- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
Gözün aydın canım,dualarımız kabul oldu ne mutlu.Hayırlı bir gebelik geçirirsin umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu güzel kulübü takip ettiğimden beri bilmediğim ne kadar çok şey olduğunu fark ettim ve hergün bir şeyler öğrendim, hepinize can-ı gönülden Allah razı olsun diyorum, dualarınızı içten yaptınız ve işte sonucum 307,5 :teytey::teytey::teytey:
ayşenur otlar çöpler işe yarıyor demekki yazışmıştık seninle hatırlarsan İnşallah değerlerin katlana katlana gider.Allah devamına erdirsin nazar değmesin Anatolıa da mı yaptımıştın hakan beye
ayşenur otlar çöpler işe yarıyor demekki yazışmıştık seninle hatırlarsan İnşallah değerlerin katlana katlana gider.Allah devamına erdirsin nazar değmesin Anatolıa da mı yaptımıştın hakan beye
Ayşenur sende tutunma kanaması olmamıştı di mi? Bende hiçbir belirti yok, canım sıkılıyor
aysenurcum senin transfer yapildiginda rahim kalinligi kac mm idi?????ve kacinci gun transfer yapildi sana???
ayşenur canım seni ilk sayfada tebrik etmiştim tekrar tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. canım ben 4-5 ay kadar önce doğal yolla hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı maalesef. şu an klomenle yumurta takibi tedavisi görüyorum. ama yumurtalarım istenildiği gibi gelişmiyor. sanırım seninki gibi rezerv ve kalite problemi olabilir. bahsettiğin bu bitki karışımlarını ne kadar süreyle kullandın(1 ay-2 ay?) , adetin kaçıncı günü başladın ve kaçgün devam ettin. yardımcı olursan sevinirim canım.