,5 saat uyumaları gerektiğini söyledim ,bu hanımefendi yine muhalefet oldu ... Çocuğum öyle kormuşki bu hafta hep gitmek istemediğini kreşi sevmediğini söyledi bende hep neden diyordum acaba niyeee??Bugün konuşmaya gittiğimde kreş sahibi ve müdür vardı o öğretmeni görünce çocuğum hemen hızlıca korkup benim kucağıma çıktı çocuk dışarı arkadaşlarının yanına çıkmadı bile ,alıcağım belli değildi bu olaydan sonra tamamen almaya karar verdim;Kreşte Çok iyi olan çocuğum bu hafta benim bu şikayetlerim ve kreşe sık sık gitmelerimden ve biraz açıklarını yakaladıktan sonra bugün bana işte çok hareketli hiç söz dinletemiyoruz bir veli çocuğunuzun hareketlerini görünce çocuğunu aldı ,bir uzmandan yardım alalım diyince acayip sinirlendim bende neden bunu bana bize mal ediyorsunuz dedim.Çocuk bu yani herhalde inatı var hareketli ben evde bir şekilde idare ediyorum bir yolunu buluyorum onu ikna edebiliyorum burdaki sizin sorununuz dedim, tabikide giderim ama biz babasıyla gerek görürsek dedim....ve fazla uzatmadan tartışmadan çocuğumu da alarak çıktım ordan
Güzelim ben biraz üstlerine gittim başı boş bırakmadım bazı velilerlede samimi oldum bunlar korktular rahatsız oldular ..

gülse canım
bende çocuğum hırpalanmasından korkuyorum.bizim bir arkadaşa çalışıyordu bu çocuk sürekli kreşe gidyordu.çocuk istemesede başka alternatifi yoktu bir iki kreş değiştirdiler neyse en sonunda ilkokula başaldığında çocuk okula gitmek istemedi en sonunda bir uzmandan yardım aldıklarında temelinde kreşde çocuğa yapılan hareketler olduğu ortaya çıktı.çocuk okuldan nefret ediyordu.belli bir zaman içinde uzamnında yardımıyla olayı çözdüler

arkadaşlar çalışmıyorsak çocuklarımızı bence 5 yaşından önce kreşe yada anasınıfına vermeyelim.Benim kızımda 4 yaşında ve ben çalıştığım için anasınıfına gidiyor.Ama şunu görüyorum 5-6 yaşındaki çocuklar zevkle anasınıfına gidiyor ve daha uysal ve uyumlu oluyorlar.bencede KREŞE hayır.

gülse hanım ben anaokulu öğretmeniyim. size bazı tavsiyelerde bulunucam eğer beni yanlış anlamazsanız. kreşleri bakım evleri olarak görmeyin burralarda çocuğunuza hayatı boyunca çok faydalı olacak eğitimler verilir.
. kreşler çocukların ilköğretime alıştırıldıkları ön okullardır siz çocuğunuza özel ilgi isteyemezsiniz .çünkü orda sizin çocuğunuz gibi çocuk olan en az 15 çocuk daha vardır mutlaka .zaten çocukların uyku saatleri taş çatlasa iki saati geçmez çünkü ya yemek uzar ya uyumaları uzar. siz evde bi şekilde çocuğunuzu durdurursunuz tv açarsınız saatlerce oturur pc açarsanız saatlerce oynar ama asla ve asla sosyal bi çocuk olmaz..orda öğretilen oyun toplum içinde öğreneceği kuralların başlangıcıdır.. anlatılan hikayeler ve hikaye öncesi şiirler parmak oyunları hayl dünyalarını geliştirir iyiyi kötüyü ayırt etmelerine yardımcıdır sıraya girmeleri topluca yaşanan yerlerde bazı kuralların olduğunu ve bunlara uyulması gerektiğini öğretir

