Nazlımm bitanemm Allah razı olsunDedim ama Dedimmmm en kısa zamanda :)Allahım ne büyüksün sen Kurban olayımmm..Ablam canımın içiii Allahım ne güzel yaaaaa Şükürler olsun ..Canımsınn kıyamam yaa yazıyı bile okuyamadım yaaa bebiş olmasa zıp zıplarım evde şuan..Şükürler olsunnnn Gözümüz Aydın Kızlarrrrrrr a.s. a.s. a.s.
teşekkür ederim canımtebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin .geçen yıl bende bu günlerde hamile olduğumu öğrenmiştim
teşekkür ederim canım benimtebrikler canım a.s.,,Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş:Saruboceq:..Bizler içinde dua etmeyi unutma canım ,,,Rabbim nazarlardan saklasın bebeğini
amin canımcanım tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah isteyen herkesede tattırsın bu duyguları:1hug:
çok sağol canımCanım çok sevindim
Canı gönülden bir bebeğin olmasını istediğini biliyordum
Başlığı okuyunca o kadar mutlu oldum ki.
Allah sağlıklı hamilelikler , doğumlar versin şimdiden..
Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah.
amin canım sağolasınAllah anali babali buyutsun
insallah saglicakla kucagina aldigin gunleride gorursun arkadasim
darısı sizlere sağlıcakal canımsmhsmh canım gözün aydındarısı biz istiyenlerin başına :Saruboceq: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet Allahıma binlerce şükürler olsuncanım gözün aydın
rabbim çoook büyük
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallaaaaaaaaaaaaah:ecrin_bebek:
bak geldi melegin en sonunda darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh
bitaneciğim canım arkadaşım çook sağolburayada yqzayım....
canım senin adına çok sevindim...
rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah....:Saruboceq:
gözünüzaydın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
okurken sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım
darısı isteyen herkesin başına
olsun bitanem
semıhacım once haberımz olsaydı ekıp toplanırdı yalnız kaalmazdım..olsun bende bole cekem halayı
sağol bitanemcanım şoktayım sabah sadece uyuyamadığını yazmıştın topikte testten falan bahsetmedin......resmen şokladın beni .....hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım rabbim hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
teşekkür ederim adaşım benimcanım adaşım
ortak noktamız olmasa bile bu mutluluğuna ortak oluyorum.
canı gönülden tebrik ederim.
hayırlı olsun.
teşekkürlerçok şükürcanım tebrik ederim seni hayırlı uğurlu olsun inş.
amin bitanem sağolasın inşallahcanım YARADAN kucağına almayıda nasıp etsin
çok sevındım..
tamamına er inşallah...
gerçekten mucize bitanemsmhsmh canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm...hayırlı olsunn.allah tamamına erdirsinn..çok tebrik ederimmm....çokk sevindimm.mucize budur işte..
fadiğim bitanem canım arkadaşım Allah razı olsun senden
sağol bitaneciğimSÜPER SÜPER................................. GÖZÜNAYDIN CANIMMMM ALLAHIM KUCAGINADA ALMAYI NASİP EYLESİN:teytey: :teytey: :teytey: a.s. a.s. a.s. a.s.
amin bitanem aminayyyyyyyy maşallah ya.çok sevindim canım.allah tamamına erdirsin..alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt
Allah razı olsun sağolasınıztebrikler canım a.s.
Allah ne kadar büyük , beklenmeyen anda gönderiveriyor mucizelerii :Saruboceq:
inşAllah sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçirir , bebişini sağlıkla kucaklarsın canım a.s.
amin çook sağolasınızCANIM BENİİİMM.. tebrikler..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiiinnnn...
Canimmm tebriklerrrrr!! Allah anali babali buyutsun :CüvCüv: hihoyyyt
canım arkadaşımya smhm,
ya hep yazarlardı böyle başlıklarda,
işte mutluluktan ağlıyorum vs diye ama,
ilk kez ben de yaşıyorum bunu şu an.
yanımda eşim var,
ben birden cığılık atınca adam yanıma geldi,
sakin ol demek için.
kendini tutamıyorum inan.
en az kızkardeşim kadar sevindim.
