Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece rabbi yessirmi ı
Okunuyoo canomm neler okunuyo rica etsem yazarmısınız
Tek twk 70 mi70 kere“Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
Okuyoruz canim.
Hayir bir nefesle canm .Tek twk 70 mi
Tamm canım ne için okunuyo acaba kusura bakma dıkıyorum senideHayir bir nefesle canm .
Olurmu oyle sey tabiki sor canim. Ilk sayfada listemiz var. Sirayla bir kisi icin okuyoruz. Ve listenin altinda herkesin niyeti yaziyor canimTamm canım ne için okunuyo acaba kusura bakma dıkıyorum senide
Rabbimden hayırlı sağlıklı güzel amelli evlat istiyorum Rabbim isteyen herkesede nasip etsinMerhabalar kizlar .
Oncelikle Rabbim golumuzden gecen butun hayirli dilekleri kabul etsin.
Kimseyi evlatsizlikla ve evladinin hayirsizligiyla sinamasin.
Sıkıntılı gunlerimizde en guzel sey dua etmektir.
Rabbi yesir duasininda manasina baktigimiz zaman oyle anlamli bir dua ki .
Rabbim dualarimizi kabul eylesin.
Buyrun herkes bu duamiza katilsin.
Listeye girmek isteyenler olursa mesaj yazsin.
Her hafta listemiz yenilenecektir .
Listeye girmek isteyenler ne niyetle okunmalarini istiyorlarsa yazsinlar .
Rabbim simdiden kabul eylesin.
Rabbi yessir duası, Kuran-ı Kerim'de geçen bir ayet değildir. Bir duadır. Rabbi Yessir duası işleri kolaylaştırmak için okunan ve hakikaten de dilde alışkanlık yaratan ve okunduğu zaman insana bir ferahlık ve rahatlık veren bir duadır. Allah bütün mümin kullar için kolaylık diler zorluk istemez. Rabbi Yessir duası da Allah'tan yardım dilemektir.
Okunusu: "Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr"
Anlami: Rabbim! Kolaylastir, zorlastirma.Rabbim hayirla sonuclandir . Amin
Kızlar rabbi yessir duamızın listesi tamamlandı.
21.12.2017 BASLAYACAKTIR
Hepimizin duası yalvarışı bir, Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin inşaAllah.
Yeni duamıza katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar:
Hazret-i Zekeriya Aleyhisselâmın ilerlemiş yaşına rağmen çocuk istediği ve Cenâb-ı Hakkın da bu isteği kabul ettiği duâdır.
Enbiya Sûresi: 89. âyetin dua kısmı şöyledir: “Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru’l-vârisîn.” (Zekeriya Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim ‘Beni evlatsız tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın. Baki kalan ve her şeyin hakiki sahibi Sensin.’ (âyetin devam eden meâli:) Biz de onun duasını kabul edip ona Yahya’yı ihsan ettik.
Arkadaşlar okuyacağımız duâ:
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”
Manası: “(Ey Peygamberim!) Zekeriyya”yı da (an). O, Rabbine; “Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)” diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)
Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik
@mcyln83
@Ftskls
yelsem
@mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80
@Mathildamae
E Ebruebruu
Niyetlerimiz
@Mucizeolsakeske[/USER] ( ismet kizi Elif )
Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi ve hayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.
evTik Niyetim: Nihat ve Zübeyde çiftinin tez vakitte sağlıklı hamile kalıp 9 ay 10 gün sonunda bir avazda doğumla sağlıkla kucaklarinaeksiksiz,noksansiz,fazlaliksiz,kusursuz bebeklerini almaları.
@mcyln83 Niyeti: hayırlı sağlıklı uzuvları tam eli ayağı düzgün imanlı evlat sahibi olmak
@Ftskls Rabbim hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli, imanlı ve hayırlı bir evlat
yelsem hayırlı sağlıklı bi evlat niyetine
@mayissinegi Allah'ın izniyle tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlatla kucagimi doldurmak istiyorum. En kolay zahmetsiz eziyetsiz sekilde..
D darrbee Duasi ; Rabbim hayirlisiyla tez vakitte hayirli,saglikli,iman ve ihlas sahibi , akli ve uzuvlari yerinde bir evlat nasip etsin insaAllah..
@Gokkusagi80 (kadriye)
tez vakitde sağlıklı salih bir evlat.
@Mathildamae
Ben tez vakitte hayırlısıyla evlenip sağlıklı mutlu günler ve hayırlı evlat diliyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
E Ebruebruu Niyeti : hayirli rizik
Not : liste okunmasi hergun 3 kisiye 100'er adet okunacaktir . 2 gun ust uste okumayan listeden cikarilir.[/user]
CaNımm dua zamanı etket yaparmısın unutuyorumda sana zahmetMerhabalar kizlar .
Oncelikle Rabbim golumuzden gecen butun hayirli dilekleri kabul etsin.
Kimseyi evlatsizlikla ve evladinin hayirsizligiyla sinamasin.
Sıkıntılı gunlerimizde en guzel sey dua etmektir.
Rabbi yesir duasininda manasina baktigimiz zaman oyle anlamli bir dua ki .
Rabbim dualarimizi kabul eylesin.
Buyrun herkes bu duamiza katilsin.
Listeye girmek isteyenler olursa mesaj yazsin.
Her hafta listemiz yenilenecektir .
