Bebek Beslenmesi puturlu gıda

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
358
Adana
Kizim 9 ay 3 gunluk saglik ocagi puturluye gec hemen gec kalıyorsun dedi dun çorbasina ekmek dogradim minik minik oluk oluk kustu. ..bugunde cam rendede elma hazırladım yarisini anca yedi yine cok Ögürdü ama kusamadi biraktim hemen yanlız 4 aydir xsm rendeyle tum meyveleri veriyordum hic sikinti yoktu dunden sonra oldu..ne yapmaliyim gok mu gec kaldim

Kizim 9 ay 3 gunluk saglik ocagi puturluye gec hemen gec kalıyorsun dedi dun çorbasina ekmek dogradim minik minik oluk oluk kustu. ..bugunde cam rendede elma hazırladım yarisini anca yedi yine cok Ögürdü ama kusamadi biraktim hemen yanlız 4 aydir xsm rendeyle tum meyveleri veriyordum hic sikinti yoktu dunden sonra oldu..ne yapmaliyim gok mu gec kaldim

kızım 2 gün önce 8.ayını tamamladı üç haftadır sebze çorbalarına eti bebe ekmeği ufalıyorum, kahvaltıda biraz ekmek bıraz peynır ve tereyağı sıcak su ile ıslatıyorum ayrı olarak ta yumurta sarısı ve zeytın ezmesi veriyorum.İki haftadır sebze ve meyveleri çatalla ezerek veriyorum.hala anne sütü alıyor 2 ay önce ek gıdalara başladık geç kaldığınız için mi kusuyor bilemiyorum ama bazı bebekler pütürlü yiyeceklere geçince kusuyormuş yutma esnasında mideleri kalktığı için.

kızım 2 gün önce 8.ayını tamamladı üç haftadır sebze çorbalarına eti bebe ekmeği ufalıyorum, kahvaltıda biraz ekmek bıraz peynır ve tereyağı sıcak su ile ıslatıyorum ayrı olarak ta yumurta sarısı ve zeytın ezmesi veriyorum.İki haftadır sebze ve meyveleri çatalla ezerek veriyorum.hala anne sütü alıyor 2 ay önce ek gıdalara başladık geç kaldığınız için mi kusuyor bilemiyorum ama bazı bebekler pütürlü yiyeceklere geçince kusuyormuş yutma esnasında mideleri kalktığı için.

zeytin icin cok erken, dr bana zeytini 1 yastan sonra verin demisti, sonucta tuz orani yuksek. ki o da gece boyunca temiz suda buzdolabinda beklettikten sonra. peyniri de keza ayni sekilde.

su siteyi cok ekliyorum :)) gercekten pek faydali.

Yaşa Göre Beslenme - Sebze Çorbaları - Bebek Hastanesi

biraz gec kalmissiniz, ama olsun. sonucta bir an once baslamalisiniz. bi de disleri nasil, yani kac disi cikti?

benim kizim 11 aylik. 7.aydan beri her seyi catalla ezip veriyorum. ilk basta cok zorlandi, diliyle geri atiyordu, ancak hic kusmadi. bakin ikinci verisinizde kusmamis, ucuncu de daha iyi olacaktir. bardaga da ufaktan alistirmaya baslamaniz gerek.

sabahlari salatalik rendeleyebilirsiniz, genelde onun tadini seviyorlar. ertesi gunde icine az bir sey ekmek ufalarsiniz. merak etmeyin, siz pes etmezseniz 1 haftada alisir, kolay gelsin.

Back