Q10 (CoQ10) kullanımı✋

274635

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
46
34
3
Arkadaşlar kullanıp yumurta kalitesini arttıran var mı? Varsa hangi markayı kullandınız?

Ben 2 aydır kullaniyorum ama faydası oldumu bilmiyorum. Bide ben ilave olarak farklı vitaminler daha kullaniyorum.Markasına gelince Solgar marka kullaniyorum

Ben 2 aydır kullaniyorum ama faydası oldumu bilmiyorum. Bide ben ilave olarak farklı vitaminler daha kullaniyorum.Markasına gelince Solgar marka kullaniyorum
Sağol canım tekrardan tüp bebeğe başlıcam yumurta kalitem çok düşük kullansam faydalı olurmu ki bilemedim

Denemedim canım işe yarıyormu ki
Bende hipo hipoluyum. 17 yaşımdan beri dr ve hastanelerle uğraşıyorum. Son olarak şuan ki duruma gelirsem. Bende şuan tedavideyim. 6 ay once hacamatla tanıştım. Ilk denemede 1 yumurtam vardi ve oda kaliteli degildi. Embriyo bolunmedi. Hacamatın iyi geldiğini ogrendim ama açıkçası çokta inandırıcı gelmemişti. Ama yinede yaptırdım. O ay yine 1 yumurtam oldu ama kaliteli ve birinci sınıf embriyo oldu. Transfer yapıldı tutunmadı. Şimdi bu tedaviden once yine yaptırdım. 1 taneden fazla olmayan yumurta 3 adet görünüyordu masallah. Bu sebeple inancım cok ciddi arttı. Ve hepsinde de cok ciddi vitamin kullandım, beslenme mede dikkat ediyorum tek farkli olan hacamatti.

Ay hadi inşallah hacamatıda yaptıranı bulmak lazım benim hikayemde çok ilginç 2013 te tüp bebekle tek yumurtayla hamile kaldım şuan bir oğlum var ikinci bebeğime kendiliğinden hamile kaldım ama kaybettimşimdi tekrar istiyoruz yaşımda var yumurta yok ne yapcaz bilmiyorum

Hangi ilde yaşıyorsunuz?

Aslında cok basıt bi tedavin var amh degerin iyiyse. Bende hipoluyum ve ikiz kızlarım var 5 aylık. Ve yumurta takıbıyle hamıle kaldım. Tüp bebege gitmeden yumurta takıbıyle hamıle kalan cok arkadasım var. Ben 2 ve 5. Tedavımde pozitifi gördüm. 2. De kan uyusmazlıgı ve 3 genımde pıhtılasma oldugu için ve gittiğim doktorun kullanma sulandırıcı demesinden kaybettım. 3-4 negatif 5. De pozitif ikizler

Gözün aydın canım

Merhaba
Kullandığınız vitaminleri ve bir kürden bahsetmişsiniz bilgi verir misiniz bize de

Malesef birçok kez normal takip ve aşılama denedim olmadi. Ilk tüp bebek denemem de gebe kaldim ama 8 haftalıkken kalp atışı durdu kürtajla aldılar. Ve ilerleyen süreç içerisinde amh değerimin cok düştüğünü öğrendim. 0.50 idi... Sonra birkaç labaratuvarda daha yaptırdığım da 1.30 cıktı. Ama dr amh ile yumurta rezervinin uyuşmadığını söyledi. Bu aya kadar( 4. denemem ) 1 yumurtadan başka büyümüyordu.. Insallah son ultrasonda 3 tane gördü ve bu bizi cok sevindirdi..

Merhaba
Kullandığınız vitaminleri ve bir kürden bahsetmişsiniz bilgi verir misiniz bize de
Kusura bakma anca cevap yazabildim... ben 3 aydir prowomen kullaniyorum ve ilave olarak yurtdışında "pimp my eggs" diye bir kur uyguluyorlar yumurta sayisi ve kalitesini artırmak icin, bu kur sadece vitaminlerden oluşuyor. Ilgini çektiyse yarın sana tam olarak vitamin listesini yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…