çok sevindim..
Rabbim kalbinin temizliğine göre verdi.
ya ne diyim bilemedim.
ben biraz toparlıyım kendimi,ayrıca şişiricem başını..
cok sevindim cok.
Rabbim sağ salim kavuştursun inş bebeğine,meleğine..
amin canım sağolasınallahım saglıkla kuvagınıza almayıda nasıp etsın ınsallahhihoyyyt
amin canım sağolasıngozunaydın canım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın sımdı duaların bızımle hasretle bebeıs yolu bekleyenler ıcın olsunn.......
rosem inşallah bitanemcanım simdi gördüm günlüge yazdıklarını okyunca nasıl sevındım.
tebrık ederımm canım.:1hug:a.s.
ALLAH ım saglıklı bır hamılelık donemı gecırmenı nasıp etsın inşallah.:Saruboceq:
saglıkla kucagına alırsın insallah melegini.
amin canım inşallahcanım benimmm günlüğünden takip ediyodum seni nasıl sevindim anlatamam rabbim kucağına da aldığın günleri görtersin canım benimmmm
amin canım iyiki varsınızRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim senin adınaŞenizŞeniz
Rabbim bütün isteyenlere versin:Saruboceq::Saruboceq:
çook teşekkürler canım Allah razı olsunçok sevindim sanki çok yakınım kardeşim bu haberi vermiş gibiŞeniz
ALLAH tamamına erdirsin inşallah kucağında görmeyi nasip etsin:ecrin_bebek:
rabbim öyle büyükki binlerce şükürler olsun canımahhhh canim benim ya...
mucizelere inanmayi ben siz hamislerden ögrendim...
allahim yürekten isteyene veriyor iste...
tip'in caresiz kaldigi yerde mucizeler giriyor devreye...
cok sevindim canim tebrik ederim...
allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah...
hep hayallerin böyle güzellikte gerceklessin...
amin canım inşallahne güzel bi haber :asigim:
allah tamamına erdirir inş. :Saruboceq: olmayanlarada verir :Saruboceq:
amin canıma.s merhaba canim
ovulasyon - yumurtlama topigindede soylemistim sana, hamile oldugunu tahmin etmistim.. Seni coook tebrik ediyorum.. :hooray:
insallah guzel Allahim yavrucagini saglicakla kucagina almayi da nasip etsin.. :Saruboceq: :Saruboceq:
komşum mucize büyük mucizeaaaaaa cannıımmm benim güzel komşummm işte mucize diye buna derim bennnn. çok sevindim canım ya. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....eşinide tebrik ederimmm
canımmmm yaaa çok sevindim tatlım...allahımın mucizeleri işte bak sanada yolladı sonunda....allahım kucağına aldığı günleride göstersin...darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına....ay pek sevindim yaaaaa....
amin bitanem sağolasıntebrikler canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah cokkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm
güzel dileklerin için çook sağol canımcanım çok sevindim gerçekten seni tanımasamda yazdıklarını günlüünü onu nasıl özlemle beklediğini okudum.... Allahım hiç kimseyi böyle acılarla sınamasın... senin kalbinin özünün doğruluğunun hediyesi bu.... ona sahip çıkın.... içinde bir melek var ve şu hayatta onu bekleyip içinde büyütürken minik ellerinin ayaklarının sana verdiği kıpırtıları hissetmekten daha güzel ne varki... çok güzel birşey ya Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucaklamak kısmet etsin...... güzel haberlerini paylaşmaya devam et olurmu......:1hug:
teşekkür ederim canım benim Allah razı olsuncanım ya gunlugu okurken gozlerım doldu,hepımız gectık o yollardan........melegıne kavusmana cok sevındım hayırlı ugurlu olsun..:CüvCüv:.:teytey:kaydirigubbakcemile5..yavrun saglıcakla gelsın sana annesı.....darısı tum ısteyenlerın basına:Saruboceq:a.s.a.s.