size bi uzmandan yardım alın çocuğunuz için denildiyse inanınki gerçekten bi problem vardır.. kolay kolay normal bi çocuk için uzmandan yardım alın demezler ya çocuk hiperaktiftir yada başka bi problem vardır..ha bu arada çocuğumu sıkıştırmışlar demişsiniz bende çok şahit oldum..öğretmen değilse bakıcı ablaları bile yapar bu konuda hak veriyorum size ..bide eğer çalışmıyorsanız çocuğunuz 4 . yaşını bitirmeyene kadar kreşe vermeyin.çünkü o yaştan önce anakuzusu olurlar bebek kokarlar daha ... sizden ayrılmaları çok zordur bakın ben anaokulu öğretmeni olmama rağmen ikisini de kendim büyüttüm. inanın çocuğunuza kendi bildiklerinizi öğretmek te çok yararlı olur ..çocuğunuzla geçireceğiniz kaliteli bir iki saat onun için çok faydalı olacaktır...kendinize iyi bakınn..

ha bu arada her kreşte çocuğunuzu hırpalamazlar burdan öyle bi sonuç çıkmasın lütfen vicdan merhamet meselesidir o bunları yapanlarda kesin cahil insanlarıdr.. kreşleri öcü gibi görmeyin hanımlar bi çok yararı vardır bunları gözardı etmeyin

size bi uzmandan yardım alın çocuğunuz için denildiyse inanınki gerçekten bi problem vardır.. kolay kolay normal bi çocuk için uzmandan yardım alın demezler ya çocuk hiperaktiftir yada başka bi problem vardır..ha bu arada çocuğumu sıkıştırmışlar demişsiniz bende çok şahit oldum..öğretmen değilse bakıcı ablaları bile yapar bu konuda hak veriyorum size ..bide eğer çalışmıyorsanız çocuğunuz 4 . yaşını bitirmeyene kadar kreşe vermeyin.çünkü o yaştan önce anakuzusu olurlar bebek kokarlar daha ... sizden ayrılmaları çok zordur bakın ben anaokulu öğretmeni olmama rağmen ikisini de kendim büyüttüm. inanın çocuğunuza kendi bildiklerinizi öğretmek te çok yararlı olur ..çocuğunuzla geçireceğiniz kaliteli bir iki saat onun için çok faydalı olacaktır...kendinize iyi bakınn..

iyi de canım madem çocukta problem var neden daha önce uyarmamışlar.gülse çocuğunu okuldan almaya karar verincemi akıllarına gelmiş.
ayrıca her çocukla ilgilenememe olayını devlette olsa anlarım ama özel kurumlarda kabul edemem.ayda 500-1500 ytl arasında paramızı alacaksınız ama ilgilenmeye sıra gelince nasıl yetişelim.o kadar basit değil...diğer dediklerinde haklısın ancak maalesef bu ikisinde katılamayacağım sana...

iyi de canım madem çocukta problem var neden daha önce uyarmamışlar.gülse çocuğunu okuldan almaya karar verincemi akıllarına gelmiş.
ayrıca her çocukla ilgilenememe olayını devlette olsa anlarım ama özel kurumlarda kabul edemem.ayda 500-1500 ytl arasında paramızı alacaksınız ama ilgilenmeye sıra gelince nasıl yetişelim.o kadar basit değil...diğer dediklerinde haklısın ancak maalesef bu ikisinde katılamayacağım sana...

Katılıyorum sana.İlgilenebilecekleri kadar çocuk alsınlar ozaman.Minibüs mü bu arkaya yanaşın desinler.

