• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle yapıyoruz bilenler yardımmm!

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
570
408
23
Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyoruz hilesi felan yok mu yahu yardım edinnn:( (bölümü nereye açacağım konusunda fikir sahibi değilim ama buda bir dert oldu bize:) )

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 272
önce kenaları birleştirip çerçeveyi çıkarın, snra renklere göre ayırmak için bi kaç tabak hazırlayın, ya da ten rengi, çiçek, gökyüzü gibi sınıflandırın, çerçeveden devam etmeye çalışın önce
en sevdiğim şeydir puzzle hastasıyım :rolleyes:

Bizde yaptık 1000 parça 1 ayda bitti :)

Eklentiler

• IMG_20160117_160859.webp
    IMG_20160117_160859.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 206
Arkadaşlar sabahtan beri uğraşıyoruz hilesi felan yok mu yahu yardım edinnn:KK43: (bölümü nereye açacağım konusunda fikir sahibi değilim ama buda bir dert oldu bize:) )

kardeşim önce köşeleri sonra rengine göre ayırır sonra kenardan başlar dıştan içe dopru yapar biter

Yarım saat önce başladım ben de. Normalde renkli puzzlelar tercih ederim sonra onları renklerine göre ayırır çerçeveyi yaptıktan sonra içini ayrı ayrı yapıp birleştiririm ama bu defa bembeyaz bir şey aldım neyime güvendimse :KK53:

Çerçeveye başladım ilk olarak. Siz de öyle yapın. Sonra renkli kısımları halledin siyahlar zor olur onları sona bırakın bence.

Ekliyorum benim minnoşu da :)) neden yan yattı bu anlamadımm

Eklentiler

• 20160117_162808.webp
    20160117_162808.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 179
Puzzle yapmaya bayılırım :) arkadaşlar haklı en önce köşe parçalarla çerçeve çıkarmak en mantıklısı. Sonra en belirgin renk ve desenli köşeden içe doğru ilerlemeye başlayın.. :)

Hic gelemem bikere yapmistik esimle ilk yillar oydu zirvede biraktim :KK59:Disi erkekleri ayir krnar parcalari renkleri off sıkıldım bile sana kolay gelsin kesin bi parcasi kaybolur
Aynen ya, gorunce stres oldum, sanki ben yapacakmisim gibi...omur torpusu seyler bunlar.

Yagmur yagiyor mis gibi, siir kitabim var, cayimi da demlemisim...

Back