sanada hayırlı doğumlar diliyorum canımszin adınıza çok sevindim bende aşılamaya başlajnacağı ay normal yollarla hamile kaldığımı öğrendim allah herşeyin hayırlısını versin şu an 30 haftalık oldu benim allahım sizede nasip etsin.çok duıygusal süper harika aylar sizi bekliyor.....çok mutlu oldum
rabbim öyle büyükki binlece şükürler olsunsüper bi haber bu ya umutların tükendiği anda gelmiyo mu melekler şükürler rabbimize bu güzel duyguyu heyecanı yaşatmış size ne mutlu inanın sizin kadar sevindim inşallah çok güzel bi 9 ay geçirir sağlıkla sorunsuz,rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın banada inşallahhh(amin)
çok seviyorum K.K yı Allah hepinizden razı olsunCanım benim Allahım sağlıkla kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi nasib etsin.:Saruboceq:.
ne kadar sohbet etmiş olmasakta biz kocaman bir aileyiz ve mutluluklarımız hüzünlerimizi burada paylaşıyoruz hepimiz..:enbuyukkk:
Başlığı görünce şükürler olsun Allahım bir mutlu haber daha dedim.
ve sizler benim umudum oluyorsunuz ve her güne daha ümitle uyanıp o mutlu haberi bir gün bende vereceğim diyorum..
Bizleride dualarında unutma canımm..:1hug:
darısı sizlere canım benim darsısı sizlerecanım mesajını okurken inan kendim gibi sevindimmm..rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşşşş
ağlatmayın beniOkadar içten anlatmışsınkii ya inan heyecanın bana geçti göz yaşlarımı tutamıyorum şuan rabbim sağlıklı bir şekilde kucana almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
süprizlerin en büyüğücanıııım canım canııııııııııııııııııııııııııııımmm semiham şoktayım inanılmaz sevindim bitanem aklım çıkıcak valla
ayyy elim ayağım titriyor sevinçten bu ne güzel bi haber ya :sm_cool:
canım arkadaşım bebeğin sana ve eşine hayırlar getirsin sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıcakla alırsın inşallah minik mucizeni kucağına Rabbim senide karnında can bulan meleğini yada meleklerinide korusun içim çıktı sevinçten ya :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: canııııım ne diyceğimi şaşırdım yaaa ne zamandır beklediğim bi haberdi senağlama şükürler olsun Rabbime
canım darısı diğer isteyen dileyen bütün arkadaşlarımın başına inşallah inşsenağlamaallah inşallah
amin bitaneciğimHayırlı uğurlu olsun canım.Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.
kankaakankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inananamıyorum delikafadulden
allaahım sana binlerce şükür :CüvCüv: senağlama
ayy ağlıyorum sevinçten
kankam cok sevindim
beraber doğurcaz desene :CüvCüv: alkisalkisalkis
çok güzel bir mucize allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bende ümitlenmiştim bu ay gecikince dün yaptım negatifti ama hala adet olmadım. keşke benim mucizemde gelse.
bitaneciğim o senin güzelliğin sende herkeste hak ediyor inannasıl yani ya...?:1shok:
inanamıyorum...
semikom mucize bu ya..delikafadulden
allah tamamına erdirsin..sen anne olmayı çoookktaaan hakediyorsun canım...:CüvCüv:
darısı başımıza inşallah...:CüvCüv:
canım emin olmadan kimseyi umutlandırmak istemedimsemoşcum çok sevindim inan kız dün o kadar konuştuk niye demedin bişey cadı çok mutlu oldum ama allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin...
umudu hiç yitirmemk lazımmış balımTüylerim Diken diken oldu N eçok istiyordun
Bak gördünmü canım...Umut işte umudunuzu kaybetrmeyin...
