Rabbime şükürler Olsun !hamileyiiimmm:)

Tuxgxba & Mxuxrsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
122
0
41
Canlarım uzun zamandır yazma fırsatım olmadı tedavi sürecinde ve bu 12 günlük bekleyiş sürecinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim ama nihayet dün güzel haberi aldım çok şükür hamileyim.Darısı tüm kader arkadaşlarımın başına Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın süper bişeymiş yaaa:)

:dance::nazar::dance:

Allah tamamına erdirsin canım
sorunsuz bi hamilalik geçirirsin inşallah
darısı bizlerin başına......

sana demiştim demi olacak diye bak ben galiba bir ölecegim zamanı bilmeycegim

evet canım yaa şimdi herkes böyle söyliyor yakınlarımda hep kesin olacak gözüyle bakıyodu ama ben çok endişeliydim ama çok şükür rabbim boynumuzu bükük koymadı darısı isteyen herkesin başına .Bu arada Allah uzun sağlıklı ve mutlu bi ömür versin canım şekerliğim öyle ölümden falan bahsetme şimdi daha yaşayacağımız çok güzel günler var inşallah.:1hug: Amiinnn

evet canım yaa şimdi herkes böyle söyliyor yakınlarımda hep kesin olacak gözüyle bakıyodu ama ben çok endişeliydim ama çok şükür rabbim boynumuzu bükük koymadı darısı isteyen herkesin başına .Bu arada Allah uzun sağlıklı ve mutlu bi ömür versin canım şekerliğim öyle ölümden falan bahsetme şimdi daha yaşayacağımız çok güzel günler var inşallah.:1hug: Amiinnn

CANIM BN YAŞAMASAMDA OLUR ZATEN ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYIFDA NASİP ETSİN

Canlarım uzun zamandır yazma fırsatım olmadı tedavi sürecinde ve bu 12 günlük bekleyiş sürecinde çok zor ve sıkıntılı günler geçirdim ama nihayet dün güzel haberi aldım çok şükür hamileyim.Darısı tüm kader arkadaşlarımın başına Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın süper bişeymiş yaaa:)

:dance::nazar::dance:
:1hug:canım çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darrısı isteyenlerin başına sağlıkla:1hug:

canım çok sewindim..allah tamamına erdirsin inşallah..bizim içinde dua et..allah tez zaman da bizlerede nasip etsin. canım bişey sorcam kaç yılllık ewlisin benim 5 yıl oldu 4. aşılamyı yaptırcam olmassa bende tüp bebek istiyorum kendine ve bebişe çok çok iii bak

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı da biz isteyenlerin başına olsun hangi merkezde yaptırdın canım

tuğba çok sevindim sağlıkla kucağına al hamişliğini bolbol yaşa kendine çok dikkat et herşeyi boşver kendini ve bebişini birde bizleri düşün bizi burda unutmayın inşallah 15 ağustosta bende hamişim diyebilirim bu cümleyi söylemeyi çok isterim diğer arkadaşlarada buradan sesleniyorum birbirimize dua edelim inşallah bizimde olur tuğba tekrar seni tebrik ediyorum 3.ayın bitene kadar kendini koru canım bizler bebeği zor elde edip çabuk kaybedenleriz

:1hug:canım çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darrısı isteyenlerin başına sağlıkla:1hug:

Çok teşekkür ederim canım Amin Allah tüm hamişlerin bebeğini kucağına almalarını nasip etsin vee tüp bebek hasreti çekenlerin bu duyguyu yaşamasını nasip etsin inşallah sevgilerimle.. :1hug:

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün darısı da biz isteyenlerin başına olsun hangi merkezde yaptırdın canım

sağol canım Allah bu duygyu sanada nasip etsin inşallah .Canım ben tedavimi İstanbulda Bahçelievler Medicana da gördüm ilk denememdi Rabbime şükürler olsun yüzümü güldürdü Darısı tüm isteyenlerin başına Allah hepimizin yardımcısı olsun :1hug:

canım çok sewindim..allah tamamına erdirsin inşallah..bizim içinde dua et..allah tez zaman da bizlerede nasip etsin. canım bişey sorcam kaç yılllık ewlisin benim 5 yıl oldu 4. aşılamyı yaptırcam olmassa bende tüp bebek istiyorum kendine ve bebişe çok çok iii bak

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim sanada kısa zamanda nasip eder inşallah .Ben 2 yıllık evliyim bizim sorunumuz erkek infertilitesiydi eşimin sperm sayısı düşük 5-6 milyon civarı olduğu için hiç aşılama yaptırmadık direk tüp bebek tedavisi yaptırdık çok şükür rabbime ilk seferde yüzümüzü güldürdü .
Dualarım sizlerle kocaman öpüyorum :1hug:

X