o zaman kreş seçerken siz dikkat edeceksiniz özel kreş sahiplerine kalsa bi sınıfa 50 tanede çocuk koyarlar. onlar bu işi pazarlama aracı olarak görüyolar çünkü... bu arada arkadaş çocuğu almadan önce demişkler çocukta problem var diye hem bu kötü bişi değilki niye bu kadar tepki verdiğinide anlşayamadım..işte yanıldığınız yerde burda o kadar para döküyorum benim çocuğuma özel ilgi..yanlış efendim aynı parayı diğerleride döküyo. bi çocukla a siz evde başedemezken 15 kişilik bi sınıfta öğretmenden olağanüstü performans beklemeniz de bu sebeptenn okadar para veriyoruz sebebindennn

hiperaktif çocuğun yada öğrenme bozukluğu yada dikkat dağınıklığı olan çocuğun gerçekten tedaviye ihtiyacı vardır ve çoğu anne baba nedense kabul etmezler..aslında bu ilerisi için daha iyidir...çünkü kreşte her şeyi oyunla öğretirsin ama ilkokul öğretmeni o kadar töleranslı olmuyo maalesef

bu arada devlet okulundaki ilgiden inanınki özellerinde hiç bifarkıı yok...

ha bide gülse hanımın çocuğunun parasını ben almıyorum sizinkinide ben almıyorum olayın muhatabıda ben değilim. ben düşüncelerimi söyledim yanlış yada kırıcı olacak en ufak bişi yok biraz dikkatli konuşursan sevinirim

o zaman kreş seçerken siz dikkat edeceksiniz özel kreş sahiplerine kalsa bi sınıfa 50 tanede çocuk koyarlar. onlar bu işi pazarlama aracı olarak görüyolar çünkü... bu arada arkadaş çocuğu almadan önce demişkler çocukta problem var diye hem bu kötü bişi değilki niye bu kadar tepki verdiğinide anlşayamadım..işte yanıldığınız yerde burda o kadar para döküyorum benim çocuğuma özel ilgi..yanlış efendim aynı parayı diğerleride döküyo. bi çocukla a siz evde başedemezken 15 kişilik bi sınıfta öğretmenden olağanüstü performans beklemeniz de bu sebeptenn okadar para veriyoruz sebebindennn

bu arada devlet okulundaki ilgiden inanınki özellerinde hiç bifarkıı yok...

ha bide gülse hanımın çocuğunun parasını ben almıyorum sizinkinide ben almıyorum olayın muhatabıda ben değilim. ben düşüncelerimi söyledim yanlış yada kırıcı olacak en ufak bişi yok biraz dikkatli konuşursan sevinirim

pardon bu dikkatli konuş lafı banamıydıyasakkelimene dediğimide açıklarsan sevinirim:kahve:
şimdi gelelim diğer kısıma.birincisi gülse çocuğunu okuldan alacağını söyleyince çocuğun kabahatleri ortaya dökmüşler bir bir.öncesinde değil:kahve: dolayısıyla bu uyarı bana göre samimi değil.
ikincisi ben sadece benim çocuğuma özel baksınlar demedim.özele ortalama 800-900 ytl para vereceksem ilgilenebileceği kadar çocuğu alacak sınıfa o zaman okul.gerekiyorsa ikinci üçüncü sınıf açacak.
elma armut değil çocuk bakıyolar.öğretmenlerde hiiç kusura bakmasınlar çocuk eğitimi gibi ulvi bir işe gönüllü oldularsa doğru düzgün ilgilenmek zorundalar.valla benim kardeşimde anaokulu öğretmeni.sınıfında 13 çocuk var.hepsiyle ilgileniliyor.ama yoruluyor.çünkü gerçekten uğraşıyor.
bunlar bahane değil yani...özel kreşin mantığı nerde kaldı o zaman.ilgilenebileceği kadar devlettekilerde ilgilenyior zaten.hemde 3te 1 fiyatına:kahve:
konuyada son mesajımdır...

