Rabbi yessir duası

ismim safiye
Duam: Rabbim senin rızan için bir evlilik yaptım emek verdim bugünlere geldim sen bana bir evlat verdin başımın tacı, gözümün nurudur. Rabbim evladımın ve yuvamın rızkı için senden kolay geçimlilik borçlarımı ödeme kolaylığı için bir kapı kıtlıktan bolluğa geçmek için sebep istiyorum. senki yerleri gökleri ayakta direksiz tutansın benim isteğim sana zor gelmez. Şükürler olsun duam gerçek oldu sevincini bana yaşatmanı senden talep ediyorum Ya Erhamerrahimin amin....

duam... Allahümme salli ala seyyina Muhammed.. bismillahirrahmanirrahîm ya rabbi ya Rabbi ya Rabbi zahide kızı kadriye kuluna tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle... mucizeni tez vakitte gönder bu kuluna.. çocuk konusundaki tüm olumsuzlukları hayırlısı ile olumluya çevir.. Allahümme salli ala seyyina Muhammed...

Ismim Ayşe. duam; Ya Allah Hayyu Ya kayyum Ya hekem Ya adl Ya kuddüs isimlerinin hurmetine bize hayır kapılarını aç Rabbim Senden başka bize yardım edecek yok engin hazinenle bizi rızıklandır . işlerimizi kolaylastır imanımızı tam yaşayabilmemizi nasib et.Amiin ya Muin..

Nasıl toplu canım anlamadım
Hepimizin dualarını yazıcam 1 hafta içinde hepimize okunacak kişi başı 8 adet falan düşüyo listedeki sırayla 8 adet okunup o kişinin duasına okunup bağışlanacak herkese okuyan okudum yazacak 1 hafta süresi var

Duam : İsmim Gül.
Ya Rabbim 99 güzel ismi şerifinin hürmetine, Sen Gül'e tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle, sağlıklı bir şekilde kucağına almasını nasip et. Yuvasını bebek sesleriyle şenlendir, bereketlendir Allahım. Sen ki mucizelerinden, hikmetinden sual olunmayansın. Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tez vakitte Gül ve eşinin ana baba olacağının müjdesini almayı nasip et

İsmim Meltem :Bismillahirrahmanirrahim Allah ım sana açılan ellerimizde ki dualarımızı kabul eyle tez vakitte sağlıklı sihatli hayırlı Oğullarıma arkadaş bir kız evlat nasip eyle bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma bu duygu yaşat evlatlarımız saglıklı imanli eyle Rabbim günahlarımızı üzerimizde bulunan kul haklarını af Eyle Allah ım evimize huzur bereket nasip eyle Rahmetine sığındık hem dünya da hem ahirette iyiliği güzelliği nasip ettiğin kulların olmayı diliyorum amin amin amin

MoonfacedMom canım benim duam aynı
Bu arada etiket bildirimi gelmiyor ben unutmuştum burayı şuan denk gelince hatırladım Çoğu arkadaşa gitmemistir konuyu takip etmenizi öneririm etiket gelmeyince hiç değilse konu biri yazınca bildirimde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…