q klavye mi? f klavye mi?

__laurana__

kocişim olmadan asla
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
3.306
90
78
İstanbul
kızlar ocak ayında zabıt katipliği sınavı olacak galiba.3 dk da 90 kelime yazmak gerekiyor sınavın geçerli sayılması için ama yüksekten aldıkları için yeterli değil...

anlayacağınız 10 parmak yazmak gerekiyor ve klavyeye bakmadan taramalıya bağlamak gerekiyor,hatta 3 dk da 150 kelimeyi geçmek lazım...f klavyeyi öğrenmeye çalışıyorum sizce doğru mu yapıyorum?

Ben Q klavyede 10 parmağım. Yalnız bildiğim kadarıyla adliye gibi yerlerde f klavye kullanılıyor. Bunu isterseniz oraya bir sorun yanlış klavyeyi öğrenmeyin. Benim babam savcılık yapmıştı, onun daktilosu f klavyeydi. NTV de falan çalışıtığım zamanlar da NTV de f klavye kullanıyordu.

Dairelerde falan hep f klavye benim eşim memur f klavye kullanıyor q klavye ev tipidir diye biliyorum

F klavye tabiyki... ben 10 parmak f klavye eğitimi almıştım işletmenlik kursunda eskiden, hala klavyemi f e çevirip kullanıyorum bir süre sonra parmaklarınız alışır. q klavye sayılmıyor diye biliyorum ben o sınavda.

canım bende katipliğe hazırlanıyorum ve sanırım aynı dönemlerde f e geçmişiz ben de q dan f e geçtim ilk zamanlar çok sıkıntılıydı iki kelimeyi on kerede zor yazıyordum ama şimdi çok rahatım çok şükür hatta q da f gibi yazabiliyorum. gelişti yyani baaya inşaallah seninki de gelişmiştir. en yüksek 118 yazdım şimdiye kadar ama arada duşuyorum doksana :) sınav 23 martta diye biliyourm gelişir heralde biraz daha. sen de tecrübelerini yazarsan paylaşırız. koolay gelsin

Canım q klavye daha kolay gibime geliyo amaa. Tabi sen hangisinde daha rahatsan orasını bilemem

beray ne arıyorsun tatlım sen burda şaşırdım valla. ben de tesadüfen gördüm. yok tatlım f daha kolay q dan geçtim ben de ama belki de f de daha hızlı yazmaya başladığım için kolay geliyordur

Allah ım ikinci şok sende mi yorum yaptın cadııkedicim doğru biliyorsun herşeyi bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…