Evet arkadaşlar nasıl oluyor o pürüzsüz bacaklar
Hep mini şortlara özeniyorum ama dizlerimin üzerinde giyebilmiş değilim. Yani çok büyük yaşlı kadınlardaki bacaklar gibi Benim bacaklarım . Diz kısmının arka tarafında bir çok kılcal damar izi var . Yine bacağımın yer yer her yerinde var .
Fakat dışarıda gördüğüm bacaklar niye öyle değil bacak makyajı falan mı var ? Fondöten mi sürüyorlar
Bende istiyorum
Kilcal damarlar icin doktora gidebiliirsiniz. Kilcal damarlara igne ile biseyler enjekte ediyorlar ve aninda o damarlar yok oluyor. Puruzsuzlessin diye de turk kahvesine limon sikip haftada 2-3 kere dusa girince bu karisimla bacaklarinizi ovabilirsiniz. Kafein kan dolasimini hizlandiriyor
Hep mini şortlara özeniyorum ama dizlerimin üzerinde giyebilmiş değilim. Yani çok büyük yaşlı kadınlardaki bacaklar gibi Benim bacaklarım . Diz kısmının arka tarafında bir çok kılcal damar izi var . Yine bacağımın yer yer her yerinde var .
Fakat dışarıda gördüğüm bacaklar niye öyle değil bacak makyajı falan mı var ? Fondöten mi sürüyorlar
Bende istiyorum
Her gün duş sonrası bebek yağı sürüp ovalarım. Bir de simli bronz gösteren spreyler var gratiste satılıyor onlardan sürüyorum. İstediğiniz bunlar olabilir.
Onun çözümü lazer. Benim de öyleydi epilasyon yaptığım dönemler, batıklar falan da oluyordu siyah noktalar görğnüyordu. Lazer sınrası kaymak gibi oldu, tamamen pürüzsüzleşti
Bende istiyorum
Hamilelikten dolayı çatır çutur çatladım. Yoksa bacaklarım pürüzsüzdü. Ne çatlak, ne varis, ne bacak gamzesi(adı neydi onun ya) hiçbirini bilmem. Sol dizimde dikiş var sadece. Şimdi oğlum sağolsun. Ayak bileğime kadar çatlak doluyum
Bende asiri batik var sadece jilet kullanabiliyordum. Lazere başladığımdan beri neredeyse 1000tl lik türlü türlü kremler satılmaya çalışıldı da iyiki bodoslama atlamamışım.
Bende asiri batik var sadece jilet kullanabiliyordum. Lazere başladığımdan beri neredeyse 1000tl lik türlü türlü kremler satılmaya çalışıldı da iyiki bodoslama atlamamışım.
sütun gibi bacaklara sahibim bacak boyum olsun bileklerim ve dizlerim olsun hepsi istediğim gibi ama bende daha 2 senedir kısa şort giymeye başladım. çünkü bu bahsettiğim harika bacaklar güneş lekeleri ile dolu ve neler denedim asla geçmiyor. kendimi sadece çoraplıyken iyi hissediyorum ama yaz mevsimi malum. cesaretimi topladım giydim şortu çıktım insan içine. alışmam zor oldu ama bir dene gerçekten rahat edersin bir süre sonra arkadaşlarımın aa o bacağındakiler ne demelerine bile alıştım, en azından giymek istiyordum ve giyiyorum bir kere geliyorum şu dünyaya kafasındayım