Doğuma Hazırlık pzartesi sabahı doğuma gidiyorum...:s

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

my_aegean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
137
0
42
arkadaşlar pzartesi izmir çınarlı hastanesinde epidural sezeryanla doğum yapacağım.lütfen bana dua edin.ilk gebeliğim.biraz endişeliyim.allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..ay gene heyecan bastı :KK70:kafamçokkarıştı

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım .iyi haberlerini bekliyoruz.kaç haftadasın şuan

teşekkür ederim canım ya hepimize inşallah.bugün38+3üm.aslında dr bugün de olabilir demişti ama ben biraz daha beklemek istedim.3gün3gündür dimi:)bebişim azcık daha beslensin içerde.

ayy bende bu hafta degil onumdeki hafta pazartesi sabahi gidcem dusundukce hem seviniyorum hem korkuyorum bende epidurial istedim ama korktum sonradan zaten daha once ameliyat gecridgim icin doktorum olmaz dedi bence sevinmelisin az kalmis hemde cok bebegine kavuscaksin hemde onu ilk goren sen olcaksin ben uyanicamda gorcem herkez goprmus olcak::KK43: allah saglicakla kucagini almayi nasip etsin canim donuste bize yazarsin dimi neler yasadigini??

allah bir avazda kurtarsın canım.allah güç kuvvet versin.
sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.hadi bakalım gözün aydın diyelim şimdiden.

allah bir avazda kurtarsın canım.allah güç kuvvet versin.
sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.hadi bakalım gözün aydın diyelim şimdiden.

arkadaşlar hepinize cok teşekkürler.dönüşte ilk vakit bulduğumda yazarım.Baradiel arkadaşımın dediği gibi ilk benim görecek olmam çok güzel olacak.zaten bu yüzden epidural istedim.düşünüp duruyorum valize koymayı unuttuğum bişey varmı diye.aklınızda olsun hastaneye sorduk ne getirelim diye.cay kaşıgı ve cay bardağı koyun arkadaşlar.hemşire ve dr um söledi.süt hemen gelmezse biberona alışmasın die mamayı cay kaşığı ile vereceklermiş.sizin de aklınızda bulunsun.

arkadaşlar hepinize cok teşekkürler.dönüşte ilk vakit bulduğumda yazarım.Baradiel arkadaşımın dediği gibi ilk benim görecek olmam çok güzel olacak.zaten bu yüzden epidural istedim.düşünüp duruyorum valize koymayı unuttuğum bişey varmı diye.aklınızda olsun hastaneye sorduk ne getirelim diye.cay kaşıgı ve cay bardağı koyun arkadaşlar.hemşire ve dr um söledi.süt hemen gelmezse biberona alışmasın die mamayı cay kaşığı ile vereceklermiş.sizin de aklınızda bulunsun.a.s

Allah sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin canım. Bebişini inşallah sağlıcakla alırsın kucağına. Bende perşembe genel anesteziyle sezeryan olucam. Sende benim için dua et :))

Allah sağlıkla kolaylıkla kurtarsın. Ben de 2 hafta sonra bekliyorum bebeğimi daha önce gelmezse tabii. Epidural normal doğum istiyorum bir aksilik çıkmazsa. Ama dün nst'ye bağlandım,muayene oldum, henüz hiçbir belirti yok doğuma dair. son ana kadar olmazsa sezeryana alacaklar :KK43:(

amazon arkadaşım sen hangi hastanede düşünüyorsun doğumu?inşallah hepimiz sağ salim kavusuruz bebişlerimize.ya bişey sorcam sezeryan için1gecelik2pijama takımı yeterlimi?yoksa1gecelik daha mı alayım ki?

allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin bende epidural ile sezeryan olmak istiyorum anlatırsın artık nasıl geçtiğini

amazon arkadaşım sen hangi hastanede düşünüyorsun doğumu?inşallah hepimiz sağ salim kavusuruz bebişlerimize.ya bişey sorcam sezeryan için1gecelik2pijama takımı yeterlimi?yoksa1gecelik daha mı alayım ki?

ben İzmir Şifa Hastanesinde epidural normal doğum yapmayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Bence bir gecelik daha alsan iyi olur. :)

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı kokusunu tenini hissetmeyi nasip etsin.
yaşamış biri olarak bende çok heycanlandım.
harika bir duyguyu tadacaksın ve epidural olacağı için çok şanslısın bebişini hemen görecek tadına varacaksın. (ben uyduğum için o zevki hemen yaşayamadım maalesef)

allah yardımcın olsun.

bence çorap almayıda unutma! ben unutmuştum annemin kendi için getirdiği çorabı kullandım:)

arkadaşlar pzartesi izmir çınarlı hastanesinde epidural sezeryanla doğum yapacağım.lütfen bana dua edin.ilk gebeliğim.biraz endişeliyim.allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin..ay gene heyecan bastı :KK70:kafamçokkarıştı

merhaba sezeryanlı mı olcak doğumun normal mi ?
benim son adet tarihim 23 ocak senin kaç ???:ecrin_bebek:

allah bir avazda kurtarsın sağlıkla kucaklarsınız bebeklerinizi :nazar:

arkadaşlar herkese tüm iyi dilekleri için teşekkürler.cok sağolun.bana bol dua edin.oğluşumu sağlıcakla alayım kucağıma.hepimize allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.ilk bebeğim şuan cok heyecanlıyım.sanırım bu gece uyuyamıcam:) dönüşte sizlere yazarım.doğumla ilgili tecrübe ve tavsiyelerimi de yazarım.gerci epiduralle ilgili baya yazılar okudum.kendim de biyolog olduğum için en iyisinin bu olduğuna karar verdim.hoşçakalın

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

X