- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Lazer düşünüyorum evet tüm vücut 1500 dendi makul mu senceKuru kalmasın bacakların. Nemli tut.
Ölü dirilerden kurtulmak da önemli. Duşta keseleyin bacaklarınızı.
Lazer ile de elveda deyip kesim çözüm bulabilirsin.
Bende bu aralar fiyat araştırmasındayım çok uygun sizinLazer düşünüyorum evet tüm vücut 1500 dendi makul mu sence
Size de sorayım 1500 tüm vücut nasıl diode lazer içinLazer epilasyon bacakları inanılmaz pürüzsüz yapıyor.Ancak benimde derim ince olduğu için yeşil damarlarım görünüyor.En etkili yöntem bronzlaşmak.
Aaaa işte işin sırrı bu olabilir mi ? Peki bu bronzlaşma işini nasıl yapabilirim m
Epilasyon aletleri batık yapıyor, lazer epilasyon öneririmBatıklar için ne önerirsnz kızlar
En iyisi Aleksander diye biliyorumSize de sorayım 1500 tüm vücut nasıl diode lazer için
Vallahi ben yaptıralı çok oluyor şuanki fiyatları bilmiyorumSize de sorayım 1500 tüm vücut nasıl diode lazer için
Of benim de ya tavuk gibi çok sinir oluyorum, çok takıyorum ama yapacak bir şey de yok. Aslında lazerle gidiyormuş ama gebeyim o da imkansız. Ancak doğumdan 1 yıl sonra falan.Epilator ile alıyorum aslında. Ondan da olabilir.
Yapı o ya. Benim bacaklarıma da ay çorap var gibi ne güzel derlerdi. Bi kaç aydır fark ediyorum eski pürüzsüzlüğü yok. Susuz mu kaldım anlamadım minik lekeler damarlar oluştu. Ya 25 yaş sendromu yaşıyorum ya bacaklarım bozulduEvet arkadaşlar nasıl oluyor o pürüzsüz bacaklar
Hep mini şortlara özeniyorum ama dizlerimin üzerinde giyebilmiş değilim. Yani çok büyük yaşlı kadınlardaki bacaklar gibi Benim bacaklarım . Diz kısmının arka tarafında bir çok kılcal damar izi var . Yine bacağımın yer yer her yerinde var .
Fakat dışarıda gördüğüm bacaklar niye öyle değilbacak makyajı falan mı var ? Fondöten mi sürüyorlar
Bende istiyorum
Bronzlaşmayın da zaten, ne diye güneş ışığına maruz kalıp cildinizi yaşlandırasınız ki? Bacaklarınız da yapısal tıpkı tüm vücudumuz gibi, benim bacaklarım pürüzsüzdür ama kollarımın arkası tavuk derisi görünümlü (keratosis pilaris) mesela. Kabak lifi ve nemlendirme iyi gelir. Epilasyon aletinden dolayı batık oluşuyorsa arada bir jilet yapın. Bronz görünüm için kremler ve bacak fondotenleri var, güneşlenmek yerine onları sürebilirsiniz.Kızlar peki şu bronzlaşmayı bana bi anlatabilir misiniz ? Güneşsiz bu işi nasıl yapabilirim ? Güneşlenme durumum çok olmaz 3 çocuklu bir anneyim ben, çocuklarla o kadar uzun güneşte kalamam . Ki zaten bi tatil planı da yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?