Rahat misafir arkadaş

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.002
133
41
merhabalar
Benim yaşadığım şehre arkadaşım bi işi için gelecekti , müsade istedi bende kaldı , geldiğinden beri 4. Duşunu aldı, sigara ya aşırı alerjim olduğunu bile bile mutfakta camı açmadan sigara içiyor gece gündüz seri halde içiyor , gece uyanmış içmiş ve resmen sigara kokusu ile uyandım , milyonkere söyledim aşırı rahatsız oluyorum camdan dılarda tut ve de aspiratörü de aç diye , duştan çıkıp salona gelip saç havlusunu orda bıraktı tarağı salonda bıraktı , yattığı odanın kapısını açık bırakıyor gece sürekli kalkıp sigara içiyo,
Cuma’dan beri bende akşam gidiyor evine ama İnan’ın sinirlerim zıpladı , en çok da sigaraya , heryer sigara kokuyor laf anlamıyor bi bakmışım içmiş , saç düzleştiricimi fişte bırakmış on düğmesi açık, görmesem yanacak, ne havlular her yerde binan önce gitsin istiyorum

Gamsız insanlara hayranım cidden. (!)
Gidiyormuş zaten üzmeyin kendinizi. Ama bir dahakine ben olsam söylerdim. "Bu evim düzeni böyle böyle. Buna uyarsak karşılıklı elbette ben de kalabilirsin."

İnsanları kırmamaktan çekine çekine kendimizi hasta ediyoruz aslında. Çat çat söylemek lazım.

Senin otelde kalma zamanın geldi de geçiyor diyin bence ya da sen kendi annenin evinde bu kadar rahat mıydın acaba da diyebilirsiniz :)

Akşam gidiyormuş gerçi ben onu okumamışım yani önceden bu dediklerimi söyleyebilirdiniz ama neyse olan olmuş bir daha kalmak isterse kabul etmezsiniz.

Zaten evime kabul edeceğim arkadaş sayım bi elin parmaklarını geçmez , bu da böyle bu derece rahat ve dağınık davranınca iyice kötü oldum

Sigara içenlerin bu tribine de hastayım

Sigarasını banyodayken çöpe atsaydınız
İçine maytap koysaydınız
Ucunu bibere bansaydınız
Gıcık oldum

Onun aklı uçmuş bence.. benimde sigaradan aklım uçmuş arkami eşim topluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…