- 3 Aralık 2014
- 7.862
- 9.099
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Kuzum bende araştırdım mazeretliyken okunur dediler. Şöyle yapalım herkesin duasını listeye yazıcam 1hafta süre vericem ister 1 günde okursun ister 1 haftada.Canım bu ayet Kuran'da geçiyor haliyle abdest şartı olur mazeretlenirsem arkadaşlarin duası geç kalır diye çekiniyorum yoksa çok isterim katilmak
Bence de ayetin tamami olmadigi icin ve dua oldugu icin abdestsizde okunurKuzum bende araştırdım mazeretliyken okunur dediler. Şöyle yapalım herkesin duasını listeye yazıcam 1hafta süre vericem ister 1 günde okursun ister 1 haftada.
Aynen kuzum kuranda 1 ayet olmadığı için okunurBence de ayetin tamami olmadigi icin ve dua oldugu icin abdestsizde okunur
Öyle deniliyor ama benim içim rahat etmiyor okumamayi tercih ediyorum öyle yaparsak olur zaten sayı az herhaldeKuzum bende araştırdım mazeretliyken okunur dediler. Şöyle yapalım herkesin duasını listeye yazıcam 1hafta süre vericem ister 1 günde okursun ister 1 haftada.
Aynen kuzum herkese 9 adet okunacak 1 haftada bitecek inşallah yarın başlayalım bilgilendiricemÖyle deniliyor ama benim içim rahat etmiyor okumamayi tercih ediyorum öyle yaparsak olur zaten sayı az herhalde
Hangi sürede geçiyor du ben hatırlıyorum Kuran'da var ama dediğin gibi tam ayet değildi herhaldeBence de ayetin tamami olmadigi icin ve dua oldugu icin abdestsizde okunur
Tamam canım inşallahAynen kuzum herkese 9 adet okunacak 1 haftada bitecek inşallah yarın başlayalım bilgilendiricem
bende varım canım... 313 kişi başı okusak.. oda olur canım.. abdestli okuma dimi...Liste kalabalık olursa günde 2 kişiye 3 kişiye okuruz listeye göre değişecek. Yada 313 kişi başı okunur 2 3 güne okunur
Abdest şartı yok kuzum ekleyeym mi yinedebende varım canım... 313 kişi başı okusak.. oda olur canım.. abdestli okuma dimi...
yok canım benimAbdest şartı yok kuzum ekleyeym mi yinede
Canım sure değil keşke katılsan, kimin duası kabul olur bilemeyizyok canım benim