Babaannem evin içinde bronzlaştırırdı bacaklarını. Gün nereye düşüyorsa oraya yatıyordu hatun. Çocuklar oyun oynarken salın gitsin.Kızlar peki şu bronzlaşmayı bana bi anlatabilir misiniz ? Güneşsiz bu işi nasıl yapabilirim ? Güneşlenme durumum çok olmaz 3 çocuklu bir anneyim ben, çocuklarla o kadar uzun güneşte kalamam . Ki zaten bi tatil planı da yok şuan
Evet açıklıyorum flormar bacak fondoteni :)
20 yaşından sonra o görüntü hayal olur
Ah tatlım normal şartlardan bahsediyoruz kaç kadın bunu yapacak vakit bulacak ,ne güzel vakit ayırıp yapıyorsancikkssss- 32 yasindayim ve bacaklarim (aslinda tüm vucudum) mermer gibi.
yaptiklarim: spor ve saglikli beslenme
kese ve her dustan sonra sicak/soguk su masajiğ
haftada bir spordan sonra sauna (90 derece, 20 dakika boyunca) ve pesine buz banyosu
ev yapimi sbun (veya keci sütü sabunu)
losyon veya krem yasak (ayaklar haric)
al sana mermer bacaklar (vucut)
Bedava bence... bizim burda 2bin den başlıyor .. kontrol seanslari var mi toplam kac seans bitene kadar mi seans bitene kadar mi bunlar da onemli makine hangisi buz lazer mi alexsandryt miSize de sorayım 1500 tüm vücut nasıl diode lazer için
Buz diod. 8 seansBedava bence... bizim burda 2bin den başlıyor .. kontrol seanslari var mi toplam kac seans bitene kadar mi seans bitene kadar mi bunlar da onemli makine hangisi buz lazer mi alexsandryt mi
Iyi fiyat bence ortam da steril ise başlayın benceBuz diod. 8 seans
Kararsızım aslında koktuk altı ve bikini bölgesi için başladım 500 liraya. Şimdilik iyi. Teklif sundular tüm vücut artı 1000 olur diye. Sanırım tüm vücuda okey dicem..Iyi fiyat bence ortam da steril ise başlayın bence
Onun çözümü lazer. Benim de öyleydi epilasyon yaptığım dönemler, batıklar falan da oluyordu siyah noktalar görğnüyordu. Lazer sınrası kaymak gibi oldu, tamamen pürüzsüzleştiBende damar falan yok.
Ama mesela ağda yaptıralı 1 hafta olmadı daha, elimi sürünce cillop gibi bir ten değil de elime değen dikenciklerle karsilasiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?