• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pürüzsüz bacakları olanlar gelsin :(

Kızlar peki şu bronzlaşmayı bana bi anlatabilir misiniz ? Güneşsiz bu işi nasıl yapabilirim ? Güneşlenme durumum çok olmaz 3 çocuklu bir anneyim ben, çocuklarla o kadar uzun güneşte kalamam . Ki zaten bi tatil planı da yok şuan
Babaannem evin içinde bronzlaştırırdı bacaklarını. Gün nereye düşüyorsa oraya yatıyordu hatun. Çocuklar oyun oynarken salın gitsin. :halay:

Evet açıklıyorum flormar bacak fondoteni :)
20 yaşından sonra o görüntü hayal olur

cikkssss- 32 yasindayim ve bacaklarim (aslinda tüm vucudum) mermer gibi.
yaptiklarim: spor ve saglikli beslenme
kese ve her dustan sonra sicak/soguk su masaji
haftada bir spordan sonra sauna (90 derece, 20 dakika boyunca) ve pesine buz banyosu
ev yapimi sbun (veya keci sütü sabunu)
losyon veya krem yasak (ayaklar haric)

al sana mermer bacaklar (vucut)

cikkssss- 32 yasindayim ve bacaklarim (aslinda tüm vucudum) mermer gibi.
yaptiklarim: spor ve saglikli beslenme
kese ve her dustan sonra sicak/soguk su masajiğ
haftada bir spordan sonra sauna (90 derece, 20 dakika boyunca) ve pesine buz banyosu
ev yapimi sbun (veya keci sütü sabunu)
losyon veya krem yasak (ayaklar haric)

al sana mermer bacaklar (vucut)
Ah tatlım normal şartlardan bahsediyoruz kaç kadın bunu yapacak vakit bulacak ,ne güzel vakit ayırıp yapıyorsan ;)
doğumlar çocuklar ,varis vs bizim ülkemizde kadınlar çok eziliyor salonlar erkek dolu 100 erkeğe 20-30 kadın ,

Lazer epilasyon artı spor. Hem dokusu düzelir hem de daha biçimli olur.

Kilcal damarlar icin doktora gidebiliirsiniz. Kilcal damarlara igne ile biseyler enjekte ediyorlar ve aninda o damarlar yok oluyor. Puruzsuzlessin diye de turk kahvesine limon sikip haftada 2-3 kere dusa girince bu karisimla bacaklarinizi ovabilirsiniz. Kafein kan dolasimini hizlandiriyor

Ben bunun genetik olduguna inaniyorum , ben kahve ve cukulata delisiyim , cok selulit yapar derler ama bende cok az var , annemde ve anne tarafindaki tum kadinlar da az vardir , damar vs de yok
Bence sizde de genetik annenizde de gozukuyormus damarlar

Şimdi siz diyince fark ettim benim damar çatlak leke vs yok
Çarpık falan da değil
Bu ne işime yaradı bilmiyorum
Dizin 2 parmak üstüne kadar giyerim en kısa :)

Bende damar falan yok.
Ama mesela ağda yaptıralı 1 hafta olmadı daha, elimi sürünce cillop gibi bir ten değil de elime değen dikenciklerle karsilasiyorum sanki :KK43:
Onun çözümü lazer. Benim de öyleydi epilasyon yaptığım dönemler, batıklar falan da oluyordu siyah noktalar görğnüyordu. Lazer sınrası kaymak gibi oldu, tamamen pürüzsüzleşti

Af buyurun benim öyle. Kahve alkol içmiyorum spor ve yürüyüş yapıyorum artı genetik olarak şanslıyım. Ama benim de göbeğim var ve belim kalın. Evren bi yerden sevindirip bi yerden üzüyor napıcaksın

Genetik çok önemli bence. Annem 60 yaşında, daha yeni 1-2 tane selüliti çıktı diye morali bozulmuş. Meslek gereği hep ayakta duruyordu, damar falan da yok.
Ben sürekli oturarak çalışıyorum, bende de selülit, damar vs yok.
Beyaz peynir gibiyim ama derim kalın olduğu için böyle sanırım.

Sprey şeklinde bacak fondötenleri var ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum. Tam ten renginize uygun bulursanız sadece damarlı bölgelere sıkabilirsiniz.
Ama bu kadar takacak bir şey yok bence. Canınız ne istiyorsa giyin gitsin. Hepimizin beğenmediğimiz yerleri var, sakla sakla nereye kadar?

Benim bacaklarımda damarldır mavi damarlı hatta göğüslerim gerdan bölgem kollarım ten rengim bembeyaz çünkü çok açık tenli insanlarda bu normal varisle alakalı değil demişti doktor ten açık renk olduğu için damarlar yüzeye yakın olutormuş ama benim bacaklarım pürüzsüz lazer yaptırdım alexandrte arada çıkanlara pıt pıt jiletle alıveriyorum damarlardan da hiç şikayetçi olmadım herkeste beğenir fiziğimi bacaklarımı göğüslerimdeki bir tık rahatsız ediyor sadece göğsünde de böyle damarlı olan var mı 😊😊

Benim bacaklar pürüzsüz ama popo kısmı degil portakal kabuğu formatında. Bacaklarımı ben neredeyse hiç ağda ile almadım hep jiletle sonrasında makina ile aldım. Çok batık vs olmazdı. Epilasyon çıkmış o dönemlerde bacaklarımı epilasyonla temizlettim. Şu an tertemiz düz şekilde. Bacakları alma şekli de fark ediyor sanırım.

Back