- 17 Haziran 2024
- 1.461
- 6.950
- 33
-
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Biliyorum nasıl yazıldığını ve ne oldugunu yemeyide seven biriyim bu kadar açıklama yapmanıza gerek yoktu ama yinede teşekkürlerRāmen (ラーメン veya 拉麺, raamen), Uygur ve Çin kökenli olan ve çorba içinde sunulan eriştenin Japon mutfağı'ndaki adıdır.
Genellikle çorbası, et suyu ile yapılır ve dilimlenmiş et, kurutulmuş deniz yosunu (海苔, nori), kamaboko, yeşil soğan ve hatta mısır gibi üst malzemeleri ile servis edilir.
Japonya'daki hemen hemen her yöre veya ada, Kyūşū'nun tonkotsu rāmeninden Hokkaidō'nun miso rāmenine kadar, kendi rāmen çeşidine sahiptir
rica ederim,Biliyorum nasıl yazıldığını ve ne oldugunu yemeyide seven biriyim bu kadar açıklama yapmanıza gerek yoktu ama yinede teşekkürler
Hayır hayır olur mu öyle şey estagfrullahrica ederim,
amacım bu değildi aslında kendime not almıştım. çünkü Japon dili mezunu olmama rağmen hiç yememişim, hatta adını unuttuğum bir yemek olmuş bu benim için :)
amacım ukalalık yapmak değildi, öyle göründüyse şaey. ve hatta gördüğünüz üzere, kendimi kınadım
ben aslında cok uzagım, yenı lezzetler ıcın. okuldayken bıle sushı bır kez denedım . :))))Hayır hayır olur mu öyle şey estagfrullahmutlaka yemelisin bence benim Asya mutfağına karşı bi sempatim var çok seviyorum değişik geliyor denemeyi falan severim
evet işte demek istediğim buydu...Çok zor şeyler yaşamama rağmen, yaşadığım şeyde ki hayırları(güzellikleri) görmeye çalıştım. Ve ona göre hayatımı değiştirdim.
Ben verdiği örneklerde ödünden ziyade farkındalık gözlemledim.Bu kadar ödün vererek kendine haksızlık edersin, tüketirsin kendini sadece. Her şeyin bir dengesi, sınırı olmalı.
çok fazla ödün vermiş biriyim,Ben verdiği örneklerde ödünden ziyade farkındalık gözlemledim.