- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
İnternetten baktım dhea dışında benim kullandıklarım neredeyse. Sizin kullandıklarınızı da öğrenmek isterim zahmet vermezsemKusura bakma anca cevap yazabildim... ben 3 aydir prowomen kullaniyorum ve ilave olarak yurtdışında "pimp my eggs" diye bir kur uyguluyorlar yumurta sayisi ve kalitesini artırmak icin, bu kur sadece vitaminlerden oluşuyor. Ilgini çektiyse yarın sana tam olarak vitamin listesini yazabilirim
Haberdar et bizede inşallah herşey yolunda gider
İnternetten baktım dhea dışında benim kullandıklarım neredeyse. Sizin kullandıklarınızı da öğrenmek isterim zahmet vermezsem
Teşekkür ederimNe zahmeti seve seve... yarın tam listesini hazirlayim yazim olurmu
Çok sevindim bende adet oldum bugün merkezi aradım yarın gel dediler benimde başlıyor süreçInşallah, birazdan çatlatma iğnesi vurdurmaya gitcez. Heyecanlı bekleyiş başliyor
Bende bugün koenzim aldırdım yarın başlıcam içmeye belki faydası olur bende sorcam yarın merkeze takviye vitamin ne kullanabilirim diyeTeşekkür ederim
Bu vitaminleri tedaviden en az üç ay önce başlayıp kullanmak lazım fayda sağlaması için.Bende bugün koenzim aldırdım yarın başlıcam içmeye belki faydası olur bende sorcam yarın merkeze takviye vitamin ne kullanabilirim diye
Benimde umudum yok bu seferBu vitaminleri tedaviden en az üç ay önce başlayıp kullanmak lazım fayda sağlaması için.
Teşekkür ederim
İnşallah kaliteli olur yumurtaların. Bende fairhaven health diye bir markanın fh Pro ürününü kullanıyorum sizin vitaminlerin hepsi içimde var.birde yurtdışında çok tavsiye edilen Acai Berry kullanıyorum 3 bucuk aydır. Yumurtalarım biraz kalitesiz sanıırm hiç gebe kalamadımBu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
- Q10 Ubiquinol 200 mg
- Zink 30 mg
- Vitamin D 2000 IE
- Omega 3 1000 mg
- Selenyum 200 mcg
- Folikasit 800 mcg
Bende yaşdan dolayı amh biraz düşük 1.79 amh. Ama belli bi sorunumuz yok, bizimkisi sebepsiz infertileİnşallah kaliteli olur yumurtaların. Bende fairhaven health diye bir markanın fh Pro ürününü kullanıyorum sizin vitaminlerin hepsi içimde var.birde yurtdışında çok tavsiye edilen Acai Berry kullanıyorum 3 bucuk aydır. Yumurtalarım biraz kalitesiz sanıırm hiç gebe kalamadım
Bizim de sebepsiz. Yaş kaçBende yaşdan dolayı amh biraz düşük 1.79 amh. Ama belli bi sorunumuz yok, bizimkisi sebepsiz infertile
Yaşınızda problem yoksa 3 ay vitamin kullanmanızda fayda varKızlar bugün adetimin 2. Günüydü kontrole gittim malesef yumurta yok bu ay vitamin takviyesi verdi büssürü ilaç yinede 15. Gün gel bi bakalım dedi
Yaşımda da problem var canım 40 yaşındayımYaşınızda problem yoksa 3 ay vitamin kullanmanızda fayda var
Omega ubikinol koenzim kullanın.arı sütü, dhea ilacı kullanın artar inşallahYaşımda da problem var canım 40 yaşındayım
İnşallah canımOmega ubikinol koenzim kullanın.arı sütü, dhea ilacı kullanın artar inşallah
günlük önerlen doz miktarı 200 mg yazıyor benim aldığım destekte.Merhaba Q10'I kac mg aliyorsunuz? Ben 100 mg aliyorum. Artirsammi acaba?
Sagol canim ben 2 makale buldum 600 mg kullanmislar ve dogurganlikta artis gozlenmis ama tabii bilemiyorum bu kadar yuksek dozu guvenlimidir.günlük önerlen doz miktarı 200 mg yazıyor benim aldığım destekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?