Listeye girmek isteyenler ne niyetle okunmalarini istiyorlarsa yazsinlar .
Rabbim simdiden kabul eylesin.
Rabbi yessir duası, Kuran-ı Kerim'de geçen bir ayet değildir. Bir duadır. Rabbi Yessir duası işleri kolaylaştırmak için okunan ve hakikaten de dilde alışkanlık yaratan ve okunduğu zaman insana bir ferahlık ve rahatlık veren bir duadır. Allah bütün mümin kullar için kolaylık diler zorluk istemez. Rabbi Yessir duası da Allah'tan yardım dilemektir.
Okunusu: "Rabbi Yessir velatü asir rabbi temmim bil hayr"
Anlami: Rabbim! Kolaylastir, zorlastirma.Rabbim hayirla sonuclandir . Amin
Kızlar rabbi yessir duamızın listesi tamamlandı.
21.12.2017 BASLAYACAKTIR
Hepimizin duası yalvarışı bir, Rabbim hepimize tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin inşaAllah.
Yeni duamıza katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar:
Hazret-i Zekeriya Aleyhisselâmın ilerlemiş yaşına rağmen çocuk istediği ve Cenâb-ı Hakkın da bu isteği kabul ettiği duâdır.
Enbiya Sûresi: 89. âyetin dua kısmı şöyledir: “Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru’l-vârisîn.” (Zekeriya Rabbine şöyle niyaz etmişti: Rabbim ‘Beni evlatsız tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın. Baki kalan ve her şeyin hakiki sahibi Sensin.’ (âyetin devam eden meâli:) Biz de onun duasını kabul edip ona Yahya’yı ihsan ettik.
Arkadaşlar okuyacağımız duâ:
“Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayru”l-vârisîn”
Manası: “(Ey Peygamberim!) Zekeriyya”yı da (an). O, Rabbine; “Rabbim! Beni tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, vârislerin en hayırlısısın (her şeyim sana kalacaktır)” diye dua etmişti.” (Enbiyâ, 21/89)
Listemiz
@Mucizeolsakeske
evTik
@mcyln83
@Ftskls
yelsem
@mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80
@Mathildamae
E Ebruebruu
Niyetlerimiz
@Mucizeolsakeske[/USER] ( ismet kizi Elif )
Hayirlisiyla transferimin tutmasini,saglikli hayirli bir hamilelik gecirebilmemi ve hayirli saglikli evlatlarimin olmasini nasip eyle Ya Rabbi.
evTik Niyetim: Nihat ve Zübeyde çiftinin tez vakitte sağlıklı hamile kalıp 9 ay 10 gün sonunda bir avazda doğumla sağlıkla kucaklarinaeksiksiz,noksansiz,fazlaliksiz,kusursuz bebeklerini almaları.
@mcyln83 Niyeti: hayırlı sağlıklı uzuvları tam eli ayağı düzgün imanlı evlat sahibi olmak
@Ftskls Rabbim hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli, imanlı ve hayırlı bir evlat
yelsem hayırlı sağlıklı bi evlat niyetine
@mayissinegi Allah'ın izniyle tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlatla kucagimi doldurmak istiyorum. En kolay zahmetsiz eziyetsiz sekilde..
D darrbee Duasi ; Rabbim hayirlisiyla tez vakitte hayirli,saglikli,iman ve ihlas sahibi , akli ve uzuvlari yerinde bir evlat nasip etsin insaAllah..
@Gokkusagi80 (kadriye)
tez vakitde sağlıklı salih bir evlat.
@Mathildamae
Ben tez vakitte hayırlısıyla evlenip sağlıklı mutlu günler ve hayırlı evlat diliyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.
E Ebruebruu Niyeti : hayirli rizik
Not : liste okunmasi hergun 3 kisiye 100'er adet okunacaktir . 2 gun ust uste okumayan listeden cikarilir.[/user]
aminnn canım“Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”
yelsem Okudum
@mayissinegi Okudum
D darrbee Okudum
@Gokkusagi80 Okudum
@Mathildamae Okudum
E Ebruebruu Okudum
Rabbim hepinizin niyetlerini duâlarını kabul etsin inşaÂllah.
Listeye eklemem icin seni listenin basindan yelsemm icin de dahil okuman lazim. Haksizlik olmasin diyeCa
CaNımm dua zamanı etket yaparmısın unutuyorumda sana zahmet
Kaçtane yanii toplam canomListeye eklemem icin seni listenin basindan yelsemm icin de dahil okuman lazim. Haksizlik olmasin diye
Her biri 70er tane yani dediklwrini mi okucam
Evet cnm her biri icin 70 er tane okucaksin. Eger okurum dersen seni listeye alabilirim.Her biri 70er tane yani dediklwrini mi okucam
Evet canımm okırumm arada etiket yaparsan sevinirimm unutabiliyorum yazmayııEvet cnm her biri icin 70 er tane okucaksin. Eger okurum dersen seni listeye alabilirim.
Tamam canim.. niyetinide yazarmisin seni listeye ekliyimEvet canımm okırumm arada etiket yaparsan sevinirimm unutabiliyorum yazmayıı
Rabbim Huzur mutlu yuva hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinnTamam canim.. niyetinide yazarmisin seni listeye ekliyim
Kusura bakma canim brni banlamislar yeni gordum 0 rh yok durum nasil acaba0 RH +