- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Öldü demiş hemde kadının suratında nur var ama ya gözlere bak :)Her hali soğukannesini inkar etmesi garip..
Gürcistanda annesi yaşıyorsa baya sıkıntı çekmiştir üzüldüm oğlunun ilglenmemesi çok acı olmuşturÖldü demiş hemde kadının suratında nur var ama ya gözlere bak :)
artık neyin ortaya çıkmamasını istiyorsa.... :)Gürcistanda annesi yaşıyorsa baya sıkıntı çekmiştir üzüldüm oğlunun ilglenmemesi çok acı olmuştur
ya bir şey dicem sizin insanları yargılamaktan başka işiniz yok mu?Eee sonra?
Ensonhaber be türevleri için habercilik belaltı vurmaktaktan ibaret...
beyni belinin altında olanlar kendi görüşünü yansıtmayan medyayı da öyle sanıyor ciddiye almaya bir şey dicem sizin insanları yargılamaktan başka işiniz yok mu?
nerden haber paylaşcağımı sana mı sorcam? yok sormam lazımsa bilmiyorum da.
istersem milliyetten istersem hürriyetten istersem burdan paylaşırım ben hepsini okuyorum ne görsem paylaşıyorum.
siz kendinizle karıştırmayın insanları isterseniz he? zahmet olcak ama.
Eee yetti ama yani daha öncede birine söyledim kimseyi kışkırtmak için haber paylaşmıyorum bir şey dicekseniz alıntı yapın diye, sağol krizim.beyni belinin altında olanlar kendi görüşünü yansıtmayan medyayı da öyle sanıyor ciddiye alma
ya bir şey dicem sizin insanları yargılamaktan başka işiniz yok mu?
nerden haber paylaşcağımı sana mı sorcam? yok sormam lazımsa bilmiyorum da.
istersem milliyetten istersem hürriyetten istersem burdan paylaşırım ben hepsini okuyorum ne görsem paylaşıyorum.
siz kendinizle karıştırmayın insanları isterseniz he? zahmet olcak ama.
kibledim bu yorumubeyni belinin altında olanlar kendi görüşünü yansıtmayan medyayı da öyle sanıyor ciddiye alma
beyni belinin altında olanlar kendi görüşünü yansıtmayan medyayı da öyle sanıyor ciddiye alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?