şimdi gelelim diğer kısıma.birincisi gülse çocuğunu okuldan alacağını söyleyince çocuğun kabahatleri ortaya dökmüşler bir bir.öncesinde değil:kahve: dolayısıyla bu uyarı bana göre samimi değil.
ikincisi ben sadece benim çocuğuma özel baksınlar demedim.özele ortalama 800-900 ytl para vereceksem ilgilenebileceği kadar çocuğu alacak sınıfa o zaman okul.gerekiyorsa ikinci üçüncü sınıf açacak.
elma armut değil çocuk bakıyolar.
Şimdi gel de bu trabzonluya katılma.Sonuna kadar benim aklımdakileri yazmışsın,bu bağlamda tebrik ederim.

pardon bu dikkatli konuş lafı banamıydıyasakkelimene dediğimide açıklarsan sevinirim:kahve:
elma armut değil çocuk bakıyolar.öğretmenlerde hiiç kusura bakmasınlar çocuk eğitimi gibi ulvi bir işe gönüllü oldularsa doğru düzgün ilgilenmek zorundalar.valla benim kardeşimde anaokulu öğretmeni.sınıfında 13 çocuk var.hepsiyle ilgileniliyor.ama yoruluyor.çünkü gerçekten uğraşıyor.
bunlar bahane değil yani...özel kreşin mantığı nerde kaldı o zaman.ilgilenebileceği kadar devlettekilerde ilgilenyior zaten.hemde 3te 1 fiyatına:kahve:

benim kuzenim de özel kreşte
tam yazmaya hazırlanırken kronick benden önce davranmış ve söylenebilecek en doğru şeyleri söylemiş
başka söze gerek yok :kahve:

Tabikide özel değil ama uzun mesele kreşe ilk başladığımız günlerde orda başka bir öğrtmenle ufak bir tartışma yaşamıştık kızcağız hiç unutamamış içten içe bir gün benimki anne işte canımı acıttı kolumu sıktı,ittirdi dedi,ben gittim öğretmenine hayır asla böyle bir şey olmaz olamaz dedi,bende inandım inanmak zorunda kaldım ama benim çocuğum yalan söylemez de dedim neymiş ben çok gerginlik yaratıyormuşum onlara inanmıyormuşum çocuğumdan yana oluyormuşum..... Bir de fazla uyutmalarından yana olmadığımı en fazla 1,5 saat uyumaları gerektiğini söyledim ,bu hanımefendi yine muhalefet oldu ... Çocuğum öyle kormuşki bu hafta hep gitmek istemediğini kreşi sevmediğini söyledi bende hep neden diyordum acaba niyeee??Bugün konuşmaya gittiğimde kreş sahibi ve müdür vardı o öğretmeni görünce çocuğum hemen hızlıca korkup benim kucağıma çıktı çocuk dışarı arkadaşlarının yanına çıkmadı bile ,alıcağım belli değildi bu olaydan sonra tamamen almaya karar verdim;KreşteÇok iyi olan çocuğum bu hafta benim bu şikayetlerim ve kreşe sık sık gitmelerimden ve biraz açıklarını yakaladıktan sonra bugün bana işte çok hareketli hiç söz dinletemiyoruz bir veli çocuğunuzun hareketlerini görünce çocuğunu aldı ,bir uzmandan yardım alalım diyince acayip sinirlendim bende neden bunu bana bize mal ediyorsunuz dedim.Çocuk bu yani herhalde inatı var hareketli ben evde bir şekilde idare ediyorum bir yolunu buluyorum onu ikna edebiliyorum burdaki sizin sorununuz dedim, tabikide giderim ama biz babasıyla gerek görürsek dedim....ve fazla uzatmadan tartışmadan çocuğumu da alarak çıktım ordan

benim özel muamelden kastım gülse hanımın çocuğu 1, 5 sat yatıp uyanırsa zaten diğer çocuklarad uyanır bu da programı bozar sana deyişimin sebebide altı çizili olan yer ..ben yardımcı olmaya çalışıyorum sadece sorunlu veliyi zaten çoğu kreş kabul etmek istemez gülse hanım çocuğunu almasaydı emin olun kreş çocuğun eğitimine son verecek bişi bulurdu

benim kuzenim de özel kreşte
tam yazmaya hazırlanırken kronick benden önce davranmış ve söylenebilecek en doğru şeyleri söylemiş
başka söze gerek yok :kahve:

