Pürüzsüz bacakları olanlar gelsin :(

Kuru kalmasın bacakların. Nemli tut.

Ölü dirilerden kurtulmak da önemli. Duşta keseleyin bacaklarınızı.

Lazer ile de elveda deyip kesim çözüm bulabilirsin.
Lazer düşünüyorum evet tüm vücut 1500 dendi makul mu sence

Evet açıklıyorum flormar bacak fondoteni :)
20 yaşından sonra o görüntü hayal olur

Ben de istiyorum öyle bacak ağda ya da epilasyon hiçbiri o güzelliği vermiyor, kaldı ki bacaklarımda batık var benim.

26 yasimdayim bacaklarimda hic sıkıntı yok ama bunun için birşey yapmiyorum. Genetik birsey muhtemelen spor da yapiyorum belki etkisi vardir.

Kızlar peki şu bronzlaşmayı bana bi anlatabilir misiniz ? Güneşsiz bu işi nasıl yapabilirim ? Güneşlenme durumum çok olmaz 3 çocuklu bir anneyim ben, çocuklarla o kadar uzun güneşte kalamam . Ki zaten bi tatil planı da yok şuan

Damar falan bilmiyorum da duzenli peeling puruzsuzlestiriyor bacaklari. Nemlendirmeyi ihmal etmem, haftada bir peeling yaparim. Bacaklarimin yeterince puruzsuz oldugunu dusunuyorum.

Yapı o ya. Benim bacaklarıma da ay çorap var gibi ne güzel derlerdi. Bi kaç aydır fark ediyorum eski pürüzsüzlüğü yok. Susuz mu kaldım anlamadım minik lekeler damarlar oluştu. Ya 25 yaş sendromu yaşıyorum ya bacaklarım bozuldu

Bronzlaşmayın da zaten, ne diye güneş ışığına maruz kalıp cildinizi yaşlandırasınız ki? Bacaklarınız da yapısal tıpkı tüm vücudumuz gibi, benim bacaklarım pürüzsüzdür ama kollarımın arkası tavuk derisi görünümlü (keratosis pilaris) mesela. Kabak lifi ve nemlendirme iyi gelir. Epilasyon aletinden dolayı batık oluşuyorsa arada bir jilet yapın. Bronz görünüm için kremler ve bacak fondotenleri var, güneşlenmek yerine onları sürebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…