Sağol canım tekrardan tüp bebeğe başlıcam yumurta kalitem çok düşük kullansam faydalı olurmu ki bilemedimBen 2 aydır kullaniyorum ama faydası oldumu bilmiyorum. Bide ben ilave olarak farklı vitaminler daha kullaniyorum.Markasına gelince Solgar marka kullaniyorum
Sürekli takip etsem de, siteye yeni üye oldum. Bir yanlışım olursa affola.. Hacamati denediniz mi hic?Arkadaşlar kullanıp yumurta kalitesini arttıran var mı? Varsa hangi markayı kullandınız?
Bende hipo hipoluyum. 17 yaşımdan beri dr ve hastanelerle uğraşıyorum. Son olarak şuan ki duruma gelirsem. Bende şuan tedavideyim. 6 ay once hacamatla tanıştım. Ilk denemede 1 yumurtam vardi ve oda kaliteli degildi. Embriyo bolunmedi. Hacamatın iyi geldiğini ogrendim ama açıkçası çokta inandırıcı gelmemişti. Ama yinede yaptırdım. O ay yine 1 yumurtam oldu ama kaliteli ve birinci sınıf embriyo oldu. Transfer yapıldı tutunmadı. Şimdi bu tedaviden once yine yaptırdım. 1 taneden fazla olmayan yumurta 3 adet görünüyordu masallah. Bu sebeple inancım cok ciddi arttı. Ve hepsinde de cok ciddi vitamin kullandım, beslenme mede dikkat ediyorum tek farkli olan hacamatti.Denemedim canım işe yarıyormu ki
Ay hadi inşallah hacamatıda yaptıranı bulmak lazım benim hikayemde çok ilginç 2013 te tüp bebekle tek yumurtayla hamile kaldım şuan bir oğlum var ikinci bebeğime kendiliğinden hamile kaldım ama kaybettimBende hipo hipoluyum. 17 yaşımdan beri dr ve hastanelerle uğraşıyorum. Son olarak şuan ki duruma gelirsem. Bende şuan tedavideyim. 6 ay once hacamatla tanıştım. Ilk denemede 1 yumurtam vardi ve oda kaliteli degildi. Embriyo bolunmedi. Hacamatın iyi geldiğini ogrendim ama açıkçası çokta inandırıcı gelmemişti. Ama yinede yaptırdım. O ay yine 1 yumurtam oldu ama kaliteli ve birinci sınıf embriyo oldu. Transfer yapıldı tutunmadı. Şimdi bu tedaviden once yine yaptırdım. 1 taneden fazla olmayan yumurta 3 adet görünüyordu masallah. Bu sebeple inancım cok ciddi arttı. Ve hepsinde de cok ciddi vitamin kullandım, beslenme mede dikkat ediyorum tek farkli olan hacamatti.
Aldığım vitaminlerle ilgili mi değil mi bilmiyorum ama daha önce hep 1 tane yumurta gelişirde, bu sefer 4 tane var.Sağol canım tekrardan tüp bebeğe başlıcam yumurta kalitem çok düşük kullansam faydalı olurmu ki bilemedim
İnşallah hepsi döllenir canım ne zaman transferAldığım vitaminlerle ilgili mi değil mi bilmiyorum ama daha önce hep 1 tane yumurta gelişirde, bu sefer 4 tane var.
Yarın kontrolüm var yine ölçülerine göre çatlatma iğnesi için saat belirliyecez.İnşallah hepsi döllenir canım ne zaman transfer
Haberdar et bizede inşallah herşey yolunda giderYarın kontrolüm var yine ölçülerine göre çatlatma iğnesi için saat belirliyecez.