... özel de sadece paranızı alırlar .madem kuzenin özel kreşteymiş..şimdi yazacaklarımıda sen benden daha iyi biliyosundur ama ben yinede bilmeyenler için söyleyeyim .. pilot anaokulları açılmaya başlandı 2000 yılından beri ... buralrda m.eb. bağlıdır.açıköğretim öğrencileri için kreş ortamında stajerlik yapmalarını sağlayan yerlerdir. bu anaokulları diğer kreşlerden daha kaliteli eğitim verir. çünkü özeldekilerin çoğu meslek lisesi çıkışlı kızları çalıştırır. neden daha az para verir üniversiteliye 1000 lira para vermek işlerine gelmez..benim bahsettiğim okullarda üniversite mzunu gerçek öğretmenler eğitim verir..ben özel kreş yerine devlet kurumlarını tercih etmenizi tavsiye ederim...

bu arada ben sadece yardımcı olmak istedim..ama burda benden daha çok bilen varmış kusura bakmayın.. en iyisi yazdıklarım içinde özür dileyerek ayrılayım ben .ve buraya bidaha hiç uğramıyayım..dikkatimi çekmişti sadece başlık yardım etmek istedim o kadar

Herkeze önce duyarlılığınızdan ötürü ceveplar yazdığınız yorumlar yaptığınız için çok teşekkür ederim.Çocuklardan dolayı pek giremiyorum birazda can sıkıntısı,Dün akşam öyle rahatsızlandımki,tansiyonum düştü ve bayıldım,herhelde şu birhaftadır yaşadığım
sıkıntlardan dolayı diyorum Allahtan eşim evdeydi ve çocuklarla ilgilendi.Bugün iyiyim çok şükür en azından kafam rahat içim ferah.Ben yokken de bura yorumlar yapmışsınız çoğuna katılıyorum bütün mesele çocuğum başta çok mutlu idi
Kreşten öğretmeninden çok memnundu , daha sonraları bazı sıkıntılar dan dolayı ben biraz fazlaca üstlerine gittim mesela yemek sorunu çocuğumun herşeyi yediği söyleniyor ama çocuk eve geldiğinde kurt gibi aç geliyor eve gelince yiyor,birde Babasıyla yiyor ki benim çocuğumun yemek yeme problemi vardı....Uyku sorunu başlarda yoktu sonradan çocuk 12 den aşşağı uyumadı e haliyle sabahlarıda uyanamıyordu bunu konuştum 1 ssat enfazla 1,5 saat uyumaları gerektiğini daha fazlasında gece uyumadığını bunun onlar içinde,benim içinde kötü olduğunu söyledim.
birgün çocuk anne öbür öğretmen çocuğumun tabiriyle kızgın öğretmen yüzümü sıktı ittirdi dedi,ben kreşe gittiğimde hayır asla böyle birşey olmadı olamaz dendi,neyse bende benim çocuğum yalan söylemez dedim... Çocuğa inanıyor bizden yana olmuyor bize destek vermiyor dediler(o kızgın öğrtmn)Çocuk kustum diyor bana kızgın öğretmen denilen hayır diyor.Birde çocuğum Anne sakın söyleme sakın söyleme diyordu neden oğlum kızgın öğretmen bana
kızıyor :((Çocuk son zamanlarda sıkılıyorum gitmek istemiyorum diyordu bende neden dedim kreşe niçin yani???Bu çocuk bu kadar şeyden arkadaşlarından,öğretmeninden,kreşten etkinliklerden
neden çabucak vazgeçebiliyor ki çok severek geliyordu eğleniyordu.... Şimdi bana gitmek istemiyorum sıkılıyorum diyor; Bana cevapları o çok sevilen akıllı oğlum işte oğlunuz gelmek
istemiyor sizi kullanıyor ,hayal dünyası çok geniş ,olayları abartıyor yalan söylüyor hiç söz dinlemiyor bir şey paylaşamıyoruz burda kurallar var uymuyor ,bugün bir veli çocuğunu okuldan aldı çocuğunuzun hareketlerini
görünce benim çocuğum burda kendini koruyamaz diye ,okadar da degil yani : tekrar neden dedim ?Çünkü inanamadım :(müdür denilen genç bayan bizce siz yardım alın uzmana gidin bu işi uzmanla
beraberce çözün dedi bende çok sinirlendim tabi Tabikide giderim
ama ben çocuğumda bir anormallik görmüyorum evet inatcı,hareketli ama biz evimizde bir şekilde halledebiliyoruz çok sorun olmuyor olsa tabikide Babası da bende kör değiliz mutlaka götürüz
Ayrıca herkezde gidebilir ama önemli olan benim babasının o problemi görebilmemiz. Demekki sizin burda eksik bir şeyler var demekki eğitim sisteminizde kurallarınızda yanlışlıklar var,demekki kurallarınız
çocuklara ağır geliyor,yada eğitimcilerinizde iş yok dedim. Sesiz sakin kendi halinde olan çocuğa bakmak kolay !!!O ZAMAN NERDE KALDI EĞİTİM
Çocuğum biz bunları konuşurken hiç yanımdan ayrılmıyor arkadaşlarının yanına bile gitmiyor, En son çocuğum o kızgın öğretmeni(oğlumun tabiriyle) görüp kucağıma korkuyla çıkınca bende söyliyceklerimi
tamamlayıp çocuğumu alıp çıktım.Burda anlatmak istediğim bütün kreşleri karalamak değil Bende çevremde çok araştırarak evime yakın en uygun bana göre en güzel kreşe verdiğimi düşünüyordum
hergün kendim götürüp kendim alıyordum her cuma Anne eğitim dersleri vardı ve en önemlisi bütün velileri tanıyordum.....Ben biraz fazla sıkıştırdım,üstlerine gittim bizden rahatsız oldular.
Sıkıntılar başlayınca bende kendimce bir kaç yere gitmiştim, Bu her kreş yuva böyle anlamında değil lütfen sık sık kontrol edin görüntü hoş olabilir ama içeriği önemli.... DEVAMI VAR

