dikkatimi çekti
163numara nin orjinal adını öğrenebilir miyim bulamadim da
kızlar nerden bulabiliriz.nerelerde satılıyor.
Açık parfüm deyip geçmemek lazım, çok güzel sonuçlar elde edilebiliyor bazen.Zaten orjinalinden çok daha uygun fiyatta olduğu için bence denemekte fayda var.Online alışveriş vasıtası ile alınabiliyor demişsiniz.Acaba ödeme yöntemleri konusunda da bilginiz var mı? Paysafecard ile ödeme yapmamız mümkün mü acaba, ben şahsen kredi kartını kullanmayı pek tercih eden birisi değilim de onun için sordum.Bir de kalıcılıkları nasıl parfümlerin?
Qlife nasil memnun kaldin mi canim. Ben en cok bargellodan memnunum.qlife denemedim.ben de bugün ilk defa aldım
chopard wish
212 vip
carolina herrera good girl :)
bakalım nasıllar..
testerlar baya kötü kokuyordu ama uzun süre açık kaldığı için sanırım.
pure poison sıkmıştım burnuma hala kokusu geliyor çok tanıdık bir koku :) gucci rush ve hypnotic poison da sıkmıştım onlar da geliyor oh mis
canım ben memnunum şans verilmeli bence. eyfel gibi su gibi değil gayet kalıcı kokular. ama genel olarak aldığım parfümleri sonradan sevmemeye başladım. 212 vip good girl ve wish almıştım. hatta good girl ü dışarda birinde kokladım ve bendeki gibi kokuyordu demek ki benzetmişler. 212 bana ağır geldi ya. good girlde de nedense cocostar gibi hindistan cevizi kokusu geliyor o da ağır geldi. wish de aynı şekilde içindeki paçuliden dolayı keskin bir notası var beğenmedim. ama bu bana hep oluyor marka farketmeksizin hemen sıkılıyorum. qlife sanırım izmirde var. izmirde isen parfümlerimi hediye edebilirim veya değiş tokuş ederizQlife nasil memnun kaldin mi canim. Ben en cok bargellodan memnunum.qlife denemedim.
Qlife istanbulda yok galibacanım ben memnunum şans verilmeli bence. eyfel gibi su gibi değil gayet kalıcı kokular. ama genel olarak aldığım parfümleri sonradan sevmemeye başladım. 212 vip good girl ve wish almıştım. hatta good girl ü dışarda birinde kokladım ve bendeki gibi kokuyordu demek ki benzetmişler. 212 bana ağır geldi ya. good girlde de nedense cocostar gibi hindistan cevizi kokusu geliyor o da ağır geldi. wish de aynı şekilde içindeki paçuliden dolayı keskin bir notası var beğenmedim. ama bu bana hep oluyor marka farketmeksizin hemen sıkılıyorum. qlife sanırım izmirde var. izmirde isen parfümlerimi hediye edebilirim veya değiş tokuş ederiz
Gaziantep'teyim canim izmir cok uzak. Galiba parfum kokusunda cok secicisiniz en begendiginiz kokular hangisi diger markalarda olabilir. Ben bu ara cok yoneldim parfumlere cok fazla tecrubem yok acikcasicanım ben memnunum şans verilmeli bence. eyfel gibi su gibi değil gayet kalıcı kokular. ama genel olarak aldığım parfümleri sonradan sevmemeye başladım. 212 vip good girl ve wish almıştım. hatta good girl ü dışarda birinde kokladım ve bendeki gibi kokuyordu demek ki benzetmişler. 212 bana ağır geldi ya. good girlde de nedense cocostar gibi hindistan cevizi kokusu geliyor o da ağır geldi. wish de aynı şekilde içindeki paçuliden dolayı keskin bir notası var beğenmedim. ama bu bana hep oluyor marka farketmeksizin hemen sıkılıyorum. qlife sanırım izmirde var. izmirde isen parfümlerimi hediye edebilirim veya değiş tokuş ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?