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..
etmezmiyim tatlımya ne kadar sevindim anlatamam rabbim kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim çok.....
bana da dua et emi?
ağlatma len beni çook sağolasın bitanemSemihim.:1shok:...ay cok sevindim...delikafadulden alkisalkisalkis
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah...:Saruboceq:
Seni gibi bir annesi olacagi icin simdiden
cok sansli bir bebek...:asigim:
siz yanımda olduktan sonrasemihim o kadar karışık duygular içindeyim ki ne diceğimi bilemiyorumsenağlama
Rabbim çok büyük sadece ona inanmak ve güvenmek yeter
Yüce Allahım o temiz kalbinin muradını verdi şükürler olsun:Saruboceq:
Sağlıkla sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah:asigim:
Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah:Saruboceq:
Allah çok büyük fundacığımallahım okurken içim bihoş oldu :asigim:
mucizelere inanmaya başlıyorum yavaş yavaş ..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..
minik kuşum benim sağolasın bitanemVayyy be habere bak...hihoyyyt
Ne kadar sevindim be...
Allahım dualarını kabul etti sonunda...
Ne kadar sevindim anlatamam...:sm_cool:
Şenizneyse 2010 ocak annelerine yazsam daha iyi olucak
çubuğum bitanemayyyyy inanmıyorummmmm şoktayımmmmm:1shok:
Rabbim ne büyüksün
semiham ne kadar mutlu oldummmmm inan tüylerim ürperdi yaaa Şeniz
allahım mucize buu
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimmm
ne kadar mutlu oldum bilemezsin
allahım isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ayy canım benim yaa
amin canım çook sağolasın:teytey::teytey::teytey: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :hooray:
çok sağol canım aminallah hayırlısıyla kucağınıza alacağınız günlerede kavuştursun..
bi ömür sağlık mutluluk huzur versin inşallah..
teşekkür ederim canım benim çook sağolasınÇok sevindim ben de..
KK ya üye olmadan önce, evlat hasreti ile yanıp tutuşanlardan bu kadar haberim yoktu açıkcası..
Bunun nasıl bir duygu olduğunu anlamamız mümkün değil belki ama bebek isteyenleri, heyecanla o günün gelmesini bekleyenleri, dualar edenleri burda okudukça inanın hep onlara dua ediyorum ve hergün burda yeni bir hamile haberi alıyoruz..
Tekrar kutlarım..Sağlıklı bir şekilde gelsin meleğin..
bitaneciğim çook teşekkürler darısı sizlereÇok tebrik ederim canım.
Allah kucağına almayı nasip etsin.
amin canım inşallahcanım yaaaaaaaaaaa nasıl sevindim anlatamama allah sağlıkla ucağına almayı nasip etsin sağlıklı rahat ve sorunsuz bi hamilelik nasip etsin canımmmmmm valla ağlamaklı okdum seni görünceeeee çok mutlu oldummmm allahım olmayanlarada bu haberi vermeyi 4gözle bekleyenleri de sevindirsin tez vakitte inşallah seni ve eşini kutluyorummm duacınımkucağına aldığın günü de görürüz inşallah uzun veee güzel bi 9 ay seni bekliyo kuzum keyfini çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[/url][/IMG]
canımsın Allah razı olsunayyyyyyyy canimin ici inan cokkkk sevindimalkisalkisalkis
cok cok tebrik ederima.s.
inan cok duygulandim sen bunu haketmistin artik
kucagina almayida nasip etsin yuce rabbim
darısı sizlere bütün isteyen herkese nasip etsin rabbimcanım benim çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinalkisalkisalkisdarısı bizlerin başına bol bol dua et bizleredealkisalkisalkis
canımsın çook teşekkürlersemihacım canım çok sevindim.hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.canım benim,Allaha sonsuz şükürler olsun...
teşekkür ederim canımcanım tebrik ederim
rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur
size sabretmişsiniz ve mükafatını almışsınız
ameliyattan sonra 7. ayda canımçok çok çok mutlu oldum,tebrik ederim,mevlam kucağınıza almayı da nasip etsin.umut oldun bize.biliyorsundur ben de varikoselden sonra bekleyenlerdenim,dün 4.ayımız doldu ve ben hasta oldum umudum olmayacağı yönündeydi ve gelecek ay test yaptırıp aşılama veya tüp bebeği düşünmeye başlayacağım :a015: .çok ağır bir imtihan bu ama bak mevlam ol dedi mi nasıl da oluveriyor .ameliyatın kaçıncı ayında hamile kaldın arkadaşım. bizlere de dua et olur mu annecik...a.s.
