- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne atı çita ya binip dünyaya yardırabiliriz bence sonuçta bizim gizli goy goy bahçemiz burası bize özel![]()
Kuzey koreyi geçtik yahu iki gülmek eğlenmek felekten bir gece çalmak bizim hakkımız değil mi![]()
Çarşamba günü Doğum var stresliyim çok uyku diye bişey kalmadı ya mümkün değil gözümü kapatamıyorum. Bende Buralara veriyorum kendimi konulara dalınca unutuyorum yoksa kocamın başına ekşiyorum konuş benle uyuma diyeSen niye ayaktasin
Anasin sen anaaaaaa
Yatsana erkenden![]()
Oyyyy carsamba mi sag salim kucagina al insallahÇarşamba günü Doğum var stresliyim çok uyku diye bişey kalmadı ya mümkün değil gözümü kapatamıyorum. Bende Buralara veriyorum kendimi konulara dalınca unutuyorum yoksa kocamın başına ekşiyorum konuş benle uyuma diyebıktı artık adam benden kaç gündür uykusuz gidiyor sabahları bu gece bari uyusun
Sezeryan kızım olacak adı elisOyyyy carsamba mi sag salim kucagina al insallah
Kiz mi erkek mi ?
Adi belli mi ?
Normal mi sezaryen mi ?
Cok heyecanli haklisin
Buraya düşen çıkamaz sınırları aşan kural tanımayan bir havası var buranın hoşgeldin hatunAy kayboldum...burdan nasıl çıkılır![]()
Hoş buldum...elise de hoşgeldin diyeyim şimdidenBuraya düşen çıkamaz sınırları aşan kural tanımayan bir havası var buranın hoşgeldin hatun![]()
Ne guzelSezeryan kızım olacak adı elis
Ben ne hissettiğimi bilmiyorum heyecan korku stres panik merak hepsi karıştı gitti ya garip hallerdeyim.
Valla pat diye dalasim geldi.
Uykum gelmese köşeden sizi izlerdim ya da beni de alin derdim ama fırsatı kaçırdım
İyi geyik yapın da şurada az kaliteli muhabbet görüp okuduğumda güleyim
İyi sohbetler hatunlar
(Kafa sallayan emoji )
Browser gitti yine.
Bence banyonun bir sağ duvarında hırpalanıyor bir sol duvarında daha kırklanma aşamasına geçemediNe guzel
Anlayabiliyorum seni cocugum yok ama
Nasil karisik oldugunu hissedebiliyorum
Himmm ne derler bir avazda
Gerci avaz yok artik
Bi cirt cirtta dogurmayi nasip etsin insallah
Bibi de 40'laniyo zaar
Ne kadar hirpalandiysa artik![]()
Amin cnm saolasın inşallah bakalım bekliyoruz 4 gözle. Sohbetlerimize bol bol bekleriz biz bıktık saf kadınlardan da az uzak kalalım dedikHoş buldum...elise de hoşgeldin diyeyim şimdiden
Hayırlı bir kızçen olur inşallah :)
Bunu saymıyoruz yarın uykusuz gel bizeValla pat diye dalasim geldi.
Uykum gelmese köşeden sizi izlerdim ya da beni de alin derdim ama fırsatı kaçırdım
İyi geyik yapın da şurada az kaliteli muhabbet görüp okuduğumda güleyim
İyi sohbetler hatunlar
(Kafa sallayan emoji )
Browser gitti yine.