Q10 (CoQ10) kullanımı✋

Kusura bakma anca cevap yazabildim... ben 3 aydir prowomen kullaniyorum ve ilave olarak yurtdışında "pimp my eggs" diye bir kur uyguluyorlar yumurta sayisi ve kalitesini artırmak icin, bu kur sadece vitaminlerden oluşuyor. Ilgini çektiyse yarın sana tam olarak vitamin listesini yazabilirim
İnternetten baktım dhea dışında benim kullandıklarım neredeyse. Sizin kullandıklarınızı da öğrenmek isterim zahmet vermezsem 😊

Bende bugün koenzim aldırdım yarın başlıcam içmeye belki faydası olur bende sorcam yarın merkeze takviye vitamin ne kullanabilirim diye
Bu vitaminleri tedaviden en az üç ay önce başlayıp kullanmak lazım fayda sağlaması için.

Teşekkür ederim 😊

Bu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
  • Q10 Ubiquinol 200 mg
  • Zink 30 mg
  • Vitamin D 2000 IE
  • Omega 3 1000 mg
  • Selenyum 200 mcg
  • Folikasit 800 mcg

Bu kurda günlük önerilen vitamin takviyesi, ama ben bide prowomen kullandığım için bunları prowomen içeriğine göre biraz düşürdüm. Dediğim gibi ben denedim, ama onunla alakalı mı yumurta sayımın artması bilmiyorum. Tesadüf de olabilir. Ama yurtdışında cok olumlu sonuçlar alan olmuş
  • Q10 Ubiquinol 200 mg
  • Zink 30 mg
  • Vitamin D 2000 IE
  • Omega 3 1000 mg
  • Selenyum 200 mcg
  • Folikasit 800 mcg
İnşallah kaliteli olur yumurtaların. Bende fairhaven health diye bir markanın fh Pro ürününü kullanıyorum sizin vitaminlerin hepsi içimde var.birde yurtdışında çok tavsiye edilen Acai Berry kullanıyorum 3 bucuk aydır. Yumurtalarım biraz kalitesiz sanıırm hiç gebe kalamadım 🤔

İnşallah kaliteli olur yumurtaların. Bende fairhaven health diye bir markanın fh Pro ürününü kullanıyorum sizin vitaminlerin hepsi içimde var.birde yurtdışında çok tavsiye edilen Acai Berry kullanıyorum 3 bucuk aydır. Yumurtalarım biraz kalitesiz sanıırm hiç gebe kalamadım 🤔
Bende yaşdan dolayı amh biraz düşük 1.79 amh. Ama belli bi sorunumuz yok, bizimkisi sebepsiz infertile

Kızlar bugün adetimin 2. Günüydü kontrole gittim malesef yumurta yok bu ay vitamin takviyesi verdi büssürü ilaç yinede 15. Gün gel bi bakalım dedi😔

Kızlar bugün adetimin 2. Günüydü kontrole gittim malesef yumurta yok bu ay vitamin takviyesi verdi büssürü ilaç yinede 15. Gün gel bi bakalım dedi😔
Yaşınızda problem yoksa 3 ay vitamin kullanmanızda fayda var

Back
X