aminnnnnnnngözün aydın canım
allah nazardan saklasın
sağlıkla gelsin bebişin :Saruboceq:
canımsınız iyiki varsınız Allah razı olsuncanım benim tebrik ederim,hayırlı olsun bebeğin,gerçekten mucize ve azim,duygularını ne kadar da güzel anlatmışssın,Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.Şeniz
Allahımmmmmmmmm.. senağlama senağlama senağlama Çok büyüksün Rabbimmmmmmm. senağlama senağlama senağlama Biz hep sana sığındık. Senden diledik. Mucizenden istedik kendimize de arkadaşlarımıza da. senağlama senağlama senağlama Çok sevdiğim , çok değer verdiğim canım arkadaşıma da nasip etmişsin , binlerce şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İş yerinde salya sümük ağlıyorum. senağlama senağlama senağlama O kadar mutluyum ki. İnanamıyorum hala. Rüya değil ama gerçek. Cimdikledim kendimi. Derin bir ohhhhhhhhh çekiyorum şimdi. Ve senden yine diliyorum Allahım. Arkadaşımın hamileliğinin sorunsuz devam etmesini sağla. Sağlıkla kucaklamayı nasip et arkadaşıma. O çok güzel bir insan. Çok güzel de bir anne olacak. :asigim:
Kaç aydır adet düzensizliği vardı arkadaşımızın. Gecikmelerde belki bebek vardır diye ümitleniyorduk. Değerler çok düşüktü , mucizeydi doğal yolla olabilmesi ama biz hiç ümit kesmedik biliyorsun. Bu ay yine gecikmişti , önceki aylar gibi gelmemişti. Çoğumuz da artık rutin bir gecikme olacağına inandırmıştık kendimizi. İçimizden başka şeyler geçirsek de onun yarasını deşmemek adına dillendirmiyorduk hamile olabileceği ihtimalini. İşte sen ummadık bir anda gönderdin meleğini. Belki de bu birkaç aylık gecikmeleri de ondan yaptın. Beklemesin de ona sürpriz oluversin diye. Yağmurlu günlerin ardından güneşin doğmasına izin verdin ; yine bulutlu bir güne uyandığını sanarken perdeyi açınca o aydınlığı gördü arkadaşımız. Ne kadar şükretsek az Yarabbim. Sen isteyen bütün arkadaşlarımıza , bütün tanıdık tanımadık herkese nasip et Allahım. Bütün hamilelere de sağlıkla kucaklamayı nasip et. Sen "ol" dedin de oldu. Sen "kal" de , sen "büyü" de , sen "doğ" de Allahım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım , bitanem , güzel yüzlüm , güzel gözlüm , iyi yüreklim , melek arkadaşım. :asigim: Seni de hamile görebilmek , bu mutluluğu paylaşabilmek çok güzel bir duygu. Çok güzel bir haberdi bu. Sabah sabah aldım ve linki açtığımda bu yazdıklarınla karşılaştım. Açarken korkuyordum aslında mesajı. Adetin geciktiği için belki yine stresli olduğunu ve moral bozukluğunu görmekten korktum. Ama çok güzeldi gördüklerim. Şükürler olsun canım benim. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucaklarsın yavrunu bitanem. :Saruboceq: Mucizenin eş adı oldu hikayen. Seni ve eşini tebrik ediyorum. :hooray: Giderek çoğalıyoruz. İnşallah diğer arkadaşlarımız da yanımıza gelecek. Onlara çok dua edelim. Onlar da bu mutluluğu yaşasınlar. Seninle üzülüp hüzünlenmiştik , seninle sevindik coştuk bitanem. Seni seviyorum canım arkadaşım. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?