- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
hayırlı uğurlu olsun allah devamına erdirsin ikizlerimiz geliiiiiiiiiiyooooooooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canımmm çok sevindimm
ücüz sanırım :)
darısı bizlere olsun inşalalhh
kacıncı denemede oldu yani ?
buarada transferden sonra yüksek sesle mp3 dinlemek zararlımıdır
Canım benim ilk denemem 2002 yılında oldu ve bir kızım var şimdi 6 yaşında, 2007 yılında 3 deneme daha oldu ama sonuç negatif, bu deneme ile birlikte 5 de 2 olurda bebişlerimize kavuşuruz inşallah, darısı hepinize olsun:teytey::teytey:
Bu güzel kulübü takip ettiğimden beri bilmediğim ne kadar çok şey olduğunu fark ettim ve hergün bir şeyler öğrendim, hepinize can-ı gönülden Allah razı olsun diyorum, dualarınızı içten yaptınız ve işte sonucum 307,5 :teytey::teytey::teytey:
Arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum hepinizden Allahım Razı Olsun, dilekleriniz ve dualarınız çok güzel sevincime sevinç kattınız, Mevlam sizleri de en az benim kadar sevindirsin İnşallah,AMİNNNNNNN
canım inşALLAH hepimizn başına gelir böyle güzellikler benide ikizlerimin 13 gündeki değerleri 350 idi bence ikiz senin ben kavuşamadım inşALLAH SEN KAVUŞURSUN BEBİŞLERİNE