Pürüzsüz bacakları olanlar gelsin :(

Su corap görüntüsü olan spreyler var bi onlari denesene tatlım

Arkadaşlar bugün herkesin bacaklarını inceledim cidden çoğu kusurluymuş ya

Yani estetik merkezine gitmiştim o dediğinizi yaptılar da işe yaramadı o kadar da para verdim

Her gün duş sonrası bebek yağı sürüp ovalarım. Bir de simli bronz gösteren spreyler var gratiste satılıyor onlardan sürüyorum. İstediğiniz bunlar olabilir.

Onun çözümü lazer. Benim de öyleydi epilasyon yaptığım dönemler, batıklar falan da oluyordu siyah noktalar görğnüyordu. Lazer sınrası kaymak gibi oldu, tamamen pürüzsüzleşti
Kızlar size de lazer yapılırken batıklar için krem önerildi mi? Yoksa sadece lazer yeterli oldumu batiklarin bitmesi için?

Hamilelikten dolayı çatır çutur çatladım. Yoksa bacaklarım pürüzsüzdü. Ne çatlak, ne varis, ne bacak gamzesi(adı neydi onun ya) hiçbirini bilmem. Sol dizimde dikiş var sadece. Şimdi oğlum sağolsun. Ayak bileğime kadar çatlak doluyum

Kızlar size de lazer yapılırken batıklar için krem önerildi mi? Yoksa sadece lazer yeterli oldumu batiklarin bitmesi için?
Bana sadece lazer yapıldı. Krem filan kullanmadım.

Lazerden önce ağda ve makine kullanıyordum.

Makine çok batık yapıyordu. Ağda ile kurtulamadım.

Lazer yaptırdım batıklar gitti.

Bana sadece lazer yapıldı. Krem filan kullanmadım.

Lazerden önce ağda ve makine kullanıyordum.

Makine çok batık yapıyordu. Ağda ile kurtulamadım.

Lazer yaptırdım batıklar gitti.
Bende asiri batik var sadece jilet kullanabiliyordum. Lazere başladığımdan beri neredeyse 1000tl lik türlü türlü kremler satılmaya çalışıldı da iyiki bodoslama atlamamışım.

Bende asiri batik var sadece jilet kullanabiliyordum. Lazere başladığımdan beri neredeyse 1000tl lik türlü türlü kremler satılmaya çalışıldı da iyiki bodoslama atlamamışım.
Lazere devam edin. Bitsin. Halen daha batık kalmış olursa o zaman krem filan düşünürsünüz . Ama ben hiç sanmıyorum kremle batık giderileceğini.

O kadar kolay olsa kimse lazer epilasyona bir avuç dolusu para verip bi de acısını çekmez.

sütun gibi bacaklara sahibim bacak boyum olsun bileklerim ve dizlerim olsun hepsi istediğim gibi ama bende daha 2 senedir kısa şort giymeye başladım. çünkü bu bahsettiğim harika bacaklar güneş lekeleri ile dolu ve neler denedim asla geçmiyor. kendimi sadece çoraplıyken iyi hissediyorum ama yaz mevsimi malum. cesaretimi topladım giydim şortu çıktım insan içine. alışmam zor oldu ama bir dene gerçekten rahat edersin bir süre sonra arkadaşlarımın aa o bacağındakiler ne demelerine bile alıştım, en azından giymek istiyordum ve giyiyorum bir kere geliyorum şu dünyaya kafasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…