merhaba canım, yaşadıklarına çooook... çok üzüldüm! gerek sağlığın için, gerekse okulda yaşadıkların için: çok geçmiş olsun... haklısın, onların işi eğitim vermek! biblo gibi çocuk olr mu hiç? eğer çocukta problem var ise: neden daha önce görememişler? yeni mi dank etmiş?! ufacık çocuklara bile ticari kaygı yüzünden çamur atmaktan çekinmeyen bu seviyesiz, ucuz insanları ve kodesvari okulları esefle kınıyorum!!!

merhaba canım, yaşadıklarına çooook... çok üzüldüm! gerek sağlığın için, gerekse okulda yaşadıkların için: çok geçmiş olsun... haklısın, onların işi eğitim vermek! biblo gibi çocuk olr mu hiç? eğer çocukta problem var ise: neden daha önce görememişler? yeni mi dank etmiş?! ufacık çocuklara bile ticari kaygı yüzünden çamur atmaktan çekinmeyen bu seviyesiz, ucuz insanları ve kodesvari okulları esefle kınıyorum!!!

Canım Merhaba teşekkür ederim inan zor günler geçirdim ben asıl çocuğum için üzülüyorum bütün bu yaşananlara hep şahit oldu canım benim:çok üzgünüm: bende onların yanında birkaçkez kızmıştım yaramazlık yapma diye...şimdi nasıl pişmanım,bende çok kınıyorum yazık bu insanlara ,Yavrularımızdan ötesi varmı?Bizlerin en değerli varlıkları, kanımız, canımız parmak kadar çocukları bir kalıba şekle sokmaya çalışıyorlar...
Sana da geçmiş olsun! :1hug:

Back