Inşallah....haber ederimHaberdar et bizede inşallah herşey yolunda gider
Hangi ilde yaşıyorsunuz?Ay hadi inşallah hacamatıda yaptıranı bulmak lazım benim hikayemde çok ilginç 2013 te tüp bebekle tek yumurtayla hamile kaldım şuan bir oğlum var ikinci bebeğime kendiliğinden hamile kaldım ama kaybettimşimdi tekrar istiyoruz yaşımda var yumurta yok ne yapcaz bilmiyorum
Aslında cok basıt bi tedavin var amh degerin iyiyse. Bende hipoluyum ve ikiz kızlarım var 5 aylık. Ve yumurta takıbıyle hamıle kaldım. Tüp bebege gitmeden yumurta takıbıyle hamıle kalan cok arkadasım var. Ben 2 ve 5. Tedavımde pozitifi gördüm. 2. De kan uyusmazlıgı ve 3 genımde pıhtılasma oldugu için ve gittiğim doktorun kullanma sulandırıcı demesinden kaybettım. 3-4 negatif 5. De pozitif ikizlerBende hipo hipoluyum. 17 yaşımdan beri dr ve hastanelerle uğraşıyorum. Son olarak şuan ki duruma gelirsem. Bende şuan tedavideyim. 6 ay once hacamatla tanıştım. Ilk denemede 1 yumurtam vardi ve oda kaliteli degildi. Embriyo bolunmedi. Hacamatın iyi geldiğini ogrendim ama açıkçası çokta inandırıcı gelmemişti. Ama yinede yaptırdım. O ay yine 1 yumurtam oldu ama kaliteli ve birinci sınıf embriyo oldu. Transfer yapıldı tutunmadı. Şimdi bu tedaviden once yine yaptırdım. 1 taneden fazla olmayan yumurta 3 adet görünüyordu masallah. Bu sebeple inancım cok ciddi arttı. Ve hepsinde de cok ciddi vitamin kullandım, beslenme mede dikkat ediyorum tek farkli olan hacamatti.
Gözün aydın canımAslında cok basıt bi tedavin var amh degerin iyiyse. Bende hipoluyum ve ikiz kızlarım var 5 aylık. Ve yumurta takıbıyle hamıle kaldım. Tüp bebege gitmeden yumurta takıbıyle hamıle kalan cok arkadasım var. Ben 2 ve 5. Tedavımde pozitifi gördüm. 2. De kan uyusmazlıgı ve 3 genımde pıhtılasma oldugu için ve gittiğim doktorun kullanma sulandırıcı demesinden kaybettım. 3-4 negatif 5. De pozitif ikizler
MerhabaBen 2 aydır kullaniyorum ama faydası oldumu bilmiyorum. Bide ben ilave olarak farklı vitaminler daha kullaniyorum.Markasına gelince Solgar marka kullaniyorum
Aslında cok basıt bi tedavin var amh degerin iyiyse. Bende hipoluyum ve ikiz kızlarım var 5 aylık. Ve yumurta takıbıyle hamıle kaldım. Tüp bebege gitmeden yumurta takıbıyle hamıle kalan cok arkadasım var. Ben 2 ve 5. Tedavımde pozitifi gördüm. 2. De kan uyusmazlıgı ve 3 genımde pıhtılasma oldugu için ve gittiğim doktorun kullanma sulandırıcı demesinden kaybettım. 3-4 negatif 5. De pozitif ikizler
Malesef birçok kez normal takip ve aşılama denedim olmadi. Ilk tüp bebek denemem de gebe kaldim ama 8 haftalıkken kalp atışı durdu kürtajla aldılar. Ve ilerleyen süreç içerisinde amh değerimin cok düştüğünü öğrendim. 0.50 idi... Sonra birkaç labaratuvarda daha yaptırdığım da 1.30 cıktı. Ama dr amh ile yumurta rezervinin uyuşmadığını söyledi. Bu aya kadar( 4. denemem ) 1 yumurtadan başka büyümüyordu.. Insallah son ultrasonda 3 tane gördü ve bu bizi cok sevindirdi..Aslında cok basıt bi tedavin var amh degerin iyiyse. Bende hipoluyum ve ikiz kızlarım var 5 aylık. Ve yumurta takıbıyle hamıle kaldım. Tüp bebege gitmeden yumurta takıbıyle hamıle kalan cok arkadasım var. Ben 2 ve 5. Tedavımde pozitifi gördüm. 2. De kan uyusmazlıgı ve 3 genımde pıhtılasma oldugu için ve gittiğim doktorun kullanma sulandırıcı demesinden kaybettım. 3-4 negatif 5. De pozitif ikizler
Kusura bakma anca cevap yazabildim... ben 3 aydir prowomen kullaniyorum ve ilave olarak yurtdışında "pimp my eggs" diye bir kur uyguluyorlar yumurta sayisi ve kalitesini artırmak icin, bu kur sadece vitaminlerden oluşuyor. Ilgini çektiyse yarın sana tam olarak vitamin listesini yazabilirimMerhaba
Kullandığınız vitaminleri ve bir kürden bahsetmişsiniz bilgi verir misiniz bize de
Selam kuzu, anca yazmak için fırsat buldum. Son takipim bugün yapıldı, ultrasonda 5 yumurta var. Çarşamba op olacak, bakalim toplamada kaç adet çıkıcakHaberdar et bizede inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?